Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimi!

Mari, felicitari pentru cununie si pentru botez!
Se pare ca a fost ceva in aer, ca nici omidutza mea nu a inchis un ochi azi-noapte, fiind chinuita de colici. Pe la 4 de abia daca a adormit si eu pe langa ea. Mi-a promis cineva Infacol din acela din Anglia, ca cica ar fi diferit fata de cel din Olanda, pe care il avem noi, si care nu are niciun efect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
Mari_paun, felicitari!!! Sa va dea Doamne-Doamne fericire, sanatate si trai linistit!
Carmen, bine ai venit printre noi
Nastasie, si la noi e un vant ingrozitor, dar asta nu m-a impiedicat sa ies cu bebe afara de dimineata, dar...nu in carut sa il bata vantul si pus la piept si acoperit cu hanoracul meu. Ca sa imi fie usor sa il tin ca trebuia sa fac piata, am folosit un fular luuung si lat pe post de sling/wrap. O sa fac o poza mai tarziu cu ,,sistemul'' sa vedeti ce inventiva am fost.
Si ca tot e vremea pranzului, va invit la o ciorbita de perisoare.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Mari, Crinuta
Cica urmatoarele produse dau arsuri bebelusului: cafea, ciocolata, dulciuri, lactate, alimentele grase, citricele, rosiile, toate sucurile acidulate! Pai io ce mai mananc fratilor? Paine cu carne slaba? Daca ma gandesc bine si painea poate fermenta nitel...

Cristina mami fericita de Toma Andrei

rusine mie, mi-a scapat mesajul acesta...
Nu mai cred in chestiile astea! Am mancat ciocolata in fiecare zi din ultimele 2 saptamani, beau o cafeluta si mananc o rosie zilnic, daca nu consum produse lactate e ca si cum nu as manca intr-o zi, si sunca pusa in tigaie langa omleta e un deliciu. Plus ca am mancat tocanita cu mazare, salata de varza dar si fasole. Infacolul mi s-a terminat, altul nu am luat, si vad ca al meu copil e bine mersi si sper sa fie asa in continuare.
Asa ca ar fi bine sa mananci ceea ce iti place (fara sa exagerezi). Am o cunostinta care are gemeni. Primele 2 luni a mancat doar alimente ,,ce nu fac rau bebelusului''. Un copil avea colici si se si constipa, celalalt era super ok. A inceput sa manance bine si tot cel costipat a ramas constipat si colicii i-au trecut cand au avut chef

Mergi la inceput

Si eu sunt si mai catolica decat papa...m-am saturat de supe de pui, pui la cuptor, pui fript...sau: peste fript, saramura de peste...compot de gutui,mere si pere...
Si tot degeaba
Si am o pofta nebuna de dulce...asa ca am descoperit cerealele cu miere de la Nestle. Le mananc simple

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nastasie Tocmai mi-am sunat sotul sa mi-o listeze!
Mari felicitari! Casa de piatra! Astept pozele!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Mari, Crinuta
Cica urmatoarele produse dau arsuri bebelusului: cafea, ciocolata, dulciuri, lactate, alimentele grase, citricele, rosiile, toate sucurile acidulate! Pai io ce mai mananc fratilor? Paine cu carne slaba? Daca ma gandesc bine si painea poate fermenta nitel...

Cristina mami fericita de Toma Andrei

rusine mie, mi-a scapat mesajul acesta...
Nu mai cred in chestiile astea! Am mancat ciocolata in fiecare zi din ultimele 2 saptamani, beau o cafeluta si mananc o rosie zilnic, daca nu consum produse lactate e ca si cum nu as manca intr-o zi, si sunca pusa in tigaie langa omleta e un deliciu. Plus ca am mancat tocanita cu mazare, salata de varza dar si fasole. Infacolul mi s-a terminat, altul nu am luat, si vad ca al meu copil e bine mersi si sper sa fie asa in continuare.
Asa ca ar fi bine sa mananci ceea ce iti place (fara sa exagerezi). Am o cunostinta care are gemeni. Primele 2 luni a mancat doar alimente ,,ce nu fac rau bebelusului''. Un copil avea colici si se si constipa, celalalt era super ok. A inceput sa manance bine si tot cel costipat a ramas constipat si colicii i-au trecut cand au avut chef

:) si eu am aceeas problema, desi nu alaptez adica sa pun copilul la san, ma mulg si ii dau cu biberon ca el e lenes si nu suge plus ca nu am destul laptic si ii dau si completare.....nu am observat sa aiba probleme de la alimentele asa zis interzise...mai putin cu ciocolata ca stiu ca-l agita de cand era in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am!!!
ma iertati ca nu o sa scriu, prea mult, dar trebuie sa ma duc sa fac sarmalute. am asa o pofta...
am sa revin sa va povestesc ce am mai facut zilele astea; pana una-alta, am mai pus cateva poze cu cel mic.
va pupacesc pana va albesc!

simona cu matei

Mergi la inceput

Mi-am comandat si mi-au venit ieri niste pungi de stocare a laptelui matern, ca m-am gandit sa pun eu in ele pentru zile negre.
Dar acum vine intrebarea: cum pun laptele in ele? Pungile sunt presterilizate, ca scrie pe cutie. E suficient sa fie sterilizat biberonul in care o sa ma mulg si apoi sa torn continutul in punga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Simona, ce tineri si frumosi sunteti!Si pentru Matei.
Mari felicitari cu ocazia casatoriei si crestinizarii!
Da, Valentina, e bine asa.
Carmen, bine ai venit!
La multi ani Tudor, Sebastian, Jamie!
Pity te asteptam cu poze noi.
Alynta frumoase pozele.
Am vazut si pozele noi cu Niklas smecher, frezat si frumos.
Multumim de aprecieri.
Daca vreti sa vedeti photo effect cu Tess aici.
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multe lunite Tudor, Sebastian si Jamie! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput