Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata buburuzelor ca de obicei sunt ultima care m-am trezit dulcik toate burticile

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ms pt cafeluta...m am linistit .
Angi ce comoara ascunzi u acolo?

27 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

plimbaretelor, bravo voua
mie mi e asa de greu sa ies, nici nu vreau, nici nu am chef
eu ma simt asa de multa si asa de grea, cred ca ma apuca vreo depresie, plus ca mi vine sa l omor pe al meu
offff, o sa vada el cand ioi tranti eu motanii in brate si plec sa ma plimb

de 3 zile ma chinui sa fac o varza a la cluj, am reusit azi in sfarsit, am pus o in cuptor, acum sa se coaca
nush ce sa mai fac de mancare, ca abia toc legumele

in fine, nu ma mai vaicaresc atat sa nu va amarasc si pe voi
scuze

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MIrelus hai k mai un pic. stiu k tie iti e de 2 ori mai greu. dar mult a trecut putin a ramas. stai linistita. nu ne amarasti cu nimic. descarca-te. spune-ne tot ce ai p suflet, si poate asa iti mai revi un picut

Babyleeks ma bucur k esti ok.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

tocmai am fost la baie si am gasit p tampon niste picaturi de sange. si p hartia igienica la fel. ce sa fie????
nu am nici o durere, contractie nimic...
pls ajutati-ma cu un rasp ceva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

ralu sigur e de la pasa?
sa nu fie de la vreun hemoroid?

daca nu, fugi la urgenta sa ti faca un control

Mergi la inceput

nu e hemoroid. nu am avut niciodata probl cu ei. sigur e de la pasa.
offf tremur toata. sper sa fie bine. fac un dus si il sun p medic sa vad ce zice. cred k dau o fuga si la spital sa ma vada.
va tin la curent

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

bafta bebelule

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

ralu bafta
fluturas m ai intrebat de pompa, nu e noua, scrie ca e putin folosita si pe lana ea ofera si 2 biberoane noi, tot de la avent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

bebelule, sa nu fie aceeasi chestie cu placenta care acopera colul; nu te speria, vorbeste oricum cu dr, mie mi-a aratat si la echo ce si cum... important e sa nu mai curga, sa fie doar un incident singular..
ai ridicat ceva greu? te-ai incordat sa muti ceva prin casa?
sanatate, sa revii cu vesti bune!

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput