Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

inca nu mi-a trecut oboseala de ieri, si nici nu stiu cand am sa recuperez somnul...

ieri am fost de dimineata la biserica, apoi am mai ramas ca s-a implinit un an de la moartea tatalui nasului, timp in care isa a fost tare cuminte in biserica, a si dormit o jumate de ora in carucior, dupa ce mi-a rupt mainile... am fost si la masa, a tinut toata ziua chestia, asa ca am ajuns acasa pe la 7 seara, cu gandul de a ma pune la culcare cat de repede pot, chiar daca isa urma sa se trezeasca de 4 ori sa pape. dar planul e una, realitatea e alta... isa a inceput sa planga dupa ce a papat, am plimbat-o prin casa cand eu, cand sotul, la un moment dat am iesit cu ea afara in jurul casei si a adormit. am pus-o in patutul ei si a dormit exact cat am facut dus, apoi a inceput sa planga iar, pana mi-am amintit de l-am pus pe sot sa-i descante de deochi. si asa am reusit s-o adormim, am dormit si eu 2 ore dupa care n-a mai fost chip sa pot sta in pat. asa ca mi-am luat sotul din dotare si ne-am pus la povesti pana aproape de dimineata, ca doi prieteni care nu s-au vazut demult si au multe de povestit . isa a papat de 2 ori si in rest a dormit, chiar daca mai agitata... si pana sa ne vina somnul, ne-am mai dragalit si noi si s-a facut ora 6, la 7 ar fi sunat alarma sotului, asa ca eu am mai dormit pana la 8, dar el deloc! si isa n-a mai dormit de dimineata, ne-am jucat in pat vreo 2 ore, dar nu e acelasi lucru... am crezut c-o fentez acuma la amiaza, dar pana am facut eu o baie fierbinte, s-a trezit si ea. acum asteptam sa vina surioara de la scoala, sa papam si sa pandim un moment de glorie

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua dragi mamici si delfinasi,

E zi mare astazi, avem o multime de sarbatoriti, asa ca:

La mute lunite sarbatoritilor mici care azi implinesc 4 luni!!!
Mara Madalinade ANDREEA84,
Yanis Stefan de beluistef,
Matei Marius de ooana

De sf. Mihail si Gavrila, onomastica frumoasa!

Mamicilor:
Michelle, Gabriela (Larisa), Mycya, babiela, Miha3Gina!
Delfinasilor:
Radu Gabriel, de Tina_80
Theodor Mihai, de Roxana_Theo
Radu Gabriel, de matusa77
Mihai, de Victo
Miguel, de Aelita
Denis Gabriel, de princess
Matei Gabriel, de creatza11

precum si taticilor, surioarelor si fratiorilor care poarta aceste nume sfinte!

Noi am avut un week-end frumos, am fost la socrii unde ne-am bucurat de aer proaspat de munte si vreme minunata. Bineinteles ca am cam mancat si cura s-a dus pe apa sambetei. Am reusit sa nu mananc prea multe prajituri, dar cand am ajuns acasa am constatat ca soacra mi-a pus la pachet tot ce a ramas asa ca sper sa le manance repede sotul sa nu ma mai tenteze atat.

Victo, multumim de invitatie, poate trecem intr-o zi pe la voi cand iesi si tu cu Mihai afara, sa ne plimbam impreuna. Ne intelegem concret pe mess

Larissa, ai aratat super iar costumasul iti vine tare bine!

crispro, pe cand ma bucuram citind in urma ca Vlad a dormit mai bine, vad ca iar aveti nopti grele. Of, draga de tine...

Denisa, sa va traiasca micii crestini, sa fie sanatosi si sa va aduca multa fericire. Iar aniversarea casatoriei voastra va doresc sa reprezinte un nou inceput, sa lasati la o parte toate neintelegerile si sa va bucurati doar de pace si iubire!

Sigur am uitat sa spun tot ce vroiam dar mai revin!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

ooana, si Vistor se trezeste uneori plangand, atat ziua cat si noaptea, dar am constatat ca se intampla in special atunci cand e deja prea obosit cand il culc si a adormit greu.

Aelita, Otilia, am primit si eu un dovleac si as incerca sa fac o ciorba cum ati zis voi. Ma ajutati cu reteta?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor da e si ziua mea,vad ca pe mine m-ati uitat de tot

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

cum sa te uitam pe tine?! ca tu sigur ne cinstesti cu ceva bun si dulce, home made la multe onomastici!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

La Multi Ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Merit
La multi ani scumpa noastra GaBiTZa sanatate multa, noroc si fericire!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

asa, si am uitat sa va spun ca ieri si-a descoperit isabela piciorusele, sta in fund si se intindea la ele sa le prinda, isi misca degetelele de la picioruse si povestea cu ele . azi-dimineata a repetat figura. iar degetelele de la maini atata trage de ele de parca vrea sa le lungeasca

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

La multi ani !!!

Larisa,
Miha3Gina,
Radu Gabriel( Tina),
Theodor Mihai(Roxana_Theo),
Radu Gabriel(matusa77),
Mihai(Victo),
Denis Gabriel(princess),
Matei Gabriel(creatza),
MYCYA ,
BABIELA +sot ,
MICHELLE 1981 ,
Mihnea(mov),
Mihai(kittyescu),
Vlad Mihai(anca_vlad),
Miha13Gina,
Antonia Gabriela (Bamboletta)!!!

Si tuturor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!

La multi ani si puiului meu + tati al lui !

La multe lunite,
Mara Madalina,
Yanis Stefan ,
Matei Marius !!!

MYCYA sa iti traiasca nepotica !!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI SI DRAGI DELFINASI! SI DESIGUR DRAGI TATICI! SA FITI TOTI SANATOSI SI FERICITI!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gabitza., la multi ani si tie draguta!!

(m-am uitat repede sa vad daca esti in lista )

scuzati, dar nu prea am avut timp sa intru, sunt franta si eu..asa as in weekend au fost socrii, am dormit cu andrei (adica nu prea am dormit) , cum are mucisori, de pe la 3 si el treziri din ora in ora ca nu putea manca

apoi el a bagat somn de 2 ore pana la 10, dar cu mine langa el sa il mangai, asa ca el a dormit si mami s-a uitat la anatomia lui grey

apoi joaca, 2 ore afara, iar joaca...asa ca...sunt zombie

oana da, am trecut la carutul sport, cand doarme il dau pe treapta 2 (nu cea mai de jos, carutul are 4 trepte cred) si cand e treaz la treaz la treapta 3. ii place foarte mult, nu mai plange ca inainte

fug la joaca ca iar s-a plictisit,sta la mine in brate si ma musca de mana

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput