Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ochidut, eu nu ma mai machiez deloc...dar deloc de vreo cativa ani. Noi avem un parinte duhovnic de la manastire si daca ma machiez spovedesc. Plus de asta sotului meu nu ii place machiajul deloc. Eu am avut mereu probleme cu tenul ( acnee). Culmea dupa ce am renuntat la machiaj au disparut problemele in totalitate. Abia acum cu ocazia asta mi-am luat un fond de ten f f bun si tare apropiat de culoarea pielii care e si hidratant si un balsam de buze...mai mult pentru hidratare. La ocazii intentionam sa ma machiez totusi putin ca is cam stearsa la fata asa Numai ca n-am mai apucat. Imbraca un copil, pe celalalt, da-i sa manance la bebe. Abia de am apucat sa ma echipez sa ajungem la timp. M-a coafat acasa coafeza miresii dar nu mi-a placut...as fi vrut ceva tineresc...dar n-a inteles. Eu n-am nimic cu modul in care fiecare isi realizeaza comunicarea cu Dumnezeu. Eu insa merg sub indrumarea parintelui duhovnic. In acelasi timp insa sunt impotriva tipicului. Spune parintele Arsenie Papacioc foarte frumos "tipic, tipic dar la inima nimic".
Uite in poza asta eram machiata dar si cu suvite:
http://picasaweb.google.com/roparo/Noi#5526864162703305890
Am vazut pozele cu Larisa...e o frumusete Si tu arati f f bine.
Fetele maine dau de baut de dimineaata....facem 8 ani de la casatorie si e ziua lui Nectarica ca e Sfantul Nectarie maine. O tinem din chef in chef! Abia astept prima aniversare a piciului meu drag.....dar si 8 ani cu sotiorul sunt importanti...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Paula, eu pentru ochi am inceput sa folosesc cam de o luna asta:
http://www.clinique.com/templates/products/spp/index.tmpl?ngextredir=1&CATEGORY_ID=CATEGORY4899&PRODUCT_ID=PROD503

De fapt sa refolosesc. E pentru hidratare. Sunt din aceeasi gama mai multe poate gasesti ceva in magazinele Sephora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

celor care se serbeaza astazi!

Iar mi-e dor de Ro in sarbatoare asa cum imi place mie. Aici normal ca nimic nu se face.

Eu am alaptat mandrele peste tot. Daca te duci cu copilul la doctor nu-i normal sa-l lasi sa urle in sala de asteptare ca audientei nici atat nu i-ar conveni. La fel titi e foarte practica in avion la decolat/aterizat ca prin supt copilul isi desfunda urechile si nu mai plange. Cel mai comica eram anul trecut in parca in Ro cand de cateva ori a trebuit sa ma ridic de pe bancuta cu Elisa la san ca sa o strig pe Ana sa nu se departeze de mine prea mult. Dar in general am cu mine o paturica sau capatul slingului il folosesc ca sa acopar.

Am slabit si eu un kilogram, 3 cm in talie . Michelle ai facut cumva tabel nou?

Nici eu nu ma machiez pentru ca nu imi place. Mai nou nici nu am timp. Dar de prin reviste am cateva mostre de fond de ten si un fard de ochi de la soacra care tot incearca sa ma incurajeze. Par palida in multe poze dar greu sa ma schimb la batranete.
Din pacate nu o fac din motive religioase. Cu cat citesc mai multe despre religie cu atat simt ca-s prea departe de mantuire caci un pacat mare al meu este ca pun poze cu mine si copii si astfel dau in pacatul mandriei .

Apropo de fapte bune. Ce v-ati propus sa faceti de Craciun? Dati-mi si mie idei.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nici eu nu ma mchiez de fel, doar la ocazii speciale, nici al meu nu e amator machiaje, in schimb atunci cand ma "aranjez" ma simt altfel, e diferit

Larisa, maine cu ce ne cinstesti?? Maine e zi mare! Primul delfinas (Delfinasul sef) care implineste 5 lunite, Nectarie isi sarbatoreste prima onomastica, 8 ani pt tine si sotior, se duce dieta pe apa sambetei

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Otilia, mandria e cea de care scapam ultima. Dar sa ajungem noi acolo...sa ramanem doar cu asta....eu n-am interdictie de la parinte sa pun poze pe net cu copii. Mantuirea va fi oricum un dar...nu va fi pe merit. Dar...trebuie sa ne straduim. Primul pas e sa ne punem problema...Doamne ajuta!
Eu am fost de dimineata cu gasca la biserica. I-am impartasit pe amandoi.
Dieta mea e in stand by pana miercuri dimineata. Am facut-o lata zilele astea. Prajituri la orice ora din zi si noapte...maine ies la restaurant cu sotiorul...dar de miercuri revin pe baaricaade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris, ma bucur ca in general te intelegi bine cu copiii. la noi din pacate e invers. de pe la 2 ani jumate asa, ne intelegem cam greu cu Stefan...amu a culminat totul cu facut de pisu pe covor
atat a fost de cumintel si dragutel cd era micut..si acum cateodata asa imi vine sa ma duc cd il aud ca numa urla si urla si face numa traznai

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai Larisa bine ca mi-ai zis ca nu stiam. Citeam si perfectionismul din mine isi dadea cu parerea. Adica ttul sau nimic, ca la un examen. Sunt sau nu eligibila.
Sau o alta dilema a mea. Cum sa fiu umila cand la cum e societatea in ziua de azi daca esti umil esti luat de fraier. Mi s-a intamplat din pacate.

Carla sa va fie de bine crestinarea!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai Otilia.. fapte bune, idei de faPte bune, offf, intr-un an am colindat (corul liceului, cam 10 fete) la azilul de batrani si am dus pachete pt batranii de acolo... eu nu am putut canta ca eram cu lacrimi in ochi si un nod mare in gat, ma tot roade ideea de a aduna banuti si face pachete pt o casa de copii, dar aici e mai complicat, de la personalul care ia din pachete la faptul ca, din cate stiu eu, nu poti introduce alimente sau orice fel de articole, doar pt ca "donezi"... discutia e lunga, plus ca atunci cand am discutat cu amicii, cu care as fi vrut sa fac "cheta" nu au parut atat de deschisi unei astfel de idei, s-a schimbat subiectul prea repede..
Din pacate pt o singura persoana, a face un astfel de gest e mai greu, dpdv financiar...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

mai nou Matei se trezeste plangand...sau si mai rau plange tare tare in somn
am patit si la plimbare si atunci cand doarme in timpul zilei...dar plange atat de rau ca trebuie sa il iau in brate ca sa se linisteasca
ma bucur ca nu se intampla noaptea...

a mai patit careva? o fi de vina dintii? desi nu vad nimic deocamdata

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Eu! La fel face si Raducu al meu

Chiar azi mi s-a intamplat sa inceapa sa urle in somn si l-am luat repede in brate, l-am tinut la verticala 2 min, timp in care a dormit si l-am pus iar la somn.
Sotul meu vine si el repede si vorbeste cu el ca sa-l calmeze dar el doarme, iar eu vreau liniste sa adoarma la loc.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ochidut-ce frumoase sunteti,Larisa e superba,are niste ochi!! ultima poza,cu blanita pe cap e mortala!!
haha tare faza cu "mamicule":))))

Larisa nu mai stiu daca am apucat sa scriu,am vazut pozele de la nunta cumnatului,foarte frumoase,aveti copii superbi,tu arati super si costumul imi place mult,iti sta turnat pe tine !!iar parul chiar sa stii ca mi-a placut ! dar probabil ai vrut tu altceva si de-asta ti se pare..dar e tineresc !
foarte bine aratati in poza de la brad!
aaaaa,maine e ziua lui Nectarica si a voastra??ca imi amintesc ca ati pus numele baiatului dupa sfantul zilei voastre !! Felcitari,mami ,tati si puiut si surioara ,sa va dea dumnezeu tot binele de pe pamant,in ziua sfanta a legaturii voastre !

Victo,of tare greu trebuie sa iti fie cu ei bolnaviori,maraiti...Pupici sa va treaca repede,sa fie veseli si cumintei

Mergi la inceput