Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
Pentru cine are evlavie la Sfantul Nectarie:
http://www.trilulilu.ro/athoss/1598db7e987e0b
Dau si eu o cafeluta cu prajituri putin mai incolo!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
racusor2010 spune:
Ochidut, Larisa e minunata!! sa va traiasca!!
eu merg mai des in 23 august, ca e mai aproape de mine, in weekend am mai mers cu sotu in IOR. dar daca ii trec mucisorii lui Andrei sa putem sta si noi macar 2 ore afara, acum, cum ii place in carutul sport, ma incumet sa vin o data si singura

ne dam intalnire 
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
LARISA, felicitari pentru cei 8 ani de casnicie!!
la multi ani pentru Nectarica 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Buna dimineata
Va invitam la o felie de tort si un pahar de sampanie (pt copii
) in cinstea delfinasului sef ! 

Azi implineste 5 lunite, iar ieri cantarul arata 7.56 

bine, sa vedem azi ce ne zice pediatra, ca la luna e mai important cantarul ei ![]()
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII ZILEI, SA TRAIASCA, SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA MARI!! SA AIBA MULT NOROC IN VIATA!! 

STEFAN CALIN (ARIANA)

VICTOR (ILINCA) 

MATEI GABRIEL [CREATA]

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
ooana spune:
La multi ani cu sanatateeeeeee, sa va dea Domnul tot ce doritiiiii

Andrei de Racusor
Stefan Calin, de Ariana1 
Victor, de ilinca
Matei, de Creatza
Nectarie 
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
Nectarie doarme...i-am cantat de dimineata "La multi ani!" cu Alexia. Se uita mirat cu ochii mari. Eu ma invart prin casa...sotul e la Radu Voda la Sfantul Nectarie. Probabil pe la amiaza iesim si noi la un restaurant ceva. Sa vedem!
Racusoru', la multi ani pentru Andrei! Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 5 luni...
La multi ani, Stefan Calin de Ariana1!
La multi ani, Victor de Ilinca!
La multi ani, Matei de Creatza!
aelita, multumesc pentru cuvintele frumoase! Ai tinut bine minte! Azi e hramul familiei noastre!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana La multi ani cu sanatateeeeeee, sa va dea Domnul tot ce doritiiiii ![]() ![]() ![]() Andrei de Racusor![]() Stefan Calin, de Ariana1 ![]() Victor, de ilinca Matei, de Creatza Nectarie ![]() Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
La multi ani si din partea noastra!!! Ce de sarbatoriti! Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa cresteti toti copilasii mari, frumosi, cuminti, sa ascultati de parinti!
Rodi,
. Sa stii ca a fost mult mai bine azi noapte. I-am dat aseara LP din start, si vad ca a mancat bine (150), ca atat i-am facut, si apoi si de la san cam 50ml. Combinatia asta o accepta bine- adica intai LP si apoi san. Orice alta varianta ii dau , san inainte, sau doar san, mai mult de 100-120 nu mananca... Ziua il chinui numai cu san, sa stimuleze, seara ii dau LP direct. A avut prima trezire la 4 apoi la 6, la 7 si trezirea la 8. E super asa! Ideea ca dupa prima trezire e tot mai fatait... dar daca trezirea e la 4, nici un bai, ma odihnesc pana atunci. Aseara la 8 a venit sotul, a stat cu copilul, io am zis ca stau un pic in pat, ca tremuram de oboseala, si am atipit instant, 30 minute. Asa bine a fost!Merg sa ii dau papa, sa ne facem toaleta!
Ochidut, si noi tot 10 ani de relatie implinim in decembrie... Poate ii fac si io o surpriza sotului, sa mergem undeva - macar la un restaurant, in 2... Am vazut pozicile cu Larisa, e minunata!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)Poze
ochidut spune:
La multi Ani delfinasului sef, sa creasca mare si frumos si sa o bucure pe mamica lui!
Racusor, sa gasim noi o zi cand e frumos afara si suntem libere amandoua, ca asa si eu pot veni pana la parc la 23 aug. Nu e pre departe, putem face fie plimbare, fie daca imi e lene cu masina![]()
La multi Ani Larissa, multi ani impreuna cu sotul tau, sa fiti fericiti si sa faceti multi copii impreuna
, sa iti fie mereu casa plina de veselie! La Multi Ani si lui Nectarica, sa creasca mare si sa il vegheze mereu Sfantul Necatarie.
Multumim de complimente la toata lumea
.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Era sa uit![]()
La multi ani, Stefan Calin de Ariana1!
La multi ani, Victor de Ilinca!
La multi ani, Matei de Creatza!
de Larisa Ioana 24.06.2010