Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lasa Gabitza, o sa fie norocos Paul, stii doar ce se spune despre cei care au papat de mici. Dar mititelul ar trebui sa ierte "bijuteria" . Al meu pt moment trage numai de mine, daca-mi prinde mamelonul cu manuta cand papa, imi vine sa ma duc in lumea mea, ca de zgarieturi sunt plina pe maini, ma mai taxeaza si pe fata, parul nu-l iarta, ma iubeste f mult
Cat despre alaptat, clar sunt pro, chiar daca eu nu am facut niciodata asta in public. Imi place cand vad o mamica hranindu-si copilul cum a fost lasat de la Dumnezeu, poate nu stilul mexican, dar e la fel de natural ca si servitul mesei al adultilor.
Ehhh, asta cu rusinea e facuta fie de femei care nu au vrut sa alapteze din considerente estetice sau de o rusine indusa absolut fara motiv, ca doar nu e vorba de expunerea sanilor, dehh, ce sa-i faci, unii mai greu cu creierasii

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor da e si ziua mea,vad ca pe mine m-ati uitat de tot

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

La multi ani

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi o sarbatorim pe Antonia-Gabriela va invit la o felie de tort si sampanie

Eu si cu David suntem cu muci a luat de la mine..joi avem botezul imi e asa ciuda..tocmai acum a racit
are muci si in gat ii tot vine sa vomite

Larissa-arati tare bine...nici nu zici ca ai nascut
Carla-sa va traiasca micii crestini ,la multi ani fericiti impreuna
Btz_ovi-f tare paul

Si eu sunt pro alaptat in public..am alaptat de 2 ori in parc

La kg eu am 66.5 de la 79..inainte de sarcina aveam 64 acum as vrea sa ajung la 60-61 am 1.70 cm

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Theo, la multi ani draguta!

Bambo, multumim de tratatie La multi ani scumpei Gabriela

Eu azi am mancat ok, cerealele dimineata, la ora 12 si in seara asta la 17 orez basmatti cu o salata verde si dovlecel la gratar, si pt ca nu am mancat azi carne am aruncat putin parmezan raz pe orez... tare bun a fost.
In we nu mi-am facut de cap tare cu mancatul, dar clar nu a fost regim pt slabire... off mai fetelor, de ces asa bune dulciurile si asa naspa pt silueta, sanatate Tare bun a mai fost tortul de ieri

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ufff..
azi am fost singura cu picii..jaleeeee..
mihai e atat de sacait si marait..stefan bolnavior..eu racita un pic..vai de steaua noastra.
dar pe mihai chiar nu il inteleg de ce e asa de plangacios..si nu adoarme DELOC decat dc suge..si juma de ora, of course...asa ca azi din 2 in 2 ore i-am dat sa suga.
intre timp stefan facea de toate..de la aruncat jucarii , rupt, stricat...mancat singur (cica)..ba l-am gasit si tocand verdeata ( o lasasem eu pe tocator) cu ditamai cutitul..de mi-a stat inima in loc..
pe de alta parte, ma ingrijoreaza cacuta lui piti, de vreo 3 zile miroase cam urat si e cam moale. dar nu face des, o data pe zi.
dar plus scartaiala asta continua/..nu-s ce sa zic..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!!!!!!!!!!!

Larisa, vazut si eu poze, foarte foarte bine arati doamna! Felicitari! Dar eu zic ca merge si putin putin machiaj, nimic strident sau vulgar, dar asa macar putin luciu pe buze. Da, sa nu te superi, zic si eu. Si mai am o intrebare, daca tot am zis-o: ce legatura au principiile religioase cu machiatul? Zau, chiar nu vreau sa te supar, dar ce sa-i faci, asa eu am un mod mai aparte de a comunica cu Dzeu, adica eu gandesc ca important e ce avem in suflet, ce transmitem si cum ne purtam cu tot si toti ce ne inconjoara si prin toate astea sa incercam sa ii respectam cuvantul.

Racusor, sper ca i-a trecut delfinasului sef raceala.
Daca o sa veniti odata prin parc la Titan/IOR sau cum i s-o mai zice acum, poate ne vedem. Noi stam la 2 min de intrarea dinspre Baba Novac.
Btz, sper ca sunteti mai bine!
Crispo, sa rezisti la asa program si tin pumnii poate isi intra intr-un ritm mai bun.
Carla multi ani fericiti alaturi de sot, sa fiti uniti si sa va cresteti cu bucurie copii!

Eu si sotul din dotare facem 10 ani de cand suntem impreuna in ianuarie. Vrem sa plecam intr-o vacanta, de vreo luna ne tot ne gandim, ba ne razgandim, ba schimbam destinatia si tot asa.... Am vrea sa petrecem putin timp noi singuri dar pe de alta parte ni se rupe si inima sa stim ca o sa fim departe de Larisa.

Noi am avut un w/end tare frumos, ne-am vazut cu nasii nostrii, am fost la carciuma cu tot cu Larisa, care a admirat arhitectura tavanului, la mall si apoi la un film. La partea cu filmul am lasat-o pe Larisa acasa. Baietelul nasilor, obisnuit ca o caram peste tot cu noi, chiar se intreba dar ce face Larisa cat stam noi la film.

A, da, si am vazut ca scriati de alaptat. Intr-adevar un lucru natural, ca asa ne-a lasat Dzeu sa ne hranim pruncii. Cred cu tarie ca e absurd sa critici o mama ca isi hraneste copilul.
Cu toate acestea, eu am alaptat-o doar in masina, si atunci cu niste chestii in geam. Pentru mine nu este confortabil sa fac acest lucru in public, nici acasa la mine nu am facut-o decat de fata cu sotul si cu mama. Eu il percep ca pe un act intim al meu cu copilul, la care nu au ce cauta alte persoane.Si nu sunt o persoana pudica, insa respectand de-a lungul vietii anumite canoane de comportament, mi s-ar parea ciudat asa deodata, doar pentru ca sunt mama, sa ma simt libera sa imi scoti sanii pe afara.
Dar fiecare face cum doreste si trebuie sa respectam toate optiunile, avand in vedere ca este vorba despre copii si despre hrana lor.

Mai jos un link cu Larisa. Maine il fac privat, dar o sa trimit link si pe emailul comun cu delfinasi. Apropo, dati-mi si mie parola, ca nu o mai stiu

http://picasaweb.google.com/oanacambera/34Luni?authkey=Gv1sRgCJuHg-i39pDGQA#

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Ochidut, ai PM Da ce frumoasa e Larisa

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani si toate visele sa vi se implineasca tuturor celor care va sarbatoriti astazi! Si la multe lunitelor si copilutilor pe care ii admiram in poze, ca sunt tare tarae frumosi. eu sunt rupta de oboseala, Paula parca vorbesti despre mine astazi. Nici unul dintre baieti nu a vrut nimic, dar nimic, cum rar s-a intamplat pana acum.Cand a adormit Albert a inceput Teo sa alerge, sa rada, sa se joace si el- s-a trezit bebe si tot intr-un plans am tinut-o. Maine ii scot afara cateva ore ca in casa nu le place. Azi n-am iesit ca ba apicurat, ba adormi beb, ba era ora de culcate a lui teo si tot asa. De regula ne intelegem, si teo si albert sunt cumintei si veseli si avem zile frumoase in 3. Tati vine seara tarziu, cand distractie e pe terminate. Teo a mers la gradi decat 5 zile de cand a inceput anul, a mers 2 zile si viroza, l-am tinut acasa vreo 3 saptamani si a mai mers 3 zile si iar viroza. El le duce dar bebe a fost cu febra 39 si muci si a slabit. A fost greu. Acum sunt mai bine, decat un pic muci, nesemnificativ fata cu cum a fost. Va pupam si sper sa scriu si eu mai des, desi cu ei doi acasa, zau nu stiu cum sa ma impart.Ma tot straduiesc sa citesc ce scrieti voi, daca eu nau am timp sa sa scriu. Va puapm cu drag.

Albert Simon ( 12.08.2010) si fratioru mare Teo ( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ochidut, ai PM Da ce frumoasa e Larisa

Luna 3

multumim

larisa sta pe pat si se converseaza.Taica-su o intreaba ceva si ia ii raspunde. Acum ii zice :"Ia zi tu iubita, ce face Steluta in seara asta" Si ea:"Aaaa oouuuu" "Deci batem sau nu mamica" si Larisa "iiiii uuuuuu" Acum cica "Deci nu am inteles mamicam se da gol sau nu" Larisa:"uuuuuuuuuiiiiiiiuauuuuu"

Am uitat sa va zic, cel mai comic lucru: stiti cand oamenii mai vorbesc cu copii lor si zic "ce faci mamicule (zic mamele)" si barbatii "taticule". Ei bine sotul meu, foarte serios, fara sa isi da seama cat de comic suna din gura lui ii zice asa "Ce faci mai mamicule, ia zi tu lui tati......." adica el e tati dar ii zice mamicule

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Victo off mai mami, greu asa, sper ca Mihaita sa nu aiba nimic.
Cris

Eu ma chinui sa fac si eu un proiect pt master, dar zau ca nu am niciun neuron disonibil Tot dau refresh pe forum, poate poate imi vine vreo idee

Luna 3

Mergi la inceput