Nov-dec2010 - BV Lore!! Hai Sugubina&Anya!! (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Corina ai idee daca e ok temperatura 37,2? Tot am impresia ca Diana e prrea calda si sunt panicata rau. Am dezbracat-o, acum are doar un body cu maneca lunga si pantaloni, i-am scos salopeta din catifeluta. Mi-e frica sa nu fi racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna tututror.

am lipsit cateva zile si numai vesti bune pe aici :
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!! MIRUNA, JOY, LORE76, SUGUBINA, sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi/sanatoase !!!

noi suntem tot 2 in 1, suntem ok dar putin obosita (de, m-am chefuit 3 zile ca a fost ziua sotului), azi am avut inpresia ca am o secretie mica, mica gen dop....se pare ca a fost alarma falsa...contractii nedureroase cat cuprinde, dureri inghinale mai nou....toate bune si frumoase

ca tot sunt prin zona, MSymo, eu stiu ca bb are temperatura corpului cam cu 0,5 grade mai mare ca a adultilor; deci 37,2 nu este febra, stai linistita

va pupacesc pe toate si sa aveti o noapte linistita

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Povestea nasterii lui Stefan
Duminica la 3 dimineata aveam contractii dureroase si pierdusem dopul.NU imi venea sa cred ca se putea intampla ceva.Eu eram pe cezariana programata. Seara am sunat dr si mi-a zis sa vin la spital daca sunt mai dese de 10 min.Am plecat, cu ceva emotii, dar in mare parte linistita. Bagajul mi l-am facut atunci, in 20 de min (deci nu va stresati, cele fara bagaj, in 20 de min mi-am pus de 4 ori cate aveam nevoie ,de fapt)
La spital,oribil..3 controale pe masa,,col sters ,moale, contractii.M-au internat. Stiam ca se apropie, nu imi era teama de nimic,dureri aveam suportabile si incepusem sa ma gandesc la o nastere naturala.A venit insa rezidentul doctorului meu, de acasa, si mi-a pus o peruzie care a stagnat travaliul...nu puteam naste natural cu 2 operatii de coloana. Am asteptat pana dimineata, am vorbit cu bebe mereu, l-am alintat, i-am zis ca imi pare rau ca nu voi fi langa el in momentul cand va iesi in lume, dar ca nu il voi parasi niciodata dupa asta
La 12 au venit sa ma cheme la sala, am vb cu anestezista,nu am avut cum sa ii dau celebrul plic, pt ca intrevederea a avut loc pe un hol plin cu personal medical. I-a tremurat mana si am 2 vanatai mari pe maini, si 4 vene sparte pana a nimerit. Insa acum zic ca fac 2 vanatai 200 de roni cat voiam sa ii dau
M-au legat, cica adormita fiind imi vor cadea mainile si picioarele.....ca la mort, la 12 25 s-a nascut bucuria si minunea mea, iar la 12 40 urlau la mine sa ma trezesc ca ma striga bebe
Am stat la TI pana a doua zi dimineata, si am fost ingrozita de comportamentul asistentelor,nu fata de mine, dar nu conteaza asta, mi-au chinuit colega la propriu pt ca nu avusese nu stiu ce cumparat. Masajul la uter dupa cezariana e groaznic, eu am cam scapat, dar cat a fost.....O fi el necesar...( sau nu), dar e plin de cruzime...cat puteti ,spuneti sa va miscati singure, ca va masati singure, numai sa nu se atinga de burta voastra.
A doua zi, marti, m-au dat in rezerva, mult mai fain, liber, te duci la bebe din 3 in 3 ore, la ora fixa ( daca intarzii 20 de min nu iti mai da bebe, ca deja i-au dat ei LP).Oricum ii indoapa bine cu LP, nu ii spala deloc, ii lasa sa planga.Abia asteptam sa plec, pt ca ma simteam bine,operatie e floare la ureche pe langa cele de hernie de disc, si pt ca nu imi placea ce se intampla cu bebe...
Bebe a facut icter, l-au pus la lampa, sugea orice prindea: haine, degete, san, biberon. asa si acum, si, datorita lui si cuminteniei lui, mi-a venit laptic repede , fara rani, fara febra laptelui, fara muls, pompe..etc. Dar asta cred ca datorita ca suge orice,e docil, saracul, si cumintel
Miercuri ne-a externat, practic se externeaza la 48 h de la nastere, daca nu sunt probleme. Chiar daca sunt, minore, tot te indeamna politicos( sau mai putin) sa pleci.Am fost de fata cand o mamica a zis ca nu se simte in stare sa plecem ii era rau, iar dr i-a zis :"Pai rau o sa va fie o saptamana, doar n-o sa stati o sapt aici"
Nu vreau sa imi amintesc partile rele, sunt fericita ca a trecut , chiar mai bine si mai usor decat ma asteptam.Daca aveti intrebari, sunt aici.Daca v-am plictist, iertare
Simona si bucuria noastraSTEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

pissi78 eu schimb copilul pe pat, adica ma asez in genunchi langa pat. la maria am comandat masuta de infasat cu cadita, dar pentru ca a venit tarziu, la vreo doua saptamani dupa ce s-a nascut, m-am obisnuit pe pat si mi-e mai usor asa. apropo, vreau sa vand comoda cu masuta si cadita, daca intereseaza pe cineva...pana acum am folosit-o pt hainele mariei, dar acum nu imi incap pentru amandoua, asa ca trebuie sa cumpar o comoda mai mare...
referitor la centura pentru burta, eu nu folosesc, las muschii sa lucreze.

vasari
da, incerc :) poti te rog sa-mi dai si mie pm cu mail-ul comun, ca l-am avut dar mi s-au sters mesajele private si acum nu-l mai stiu. sa pun si eu poze cu buburuzele :)

doura eu am salteluta de joaca, am folosit-o la maria, seamana cu asta pe care ai luat-o tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna seara fetelor,
am intrat sa vad daca a mai nascut vreo fata si sa vad ce faceti, cum mai sunteti

vroiam sa rog sa imi modifice si mie pe prima pag ca am nascut pe 6.11, dr radulescu botica, clinica medlife

eu inca nu am laptic, deci fetele mele sunt pe LP, sper sa nu se obisnuiasca cu el si sa nu mai accepte sanul, ca tare mult vreau sa le alaptez - eu am supt 1 an si 8 luni si a contat...
spre seara au scapat si de perfuzici si speram ca de maine sa mi le aduca in rezerva
va pe toate si sa aveti o noapte linistita

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna seara si de a noi...azi am cumparat www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=46" target="_blank">asta..ursoaicele cu experienta..voi ati luat activity center???cand ati inceput sa-l folositi???
ce mai stim de miruna?????????

Hihi, Doura, exact pe acesta il avem si noi, de la Tiny Love. A avut mare succes, fi-miu si acum isi pune muzica aceea, prefera Mozart.
I l-am cumparat cadou de Craciun 2008 cand avea 3 luni si de atunci l-am si pus acolo.
Ia uite-l:
http://picasaweb.google.com/evaferriere77/LucaNewborn#5536935325031910546 :)))

Si acum va fi folosit acest centru de activitati si de Noah, bineinteles.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Simona- Maris, eu m-am cam ingrozit de ce am citit. Nu mi-am imaginat ca se poate sau ca se mai poate intampla asa ceva in vreun spital/ maternitate.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna noapte barlog...
Am si eu 2 intrebari :1. E musai sa folosim tampoane sterile (vata+tifon) pe toata perioada lohiilor?Eu sunt in a 9-a zi si deja nu le mai sufar...dat fiind ca , cantitatea este redusa , pot sa pun doar tampoane always???
2.In cat timp dupa nastere naturala putem incepe exercitiile fizice?O bicicleta mecanica...un abdomen?
Multumesc de raspunsuri ...dc vor fi...
Imi cer scuze ca nu mai intru asa des....bebe Raisa imi cam ocupa tot timpul....si cand doarme nu mai zabovesc cu curatenia...parca am innebunit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

scriu cu stangab bb sasa a ocupat dreapta ..am pus 2 poze noi ,,pup u all
mirunaaaaaaaaaaande esti????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata Barlog!

LA MULTI ANI! pentru toti sarbatoritii de astazi!

Simona_Maris, bine ai revenit in barlog cu povestea nasterii! Asa bebe papacios si cumintel sa avem toate !

34+

Mergi la inceput