Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
carmen_10 spune:
Buna dimineata mamici!
Sunt si eu o mamica de septembrie si azi v-am descoperit, ma primiti si pe mine in sanul familiei voastre?
Am un baietel Cezar Andrei nascut pe 26 sept prin cezariana la 40 de saptamani( 3550 g si nota 8)si botezat pe 6 nov.
nastasie spune:
neata si de la noi.
al meu ieri a fost viermeeee.pe zi nu a dormit deloc.si am zis ca recupereaza noaptea.da da, pana la 4 ca dupa aia iar nu a dormit pana pe la 7.frichineala fratilor.
azi e un vanttttttt.deci nu iesim afara.
donna, multumim.
kiti, te invidiez.si maine as pleca ca si tine fara sa ma uit inapoi.dar la noi sunt mai multe care ne tin aici.dar macar 2-3 nopti pe la tine nu ar strica.
ana, sa stapaniti sanatosi leaganul.se va obisnui.eu deja tre sa-l leg in centuri ca aluneca in jos la cat da din picioare.
mai3, la voi a venit leaganul?cum a fost numai cu copiii?
eu azi vroiam sa fac mancarica dar cred ca o las pe maine.nu am nici un chef.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen_10 Buna dimineata mamici! Sunt si eu o mamica de septembrie si azi v-am descoperit, ma primiti si pe mine in sanul familiei voastre? Am un baietel Cezar Andrei nascut pe 26 sept prin cezariana la 40 de saptamani( 3550 g si nota 8)si botezat pe 6 nov. |
bine ai venit , carmen.sa va traiasca minunea.scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
varsta lui razvan
carmen_10 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nastasie
bine ai venit , carmen.sa va traiasca minunea.scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare. adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010 varsta lui razvan |
Multumim, nu stiu exact ce inseamna sa scap de moderare dar incerc sa mai pun mesaje pe forum sa fie 10 postari :D
nastasie spune:
iti apar cu intarziere mesajele.primele 10.
varsta lui razvan
alynta27 spune:
Buna fetele!
Ceva poze!
Donna multumesc! Si tu imi esti draga!
Carmen bine ai venit!
M-am pus pe spalat ca e un morman de rufe,,,
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
inbox spune:
Si eu sunt zombie, benumai in brate si la san, ma gandesc ca o fi puseul de crestere de la 6 saptamani si trece, abia apuc sa mananc, noaptea dorm cu el pe burta de teama sa nu planga sa o trezeasca pe Maria...
Astazi su pediatra si intreb si eu de Protectis, poate ii mai linisteste burtica, fiindca prea se chinuie mititelu. Ieri nu a dormit o jumatate de ora legat, abia seara a reusit sa faca o tona de kk si s-a linistit.
Eu ii dau de colici sab simplex si Bonnisan, dar parca nu au niciun efect!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Buna fetele! Ceva poze! Donna multumesc! Si tu imi esti draga! Carmen bine ai venit! M-am pus pe spalat ca e un morman de rufe,,, Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
alinta, am gasit o p[oza la reteta.daca o listezi poti merge cu ea la preparat.ti-o dau pe mail?sau o pun tot la posta?
varsta lui razvan
alynta27 spune:
Nastasie trimite te rog pe email: ipatealy@yahoo.com! Multumesc!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mari_paun spune:
salutare fetele,
avem puiul crestin acum
ne-am cununat si religios, ceremonie restransa 40 persoane, soare, vreme minunata...cu ceva peripetii...sotul a uitat verigheta acasa, apoi nu aveam cheie sa intram in casa si sa alaptez bebelusul una peste alta a iesit bine, petrecere frumoasa si fata mea cuminte si dansatoare
o sa pun poze imediat ce le primesc
sotul m-a admirat, rochia mi-a stat f bine, coafura a iesit minunat
nasii s-au inteles, nasa2 a dus copilul la biserica, nasa 1 l-a imbracat in biserica...au tinut impreuna lumanarea si am dantuit cu totii... a iesit minunat.
aseara am nasele au facut si baita dupa botez.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)