Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

in cazu asta bebele meu are un popouuuuuu

27 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Tunde mancaritza vietnameza nu am papat inca dar cred ca e f buna...dupa cum ai descris mancarea seamana cu cea thai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Moamaaaa!
bebelule
-CATI COPII PREMATURI..DEJA AU NASCUT O GRAMADA SI NIMENI LA 40 SAPTAMANI!E numai inceputul lui noiembrie...
M-am emotionat ..brrr.
Ce galerie fac fetele acolo..suuuper..
M-am uitat ca-s la capitolul 153...deci mai avem vreo 50 capitole sa fie aceeasi atmosfera si la noi.
Sa fie DD si cu noi sa scapam toate cu bine si bebei sanatosi..

Tunde burtica de 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asa e TUnde ..multe fete care au nascut inainte de termen.
de aia mi-e si mie cam frica. sper totusi sa rezist inca cel putin 4sapt. numai zic k totusi imi doresc sa trec de 20 dec

fug sa ma imbrac. inca nu va las. dar raspund mai greu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

in cazu asta bebele meu are un popouuuuuu

Bbelina mea scoate poponetul in dreapta..dar frec burta pe acolo repede..nu rezist asa ma apasa..si se face tare tare..intelege fata ca se aseaaz cuminte la locusorul ei.

Tunde burtica de 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Bebelu;sa trecem cumva de 36 saptamani..
m-am hotarat acum imi iau pompa de tzitzi...ceva la pret bun..ca nu se stie niciodata

Ma duc si Eu sa fac papa la baieti..
plimbare placuta

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Gabi eu colul l-am avut de 4 si a scazut treptat ,la fiecare eco era mai mic.Pana a ajuns la aproape 2 si dr a hotarat ca e cazul de cerclaj.Ultima data cand am fost la dr,acum 2 sapt,era bine,nu se scurtase,ca doar statusem cuminte dupa cerclaj.Acum sa vedem, pe 17 ma duc sa vedem cum stea treaba. Ah, ce bine ca si tu stii de Stanciu, o sa ma duc si eu la el cu bebelu' pana la urma.

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Si eu trag cu ochiu la ursuletii de noiembrie...si stau gura casca cand aud ca gata mai naste o burtica...dar din pacate asa este se nasc mai repede de 40 saptamani...dar sunt sanatosi si frumosi asa ca daca se grabesc stiu ei de ce

Mergi la inceput

Am citit si eu la ursuleti , of Doamne cate emotii ! Acum mi-am adus aminte ce am visat, ca m-am logat dimineata pe forum si deja incepuse galeria pt cateva burtici, eram asa socata, nu-mi venea sa cred !

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

fluturas ti-am vazut pozele arati super, bravo ! Ma bucur ca te simti bine ,vad ca te-ai tot plimbat zilele astea

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput