Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
bumblebee spune:
Cristinica, chiar trebuie sa faci ceva sa te odihnesti, sa-l ia sotul/soacra sa te intinzi putin si sa stai linistita... Totusi Vlad nu pana demult era tare bonoc, facea nanita multa... ii mai iese vreun set de dinti? il poate deranja ceva?
Mycya, asta-i cursul vietii, unii intra in nefiinta, dar alta stea rasare pe cer, felicitari si sanatate multa micutei!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
ooana spune:
mai nou Matei se trezeste plangand...sau si mai rau plange tare tare in somn
am patit si la plimbare si atunci cand doarme in timpul zilei...dar plange atat de rau ca trebuie sa il iau in brate ca sa se linisteasca
ma bucur ca nu se intampla noaptea...
a mai patit careva? o fi de vina dintii? desi nu vad nimic deocamdata
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
La multi ani !!!
Larisa,
Miha3Gina,
Radu Gabriel( Tina),
Theodor Mihai(Roxana_Theo),
Radu Gabriel(matusa77),
Mihai(Victo),
Denis Gabriel(princess),
Matei Gabriel(creatza),
MYCYA ,
BABIELA +sot ,
MICHELLE 1981 ,
Mihnea(mov),
Mihai(kittyescu),
Vlad Mihai(anca_vlad),
Miha13Gina,
Antonia Gabriela (Bamboletta)!!!
Si tuturor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!
La multi ani si puiului meu + tati al lui !
La multe lunite,
Mara Madalina,
Yanis Stefan ,
Matei Marius !!!
MYCYA sa iti traiasca nepotica !!
Diana_Eva spune:
Waw ce de sarbatoriti avem azi! S-A DUS CURA NOASTRA!
La multe lunite fericite pui dragi!
La multi ani fericiti mamici si tatici (Gabrieli, Gabriele, Mihai, Mihaele!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Mycya spune:
Bumblee, Aelita multumesc
daca as fi avut vreo cofetarie romaneasca pe aici fereasca Dumnezeu ce sarbatoream io asa raman numa cu pofta facuta de voi
Mami de Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Bumblebee, Eladea, . Nu prea am cui sa cer ajutorul, ca sotul are treaba gramada, e plecat si acum la Arad- pleaca dimineata la 6 si vine seara la 8... Soacra si socru au o mica afacere, lucreaza pana seara la 8... Asa ca seara, mai vin, il vad, dar pe la 9 ii dau papa si il pun la somn... nU stiu ce are, nu i se vad alti dinti,ca mereu il caut in gurita, la gingii... nimic... azi avem rezultatele de la copro, asta daca apuca cumva sotu sa treaca pe la cabinet, sa le ia... O sa treaca cumva si zilele/noptile astea, si speram la unele mai bune...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana mai nou Matei se trezeste plangand...sau si mai rau plange tare tare in somn am patit si la plimbare si atunci cand doarme in timpul zilei...dar plange atat de rau ca trebuie sa il iau in brate ca sa se linisteasca ma bucur ca nu se intampla noaptea... a mai patit careva? o fi de vina dintii? desi nu vad nimic deocamdata Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Eu am patit asa cu Victor in perioada in care a luat antibiotice, in rest nu prea...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
rodyka spune:
cristina, ziceai ca Vlad se linisteste daca il ti sus si plange daca il pui la orizontala. poate are ceva gazute de eliminat, fa-i masaj cu o palma in timp ce il ti pe umar... cand se face saptamana sa-l cantaresti? eu zic sa nu va mai chinuiti amandoi asa, daca accepta biberonul da-i sa pape cat vrea, asa o sa mai ai si tu timp de odihna macar noaptea cateva ore. la tine stiu ca Vlad dormea si ziua, isa nu doarme ziua mai mult de doua ore pe reprize, desi inainte dormea cu orele atata timp cat eram afara cu caruciorul la plimbare. acuma vrea sa vada pe unde mergem
abia astept sa-mi spui ca sunt bine rezultatele analizelor, si apoi ca Vlad si-a facut un program onorabil...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
ooana, isabela se mai trezeste plangand de se rupe pamantul, tre s-o iau repede in brate ca altfel nu tace, plange cu lacrimi de i se uda bluzita...
ieri am patit o faza de rasu-plansu: ne intalnim cu niste prieteni dragi, fosti colegi de munca (ea e spanioloaica, el algerian - dar frumosi amandoi), au o fetita de 3 ani superba, mulatra cu parul cret si o fetita mai mare (e doar a ei) care e prietena cu maria, sunt sid e aceeasi varsta. ne oprim, povestim, o ia tipa pe isa in brate si la un moment dat vad ca isi ridica buza de jos peste cea de sus, se stramba, ii dau lacrimile si apoi incepe sa planga de numa!!! si se uita fiz la algerian!!! de unde ca e inalt, cu par negru si cret, vorbeste si repede si putin ascutit, plus ca vb in spaniola, nici nu era in brate la mine, cred ca s-a speriat. abia am linistit-o apoi, si de cate ori il auzea vorbind, iar isi umfla buzita de jos. noi ne-am distrat tare de faza
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Dragaica il pupam pe micutul Seby pt interventie si pe mamica curajoasa!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana