Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
voi chiar sunteti puse pe nascut. in ritmu asta chiar k nu mai naste nimeni in decembrie.
FELICITARI LORE, SUGUBINA, JOY, MIRUNA!!!! refacere usoara si mult laptic sa aveti
BINE ATI VENIT BB Sarah Marie & Amber Yanna, Leon, Iustin Adrian, Mara Diana si Ilinca Miruna!!!!!!!
HAI CELESTA!!!! HAI ANYA!!!
fetelor ziceti-mi si mie va rog cum e cu pediatru? trebuie sa caut de acu unu care sa se ocupe de bb? sau in primele zile vine neonatologu de la spital? aveti idee de un pediatru bun in zona brancoveanu???
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria
Vasari spune:
Claudia, de cand te asteptam sa ne povestesti! Ai avut una din cele mai spectaculoase nasteri. Te simti bine vis-a-vis de experienta?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36
beatrice75 spune:
FELICITARI SUGU PT PRINTESE!
DIANA, in general fetele care nasc prin cezariana au probl cu alaptatul.
Vad ca acel sistem de care va vorbeam in cap trecut se dovedeste a fi eficient, bebe a invatat sa traga la san, mai greu, dar se pare ca suntem pe drmul cel bun> Trag speranta ca pe langa laptele praf venit pe tubuletz, vin si ceva picaturi de la mine ca asa cd mai masez sanii, mai vin picaturele. Doar fetele care au obs cum functioneaza sistemul, inteleg ce am scris eu acum aici
Mami de printisor
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 la alimente interzise as mai adauga cafea, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, varza, fasole, castraveti, mazare, struguri si mai sunt.... Mami de printisor |
Wow, voi nu mancati nimic, bag seama :(
Eu am mancat tot ce am poftit, sa stiti, ceapa, usturoi, orice, si ca atare copilul meu cunoaste toate gusturile din laptele meu si mananca orice, nu e deloc mofturos.
Si nu a avut colici, culmea. Si nicio forma de reflux, nu il vedeai cu lapte iesindu-i pe la colturile gurii ca alti copii. Nici nu il tineam dupa alaptare sa elibereze aerul ca nu avea ce, scotea singur in timp ce sugea daca era cazul.
Nu va zic sa faceti ca mine. Ascultati de medic!!!!!! Zic si eu ca citesc pe aici!
Ce nu am mancat au fost toate porcariile astea de sucuri acidulate din comert, sau prajituri de cofetarie si dulciuri sintetice, mezeluri am mancat extrem de rar si numai cand aveam siguranta ca sunt facute cum trebuie sau bio, ma rog au fost mici restrictii pe care mi le impuneam eu ca nu sunt sanatoase nici pentru mama nici pentru bebe. Si, evident, nu am baut alcool, nici macar paharul ala de vin rosu pe saptamana la care dau liber medicii.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah
Vasari spune:
citat din mesajul lui bebelu86 voi chiar sunteti puse pe nascut. in ritmu asta chiar k nu mai naste nimeni in decembrie. |
Eu sigur! Si chiar as varsa lacrimi de crocodil daca nu as naste la odisee, ci la clubul bebelusilor.
Eu sunt in Dr Taberei din pacate.
_
beatrice75 spune:
CLAUDIA, pt a nu mai avea rani de la mamelon, baga degetul tau mic in gurita bebelului cd termini alaptatul.Si apoi mamelonul iese f. usor, fara a mai provoca rani.
REFERITOR LA SCOSUL AFARA, VOUA CE V-AU RECOMANDAT MEDICII PEDIATRI?LA CAT TIMP DE LA NASTERE SA-L SCOATETI?
CREDETI CA ESTE NEVOIE SA-L TREZESC PE BEBE DACA EL PESTE NOAPTE NU SE TREZESTE DELOC?SE CULCA LA12 SI SE TREZESTE LA 6
Mami de printisor
Vasari spune:
Beatrice, ura!! Ma bucur mult ca situatia e mai buna.
Legat de mancare in timpul alaptatului si eu am mancat ca in sarcina. M a avut colici, dar nu a fost nicio ameliorare in zilele de regim. Tine f mult de copil. In general ei sunt obisnuiti cu gusturile din sarcina. Asta se intampla si dupa diversificare. Tind sa manance lucrurile cu care au fost obisnuiti. Sa vedeti cum baga Maria legume si fructe.
_
beatrice75 spune:
VOI NOAPTEA IL BAGATI IN SACUL DE DORMIT?SOTUL NU MA LASA, SI BEBE ARE PE EL DOAR BODY SI PIJAMALUTA, CAPUL DESCOPERIT SI 22 GRADE. O FI OK?
Mami de printisor
Vasari spune:
Beatrice, eu nu l-as trezi. Desi pe toate site-urile dedicate scrie ca nou-nascutii tb treziti si hraniti macar la 3 ore (le scade mai repede glicemia), eu as merge tot pe principiul alaptatului la cerere. Daca vrei iti dau exact linkurile.
_
EvaF spune:
citat din mesajul lui beatrice75 CREDETI CA ESTE NEVOIE SA-L TREZESC PE BEBE DACA EL PESTE NOAPTE NU SE TREZESTE DELOC?SE CULCA LA12 SI SE TREZESTE LA 6 Mami de printisor |
nuuuuuuuuuuuuuuu, sa nu faci asa ceva. Lsa-l sa doarma, inseamna ca e satul, nu ii perturba programul pe care si-l face singur!
Ce ma bucur sa aud ca doarme, bravo!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah