Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana, Alinuta, Ochidut, larisa, Cris multumim

Cris, ce bine ca ati avut o noapte mai linistita

si eu am inceput de vreo saptamana sa ii mai dau cate o completare, de cand l-a apucat iar foamea. cum nu a mai mancat bine o perioada, a mai scazut si productia. dar cum a facut 5 luni nu ma mai stresez cu n-spe mii de stimulente, beau multe lichide, adica ceai de lactatie, mamma + si apa. cred ca beau mai mult de 3l pe zi. dar s-a vazut pe cantar ca i-a revenit cheful de mancare, ca a trecut de 7 kile jumate (pe cantarul nostru) sper sa nu am vrei surpriza cand vine pediatra

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

As dori sa le urez micilor sarbatoriti de azi multa sanatate si crestere usoara!

Primii delfinasi care implinesc 5 lunite:
La multi ani delfinasului sef!
Stefan Calin, de Ariana1

Frumuselului Victor, de ilinca pt 4 lunite
Scumpului Matei, de Creatza pt 3 lunite

Nectarie, de ziua numelui prima onomastica

La multi ani frumosi alaturi de sotul tau, Larisa! Sanatate, iubire si intelegere!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

La multe lunite si ani frumosi, fericiti si impliniti!!!!

PS. Multumim pentru listuta sarbatoritilor de azi

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

LA MULTI ANI ANDREI,STEFAN,VICTOR SI MATEI

La Multi Ani NECTARIE

Larisa la multi ani,multa sanatate si fericire

Mai eu nu mai stiu ce sa/i fac sa doarma si ea mai mult noaptea...in continuare are 4/5 treziri...am s/o iau razna in ritmul asta...dormea mult mai bine cand era mai mica....am sa pun mai tarziu un filmulet unde se joaca cu biberonul....e asa comica

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Andrei, de racusor , cum trece timpul!!!
Stefan Calin, de ariana1
Victor, de ilinca
Matei, de creatza

La multi ani fericiti alaturi de sotul tau, Larisa! si frumosului Nectarie o onomastica frumoasa!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aseara am facut carare prin salon la cat am plimbat-o pe isa in brate. cum ma puneam jos cum plangea, nu vroia nici sa-i cant, nici s-o pup, nici sa suga, nici biberon, nici sa ne intindem in pat, nici sa ne jucam... doar sa o tin sus pe umar si sa ne plimbam, si plangea cu niste lacrimi de m-a udat toata . a adormit la 23.30 si s-a mai trezit la 7 pentru papa, apoi iar somn. asa ca am trimis-o pe maria la scoala si fug iar in pat, ca ma pot intinde cat vreau (isa e in patutul ei), sa vad daca mai pot dormi macar o ora...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

la multi ani si pt ieri si pt azi :)
Sunt un pic zombie,galusca atomica are iar puseu de crestere si m-a zapacit cu cat mananca.
Ma bag si eu la intalnirea din IOR,noi mergem aproape zilnic(si tot pe la intrarea de la baba-novac)-1 tura de lac e minimul,cateodata doua daca reusesc sa plec imediat dupa ce mananca sa am autonomia mai mare pana incepe cu urletele de foame...ieri m-a stiut tot parcul si jumate de cartier pana am ajuns acasa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu
...ieri m-a stiut tot parcul si jumate de cartier pana am ajuns acasa :))

mami de Raducu, 10 august 2010

sa nu te superi pe mine ca stiu ca nu e de ras...dar pur si simplu mi te-am imaginat fugind catre casa cu caruciorul si am inceput sa rad

si noi patim asa inainte de ora de papa...asa ca si eu am grija sa plec repede dupa ce a mancat ca sa am 3 ore la dispozitie

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

nu ma supar...ca si eu radeam,se uita lumea la mine ca la urs :))
Dar ce era sa fac,nu puteam sa ma teleportez si nu ma ajuta cu nimic daca ma isterizam si eu.Pe mine ma distreaza la culme trecerea de la isteria de foame la ranjetul de satisfactie cand are biberonul in gingii :)). Oricum si un minut e mult pt el daca i se arata ca atunci vrea sa manance...urla instant si plange cu lacrimi de crocodil.la noi nu sunt ciripeli delicate ca sa indice foamea...doarme sau se joaca si odata face ochii mari,baga amandoi pumnii in gura si ii suge isteric...din momentul ala mai am un minut :)).
Si cand ii dau mancare rade cu biberonul/sanul in gura dar e cu lacrimile pe obraz :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Pufescu si eu am ras la postarea ta

Si cum va ziceam filmuletul cu biberonul

http://www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk

A si am uitat sa zic ca am inceput s/o pun in patut sa doarma ca pana acum dormea cu mine....aseara a fost prima data si a dormit 3 ore ca apoi a inceput foiala

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Pufescu si eu am ras la postarea ta

Si cum va ziceam filmuletul cu biberonul

http://www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk

A si am uitat sa zic ca am inceput s/o pun in patut sa doarma ca pana acum dormea cu mine....aseara a fost prima data si a dormit 3 ore ca apoi a inceput foiala

poze Antonia

daca nu e bibe e bun si pumnul
de data ast am ras cu lacrimi de cum se juca Antonia banuiesc ca era deja satula

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput