Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Beatrice, ura!! Ma bucur mult ca situatia e mai buna.

Legat de mancare in timpul alaptatului si eu am mancat ca in sarcina. M a avut colici, dar nu a fost nicio ameliorare in zilele de regim. Tine f mult de copil. In general ei sunt obisnuiti cu gusturile din sarcina. Asta se intampla si dupa diversificare. Tind sa manance lucrurile cu care au fost obisnuiti. Sa vedeti cum baga Maria legume si fructe.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36

OFFF VASARI, nu-ti spun cd ma mulg manual si umplu o lingurita cat de fericita sunt si cum fug repede sa i-o dau lui bebe.

Mami de printisor

Mergi la inceput

multam Eva pt raspuns!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

VOI NOAPTEA IL BAGATI IN SACUL DE DORMIT?SOTUL NU MA LASA, SI BEBE ARE PE EL DOAR BODY SI PIJAMALUTA, CAPUL DESCOPERIT SI 22 GRADE. O FI OK?

Mami de printisor

E fff bine cum faceti. Are dreptate sotzul tau.

Daca ii e frig iti dai seama. Daca ii e prea cald iar iti dai seama atingand ceafa copilului, daca arde nu e ok, e incins.
De frig are manutzele reci sau vinete sau piciorusele, sunt semne clare. Desi unii copil sunt cam vineti tot timpul, am vazut si asa ceva, ai impresia ca le e mereu frig.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
REFERITOR LA SCOSUL AFARA, VOUA CE V-AU RECOMANDAT MEDICII PEDIATRI?LA CAT TIMP DE LA NASTERE SA-L SCOATETI?

Eu l-am scos afara in ziua 12. Care a coincis cumva si cu caderea buricului, nicio legatura intre ele.
Nu mai stiu de ce l-am scos asa, parca asa au zis neonatologii, dupa 10 zile, 2 saptamani. Eram cam speriata cu scosul afara, fiind si primul copil, ca e vant, praf, gaseam numai scuze. Nu stiu daca am procedat bine atunci.

Mergi la inceput

Pai uneori are manutele reci....i-am zis si pediatrului si a zis, pune-i manusi

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice, f buna completarea ta. Sarisem un rand din lista. Mie mi-a spus ca pot manca ceapa sau usturoi atata timp cat sunt gatite, in mancare. Nu am voie sa le mananc crude.

Si Ilinca la fel doarme, body cu maneca lunga si o pijamaluta, fara nimic pe cap plus o paturica f subtire de la mothercare, din aceea cu gaurele, imi scapa numele acuma: la noi sunt 21 de grade peste noapte.

Ziua ii pun body fara maneca si un costumas pe deasupra.

Despre scosul afara, mi mi-a zis pediatra ca dupa 5 zile sa o tin in fata geamului deschis si dupa 2 saptamani sa o scot afara 15 min si sa cresc progresiv 15 min in fiecare zi; ideea e sa nu fie vant sau ceata.Astazi, desi n-au trecut 2 saptamani, am scos-o afara in curte 15 min, prea era cald si frumos!

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Citat:

Mami de printisor

Da, da, circulatia periferica e mai complicata la inceput, dar iti zic barometrul perfect e ceafa. Acolo vezi daca e incins arde rau si are ceafa rece daca ii e frig.
Daca ceafa e calda e f bine.
Asa zic medicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:

Mami de printisor

Si a mea are manutele reci, insa ceafa este calda si atunci nu ma ingrijorez, si, da, eu ii pun manusi in timpul somnului, dar nu ca sa ii tina de cald ci ptr ca se zgarie f tare pe fata.

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:

VOI NOAPTEA IL BAGATI IN SACUL DE DORMIT?SOTUL NU MA LASA, SI BEBE ARE PE EL DOAR BODY SI PIJAMALUTA, CAPUL DESCOPERIT SI 22 GRADE. O FI OK?

Mami de printisor

E fff bine cum faceti. Are dreptate sotzul tau.

Daca ii e frig iti dai seama. Daca ii e prea cald iar iti dai seama atingand ceafa copilului, daca arde nu e ok, e incins.
De frig are manutzele reci sau vinete sau piciorusele, sunt semne clare. Desi unii copil sunt cam vineti tot timpul, am vazut si asa ceva, ai impresia ca le e mereu frig.

si eu zic ca faceti bine exact cum a spus si eva. la mine chestia cu ceafa a mers cel mai bine, ei aveau tot timpul extremitatile reci, nu vinete dar ff reci. oricat de cald era la ei urechile, nasul, mainile si piciorusele tot timpul erau reci. deci depinde de copii.

cat despre trezitul noaptea sunt de acord cu eva. si eu le-am dat la cerere, daca cereau le dadeam si la o ora daca nu si la 4, dupa cum incepeau sa chitaie . daca doarme noaptea este ff bine ptr ca se odihneste si stomacul, si trebuie sa se invete cu diferenta dintre noapte si zi. si vorba aia nu cauta probleme unde nu sunt . acum hai sa zicem ca inca mai esti fresh cat de cat dar dupa cateva luni in care te trezeste de 3-4 ori pe noapte iti vine sa o iei la fuga. iustin dormea toata noaptea, dar cu sasha m-a chinuit pana la un an cand am descoperit ca el nu se satura peste zi ...ma rog o poveste intreaga...asa ca lasa copilul sa se odihneasca ca va cere el

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

FELICITARI SUGUBINA!! BINE ATI VENIT PUFICE!!!!

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...9 zile

Mergi la inceput