Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
Pentru cine are evlavie la Sfantul Nectarie:
http://www.trilulilu.ro/athoss/1598db7e987e0b
Dau si eu o cafeluta cu prajituri putin mai incolo!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
racusor2010 spune:
Ochidut, Larisa e minunata!! sa va traiasca!!
eu merg mai des in 23 august, ca e mai aproape de mine, in weekend am mai mers cu sotu in IOR. dar daca ii trec mucisorii lui Andrei sa putem sta si noi macar 2 ore afara, acum, cum ii place in carutul sport, ma incumet sa vin o data si singura
ne dam intalnire
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
LARISA, felicitari pentru cei 8 ani de casnicie!!
la multi ani pentru Nectarica
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Buna dimineata
Va invitam la o felie de tort si un pahar de sampanie (pt copii ) in cinstea delfinasului sef !
Azi implineste 5 lunite, iar ieri cantarul arata 7.56
bine, sa vedem azi ce ne zice pediatra, ca la luna e mai important cantarul ei
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII ZILEI, SA TRAIASCA, SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA MARI!! SA AIBA MULT NOROC IN VIATA!!
STEFAN CALIN (ARIANA)
VICTOR (ILINCA)
MATEI GABRIEL [CREATA]
9 iunie 2010
ooana spune:
La multi ani cu sanatateeeeeee, sa va dea Domnul tot ce doritiiiii
Andrei de Racusor
Stefan Calin, de Ariana1
Victor, de ilinca
Matei, de Creatza
Nectarie
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
Nectarie doarme...i-am cantat de dimineata "La multi ani!" cu Alexia. Se uita mirat cu ochii mari. Eu ma invart prin casa...sotul e la Radu Voda la Sfantul Nectarie. Probabil pe la amiaza iesim si noi la un restaurant ceva. Sa vedem!
Racusoru', la multi ani pentru Andrei! Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 5 luni...
La multi ani, Stefan Calin de Ariana1!
La multi ani, Victor de Ilinca!
La multi ani, Matei de Creatza!
aelita, multumesc pentru cuvintele frumoase! Ai tinut bine minte! Azi e hramul familiei noastre!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana La multi ani cu sanatateeeeeee, sa va dea Domnul tot ce doritiiiii Andrei de Racusor Stefan Calin, de Ariana1 Victor, de ilinca Matei, de Creatza Nectarie Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
La multi ani si din partea noastra!!! Ce de sarbatoriti! Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa cresteti toti copilasii mari, frumosi, cuminti, sa ascultati de parinti!
Rodi, . Sa stii ca a fost mult mai bine azi noapte. I-am dat aseara LP din start, si vad ca a mancat bine (150), ca atat i-am facut, si apoi si de la san cam 50ml. Combinatia asta o accepta bine- adica intai LP si apoi san. Orice alta varianta ii dau , san inainte, sau doar san, mai mult de 100-120 nu mananca... Ziua il chinui numai cu san, sa stimuleze, seara ii dau LP direct. A avut prima trezire la 4 apoi la 6, la 7 si trezirea la 8. E super asa! Ideea ca dupa prima trezire e tot mai fatait... dar daca trezirea e la 4, nici un bai, ma odihnesc pana atunci. Aseara la 8 a venit sotul, a stat cu copilul, io am zis ca stau un pic in pat, ca tremuram de oboseala, si am atipit instant, 30 minute. Asa bine a fost!
Merg sa ii dau papa, sa ne facem toaleta!
Ochidut, si noi tot 10 ani de relatie implinim in decembrie... Poate ii fac si io o surpriza sotului, sa mergem undeva - macar la un restaurant, in 2... Am vazut pozicile cu Larisa, e minunata!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ochidut spune:
La multi Ani delfinasului sef, sa creasca mare si frumos si sa o bucure pe mamica lui!
Racusor, sa gasim noi o zi cand e frumos afara si suntem libere amandoua, ca asa si eu pot veni pana la parc la 23 aug. Nu e pre departe, putem face fie plimbare, fie daca imi e lene cu masina
La multi Ani Larissa, multi ani impreuna cu sotul tau, sa fiti fericiti si sa faceti multi copii impreuna, sa iti fie mereu casa plina de veselie! La Multi Ani si lui Nectarica, sa creasca mare si sa il vegheze mereu Sfantul Necatarie.
Multumim de complimente la toata lumea .
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Era sa uit
La multi ani, Stefan Calin de Ariana1!
La multi ani, Victor de Ilinca!
La multi ani, Matei de Creatza!
de Larisa Ioana 24.06.2010