Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata delfinasi si mamici.

Eu am fost cam ocupata saptamana asta caci i-am avut si pe gemenii lu' fratimiu la mine ca deh! e vacanta si sa simta si ei ca e, nu sa mearga la gradi. Deci a fost o nebunie. Dar sunt asa dragalasi cum au ei grija de bebe, sa-i indese suzeta in gura, sa l "mangaie" pe cap, sa ma anunte ca "bebe zice ca vrea in brate la tine, Ina", cum vorbesc ei "in soapta" cand doarme bebe si multe altele. Oricum aseara dupa ce i-a luat am dormit nemiscata. Doar trezirea de 2, dat repede lui Andrei 2 masuri de lapte si somn la loc. Sunt franta dupa asa o saptamana.
Citesc la voi cum au inceput dragii de delfinasi sa se joace, sa fie atenti si sa rada in hohote. Pediatra mea zicea ca 3-4 luni e varsta de aur a bebelusilor caci acum descopera lumea din jurul lor.
Si al meu a inceput sa se joace, ma cam dispera ca baga tot in gurita, inclusiv hainutele de pe el, trage de ele dar ce sa i fac, cica asa fac toti bebelusii, asa stiu ei sa descopere lucrurile.
Zilele astea am stat muuuuuuuult afara cu vremea asta frumoasa. Bineinteles cu ochii cat cepele peste tot, veselie mare cand iesim.
Am trecut la pampi nr 4, caci nr 3 ne cam strangeau ca deh avem deja peste 8 kile. Greuuuuuuuuuu. Seara adoarme de la biberon dar ziua tre sa-l legan asa vreo 5-10 min in brate si sa-i na-na-na- na un pic. I-as canta si eu un pic dar cred ca l va zgaraia la urechi "vocea mea" ca am mai incercat si se incrunta tot cand ma apuc eu de vocalize.

Vorbeati de pedalat... Cred ca al meu e campion la pedalat. Numa' cand doarme sta locului. Pana si in timpul mesei se misca continuu.

Altfel uram delfinasilor sarbatoriti LML si tuturor o zi frumoasa!

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna dimineata delfinariu

uhh, ce noapte

cum avem musafiri, am dormit eu cu andrei in camera. pe la 10 m-am culcat asa ca la 3 noaptea nu mai aveam somn, nici eu nici tati pana sa ma culc s-a facut vreo 5 si il apucase pe andrei papa si foiala si l-am luat langa mine..deci somn din parti si la 6/45 ghiciti cine a da trezirea cu chef de joaca si acum i se face somn, dar mie foame

RODI Iza este o frumusete si o scumpa!

TINA noi nu am inceput diversificarea, la 6 luni. marti vine pediatra sa ne vada ca facem 5 lunite si vedem ce ne zice. multumim de urari
tare Raducu!!

ELADEA ce zici tu acolo, baie de spuma, masaj sa iti fie de bine bravo sotului!

CRIS bravo pentru iesire! vezi ca v-a facut bine la amandoi, si la mami si la pui

PUFESCULE bafta cu disciplinarea

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Sanatatae, crestere usoara sarbatoritilor de azi:

Analisa si Amelia de Sheritra
Robert de enik
Anne de JuliaSM

Rody, Isa Acusica se ridica si pleaca

Eu ma mai bag la un somnic scurt, cat ma lasa seful cel mic, ca parca-s calcata de tren

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Copilasul a dormit tare bine, dar eu nu... S-a trezit la 4 si la 7 pentru papa, fara alte foieli, scanceli... Bine, la cat a mancat aseara, nu ma mir...

Rodi, pai Isa mai are un pic si se ridica... Tare scumpa!

Al meu s-a trezit de tot la 8, nu mai vrea suzi, nu mai vrea in pat... L-am pus in fisher, a atipit... s-a saturat de stat la orizontala, cred... Azi mergem iar in oras cu tati... abia astept...

Sa aveti duminica placuta!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea mea

Analisa,Amelia,Robert si Anne

A fost mama zilele astea la mine...facut mancare,curatenie stat cu fata...tare bine a fost

Mai eu nu stiu ce sa/i mai fac sa doarma si ea mai mult noaptea...tot are cate 4/5 treziri plus foiala la greu

Rody ce scumpa e Isa si ce frumos se joaca ea cu papusa

Tina ce bine ca ai scapat de amenda...poate la vara ne gasim si noi ca mama sta in gl...deci aproape de tine

Racusor si Antonia ma prinde cu manutel de fata ca si cum ar vrea sa ma pupe...e asa dragalasa

Btz ma bucur ca Paul e mai bine

Am vrut sa mai zic ceva dar am uitat...plus ca ma cheama fata la ea ca s/a plictisit singura

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata mamicute dragi si delfinasi frumosi!

m-am trezit cu chef de viata, e si frumos afara asa ca vom merge imediat la plimbare pana la socri si la Eric...

baia si masajul au facut minuni dupa o zi grea...

racusor, cred ca e adorabil Andrei..iti vine sa-i papi...deja sunt copilasi, se joaca, interactioneaza, sunt curiosi si plini de viata...ce dragi mi-s toti...

rodi, mortala isa ta...si filip mai nou tot da sa se ridice, si cand il pun pe plan inclinat, isi tine caputul sus, da sa se impinga in fundulet si chiar ii reuseste...azi de dimi n-a vrut nicicum pe spate, doar in fundulet,..

tina, deci te-a salvat raducu... poti sa-i faci cinste.. se mai emotioneaza si politistii cand vad mamici cu bebei si o lasa mai moale cu amenzile...

crispro, vezi ca vladut isi face incet incet programel...o sa fie tot mai bine... cat despre somn, sa stii ca eu de 3 ani si ceva, ma tot trezesc noaptea, parca sunt setata...nu stiu cate nopti intregi am avut...si chiar daca nu ma trezesc copiii, eu tot ma trezesc..

revin

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pt mamicile care tin cura si nu numai...un program sanatos de dieta...e interesant...are si retete...

http://www.thedietsolutionprogram.com/

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata!

Am avut o noapte de vis!
Aseara, Raducu s-a culcat la 21 si s-a trezit tocmai la 5, nu-mi venea a crede, ma trezeam sa ma uit daca respira, il atingeam sa vad daca misca, dar cu toate aceste treziri, cat am verificat copilul tare bine si odihnitor al dormit. La 5 papa, somn pana la 7 cand am schimbat scutecul si am stat cu el si tati la povesti pana la 8, timp in care a mancat toata lumea....dupa iar somn pana la 9.

Si noi avem muci si i-am dat Eurispal, de vineri seara, in sfarsit mi l-a primit ca la inceput de saptamana mi l-a vomitat.
Am citit pe prospect ca da ceva somnolenta, dar vineri seara de ce n-a dormit atat de bine? ca si atunci i-am dat

Acum 1/2 de ora tati a primit un tel cu o veste proasta, a murit o colega de servici si a plecat la Bucuresti, iar noi am ramas singurei.

Vroiam sa ies si azi la o cafea cu o prietena, sa megem la colindat prin mall, dar nu am avut noroc, asa ca am sunat o alta prietena cu copil, care are o fetita mai mare decat Raducu al meu cu 2 sapt., sa iesim in parc.....si azi program cu Raducu.

Imi iau eu revansa in cursul saptamanii

Giorgia, cu cea mai mare placere ne vedem, chiar si anul acesta daca ajungi si ai chef si timp. Numai iarna sa nu fie ca n-as iesi din oras, doar eu cu Raducu in masina.

Mai vroiam sa spun cate ceva dar am uitat........

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ne-am intors in Bucuresti...
Iata cum a fost la cununia civila...nectarie a fost un super cuminte:

http://picasaweb.google.com/roparo/CununieCivilaAdiSiRuxandra#

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Ne-am intors in Bucuresti...
Iata cum a fost la cununia civila...nectarie a fost un super cuminte:

http://picasaweb.google.com/roparo/CununieCivilaAdiSiRuxandra#

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Da, imi place, in sfarsit ai facut si tu mai multe poze! Ai o familie ffff frumoasa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput