Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Bebelu fugi la doctor sa vezi de la ce e...in chestii dastea nu tb sa ne dam cu presupusu...noi suntem aici si ne rugam pt amandoua. Ai incredere in Dumnezeu si o sa fie bine. Te asteptam cu vesti bune.

27 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu am facut absolut nimic. ieri am stat in pat toata ziua. decat seara am iesit un pic afara, am mancat si am revenit. azi la fel, am stat numai in pat.
cu placenta nu am avut probl de fie joasa. chiar e sus. se poate sa coboare acu????

mai stau un pic sa vad dc mai curge ceva. si sun medicu
ma apuc sa imi strang tot ce trebuie pt bagaj in cazu in de ceva.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna burtici

bebelulehai cu vesti bunel-ai sunat pe dr?
Si Eu am o stare de cacao..iara singura..trebuie s-o duc pe Mama la priveghi,barbatii s la aprins lumanari..
Ma doare groaznic spatele..am spondiloza..si toamna isi cam spune cuvantul.
Am fost si noi la biserica cu Mario la slujba de la ora 9.
In rest..ma bucur pt fetele cu moralul ridicat ...se mai ia si pe noi..cate un pic

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ralu suna la dr, nu mai amana si mergi sa te consulte. Poate e din cauza placentei, dupa cum zic si fetele sau poate nu e nimic rau. Te asteptam cu vesti bune. Tinem pumnii la fata scumpa.

Irina ~ 31+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mirela sus cu moralul, nu te-ai 'molipsit' de dimineata de pe forum? sa treaca!
io trebuia sa ies la pranz la soare, da-s terminata si bag un nani, mai vedem cu iesirea, deocamdata deschid doar geamul larg sa vina soarele la mine

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nu am facut absolut nimic. ieri am stat in pat toata ziua. decat seara am iesit un pic afara, am mancat si am revenit. azi la fel, am stat numai in pat.
cu placenta nu am avut probl de fie joasa. chiar e sus. se poate sa coboare acu????

mai stau un pic sa vad dc mai curge ceva. si sun medicu
ma apuc sa imi strang tot ce trebuie pt bagaj in cazu in de ceva

SPERAM SA NU FIE CAZUL.
Nu te panica..orice ar fi trebuie sa te calmezi..stiu ca e usor de spus...
Eu pe la 14 saptamani m-am trezit plin de sange asa tremuram de abia am putut sa ma spal..am fugit la dr a doua zi..ca asta era noaptea..si bebe era bine mersi..numa ne-am dragalit un pic cu sotiorul si Eu fiinf mai uscata si colul sensibil,am facut o hemoragie..de atunci nuku...mai bine sa nu vad nici un instrument

Hai ca plec ,pe la 6 ajung acasa..trebuie sa conduc vreo 50 km..nu prea imi lipseste..da asta e pup toate burticile.
bebelule ;tin pumnii

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu bafta multa,ai sunat dr??

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? Eu m-am pus sa dorm un pic si m-m trezit acum la 14 !
ralu nu mai astepta sa vezi daca mai curge ! sangele e un semn ca trebuie sa suni doctorul,nu trebuie sa mai astepti.Haide,suna,pt linistea ta
babyleeks ce tare ai fost cu punga in geam, cred ca muream de inima.Si mie mi-e urat sa stau singura si tresar la orice zgomot.
Eu sunt optimista si ii multumesc in fiecare dimineata lui DD ca m-a binecuvantat cu un copilas,ca am un sot care ma intelege, ma iubeste si suntem sanatosi toti trei.Noi am avut si multa ambitie si noroc,a mers asa ca pe roate,cu sacrificii ne-am luat masina acum 4 ani,anul trecut casa, si acum cateva luni ne-am dorit un bebe si a si venit.Ce poti sa vrei mai mult de la viata?
O sa trecem peste momentele astea de oboseala,moleseala,etc.Nu o sa mai avem timp sa ne plangem de dureri.
Va pe toate !

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde ai grija cum conduci, drum bun !

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am sunat, am vb a zis k atata timp cat sunt doar niste firicele, nu am contractii, dureri, bb e activ, sa nu imi fac probl.
in cazu in care continua sa curga, sa merg la cabinet sa ma vada.
offf..sper sa fie bine...
de cand am facut baitza, nu a mai curs nimic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput