Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tina, bun ca ai scapat de amenda! Bravo pt somnelul lung

Cris, incet incet se aseaza lucrurile..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Larisa - arati incredibil - ce ai facut cu kg? sunteti tare frumosi toti!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici
Larisa ce frumoasa esti!!, felicitari pentru familia reusita!!

Acum ma laud si eu!
Inaltime 173
Greutate 68
Talie 69
Sold 98
Pulpa 54

eu zic ca regimul meu da rezultate dintre cele mai bune, daca o tin asa de revelion incap in toti blugii de dinainte. Aveam talia 26 , ce vise, azi am sarit peste alergat dar dupa amiaza ma conformez si cu alergat si cu sauna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata mamici
Larisa ce frumoasa esti!!, felicitari pentru familia reusita!!

Acum ma laud si eu!
Inaltime 173
Greutate 68
Talie 69
Sold 98
Pulpa 54

eu zic ca regimul meu da rezultate dintre cele mai bune, daca o tin asa de revelion incap in toti blugii de dinainte. Aveam talia 26 , ce vise, azi am sarit peste alergat dar dupa amiaza ma conformez si cu alergat si cu sauna!!!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

fetelor sunteti voi dragute....costumasul e frumos da...eu nu ma machiez deloc...cred ca ar fi mers putin machiaj totusi...dar...tin la principii. am avut doar un fond de ten f f bun si hidratant. am iesit f f obosita in poze. m-am trezit sambata la 3 dimineata, am iesit din casa la 6, si pozele sunt facute la 17 dupa-amiaza eram...super obosita...
o sa dau si eu dimensiunile zilele astea...poate pe seara.
ieri am mancat ca si groh groh...azi cam tot asa..prajituri la greu....maine e ziua mea ca is si Gabriela si trimite mama tort iar marti facem 8 ani de la casatorie si e si Sfantul Nectarie adica ziua lui Nectarica...o tinem intr-o petrecere

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetele,
Larisa arati f bine , nici nu ai zice ca ai nascut de curand:)
fetelor avem voie sa mancam ciuperci daca alaptam???? face sotul sote de ciuperci si eu abia acum m-am intrebat daca am voie.....
Mihnea nu a mai pus nimik de 3 saptamani, o sapt i-a curs nasul si acum il chinuie dintii, oare asta sa fie cauza?
nici nu prea vrea sa suga , eu sint ca mai ramane lapte dupa ce a supt el pana acum nu era lenes...imi da emoti ca nu as vrea sa incep inca diversificare desi vad ca e f curios de ce mancam noi.
Azi am fost la impartasire si ce curios sugea vinul din lingurita:)
Va pupam si sa aveti o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Larisa arati foarte foarte bine draguta

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna si de la noi!
Nu am chef de nimic.
Raul e sub supravegherea atenta a sotului si eu ma tarasc prin casa. Imediat tb sa ne apucam de imbracat sa-l scoatem la plimbare si asa nu mai stiu cum sa-l imbrac. Ieri nu i-am mai dat ciorapei pe sub pantaloni...Din 2, 1- ori nu ma astampar pana nu raceste, ori il fac rezistent ca un urs polar .
O sa am un flacau tare povestitor, toata ziua murmura, striga, se cearta...
Larisa, subscriu si eu la ce au zis fetele...arati tare bine si ai niste copii tare frumosi.
Nici eu nu ma machiez aproape niciodata. Nici nu stiu si mi-e si lene. Doar fond te ten si rimel. Dar sunt plina de farduri, ca mai am cateodata cate un avant si imi cumpar, dar le arunc dupa un timp...
Dar acum tb sa ma duc sa-mi iau ceva pt cearcane, ca nu se mai poate...Stiti voi vreo crema buna, care sa faca minuni?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Offf, am uitat
La multi ani pt Amelia, Analisa, Robert si Anne!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

desi e cald si frumos afara azi il tinem pe Andrei in casa, sa vedem daca asa scapam de mucisori

de dimineata i-am pregatit carutul sport, ce bucurie pe capul lui il plimbam pe hol si era numa o veselie, radea la bunica in hohote, pana l-a apucat sughitul

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor eu o duc in carut sport lasat complet de cand s-a nascut, aveam pentru prima luna un coocon ca o paturica din burete care se incheia cu fermoare si ii place tare mult, ii las vedere completa si e foarte atenta la tot ce e in jur!

Mergi la inceput