Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
fetele eu va las. ne auzim mai incolo un picut 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
31+ cu
Natalia Maria
madalina_m spune:
nu am mai rezistat si am iesit la plimbarica. Ce frumos a fost! Acum doare spatele, dar stau in pat ca sa treaca.
27+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
ma uitam la Dansez ... ce aiureala de dans Stomp-ul asta. Pe de alta parte, Cat e de frumoasa Adela Popescu, iar culoarea parului o prinde super bine.
27+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
missmj spune:
Ies si eu cu sotul pana in carrefour sa facem cumparaturile.Vorbim mai tarziu.

carmen
29 + cu
Andrei
florintunde spune:
Mada;da..arata super fata..si stie dansa..e draguta,simpatica..nota 10.
Ciudate stiluri de dans..nu-mi place stomp
Eu am fa papica..pilaf cu piept de pui..si cum am fiert o bascula de orez..am si un pic de orez cu lapte..dimineata o sa fie bun si rece
Tunde
25 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

florintunde spune:
Imi place si de ELA..draguta,simpla..pe amndoua le vad in finala

Tunde
25 sapt

florintunde spune:
fetelor ati cumparat ceva de aici din bazar Dc?m-am logat de 10 ori si nu stiu..trebuie sa primesc raspuns..ca ma intocmit campurile cu adresa cu tot.vreau sa iau o pompa de san
Tunde
25 sapt

mirela2 spune:
flori eu am luat de pe bazar?
ce pompa vrei?
+28 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
dangabriela spune:
Buna seara fetelor! Hop si eu pe aici! Am avut o zi plina, cumparaturi, gatit, curatenie, acum a facut o baita si ma uit la dansez, ca aseara nu am rezistat pana la sfarsit.
Tunde nu am cumparat nimic din bazar Dc, dada afli cum se face sa ne zici si noua!
Shubu imi pare rau ca nu au trecut balaurii, la mine e a treia tura de tratament, de aia aman inca aflarea "adevarului", pt ca daca nu-mi trece nici de data asta, nu mai am ce face!
Si eu intrebam de pediatru , locuiesc pe sos Alexandriei, daca stiti vreunul bun prin zona, sa ma anuntati va rog!! Am inteles ca dr Stanciu Adrian are un cabinet si in zona Malcoci??!!
fetele bolnavioare sau triste , sa treaca !!!!
toate burticile!
FVL heterozigot, 28 de saptamani 
fluturas2010 spune:
am aruncat si eu o privire la noi..dec si chiar sunt uimita de termenele premature de nastere si greutatea mica a bebeilor chiar si cei de 38..39 sapt...si unul singur abia ajunge la 3 kg.. ce sa mai zicem de gemeni....
oricum nu conteaza greutatea...decat pt manevrare usoara .....sanatosi sa fie
fluturas
26
EMANUEL MIHAI+
MARIA CLARA