Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Monika pentru tine, sa faci cumva sa imi dai si mie din optimismul tau , cu toate cate ai pe cap se pare ca tu esti tare. Tare as vrea si eu sa se prinda ceva de la tine si de capu' meu!!!
Sa ne mai scrii asa frumos, ca taaaare mult ne place! Si pe socrosenie nu o baga in seama chiar deloc!!!
Te pup. Mi-ai dat putina energie asa de dimineata!

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna dimineata!
Azi am fost tare matinala...m-am trezit de la 6 ca a trebuit sa dau o fuga pana la birou sa rezolv niste chestii, am multa energie acum ca mai am o sapt de munca!! Am terminat repejor, asa ca pe la 8 ma plimbam prin Herastrau...de nebuna, asa de dimineata! Ce bine a fost, atata liniste si aer curat...
Monika, felicitari pt optimism! Si eu sunt de aceeasi parere, daca te-a ajutat DD sa ai o sarcina fara pb, este o OBLIGATIE sa te bucuri de ea, sa nu-ti faci pb din tot felul de motive imaginare si sa astepti nasterea cu bucurie! Eu cred ca nu am fost niciodata mai fericita ca in ultimele luni! Nu ne dau banii afara din casa (nici nu murim de foame, tre sa recunosc...), dar e atat de bine, atat de frumos, ne iubim atat de mult si eu ma simt atat de implinita, incat tind sa cred ca aducerea pe lume a bebelinei e cea mai buna decizie pe care am luat-o noi doi vreodata!
Iar cu privire la nastere va spun sincer ca acum ca nu am nici un fel de teama. Sper sa nu ma apuce mai incolo! M-am documentat si cunosc tot procesul dpdv fizic. Stiu la ce sa ma astept. Am incredere in medicul meu. O sa fie bine. Si nu mai vreau sa-mi pierd vremea citind sau ascultand povesti horror despre nastere. Fiecare cu organismul si povestea ei. Citeam la un moment dat (cred ca pe aici pe DC) ceva de genul (citat aproximativ) "fetele care sunt la prima nastere se duc ca mielul la taiere, nu stiu ce le asteapta". Eu zic ca nu mergem la nici o taiere, mergem in locul de unde o sa venim 2-3 zile mai tarziu cu bebe in brate, fericite si implinite!
Asta s-a vrut a fi doza de optimism pe ziua de azi!

_
BB e deja pe drum
Roxana 30+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Roxx cu nasterea ai dreptate. Nu ne ducem chiar ca un miel la taiere, chiar daca e prima sarcina. Buna idee de relaxare cu plimbatul prin parc, uite , hai ca e un inceput de zi foarte placut. Parca toate v-ati trezit azi mult mai optimiste. Felicitari. Asa sa fie tot timpul, o odisee plina de optimism , sa puteti ridica moralul celor mai "slabe" precum subsemnata.
Te pup!

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

pt toate burticile...

toate ar tb sa invatam sa fim optimiste si incantate in perioada aceasta, dar mai intervine si cate o problema sau grija uneori serioasa alteori inventata de noi,,,

felicitari la fetele plimbarete, sa fie sanatoase si ele si bb sa profite macar ele din plin de vremea frumoasa...eu mai ies abia miercuri ..la medic, sper sa rezist pe drum si la coada...

vazut noile burticute faine

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

la toate burticutele!!!

Daca vreti va scriu in fiecare dimineata sa va ridic moralul...eu inca nu m-am trezit cu despresie in nici o zi, asa ca nu cred ca mai incolo va fi altfel. Adevarul este ca SUNTEM FRUMOASE SI NOROCOASE! SI BINECUVANTATE!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

irina multumim pt papa

bebelusi am uitat sa-ti zic, si eu am avut o tuse pacatoasa, cu care am ramas dupa raceala mea 'fara sfarsit'; era tuse uscata si nu ma deranja ziua, insa noaptea ma trezea din somn; am luat stodal si a trecut a doua zi (e tot homeopat ca si oscillo, scrie ca poate fi luat si de catre gravide)

missmj toate aratam foarte bine, suntem minunate !!

monika si roxx26 tine-o tot asa si sa ne molipsim aici intre noi de 'chestii bune'

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

iar am uitat sa va zic ceva

am auzit la tv ca azi sunt 2 targuri:
- de ceai, cafea si cioco (plus dulceturi) pe caderea bastiliei, nr 78 (la romana, spre ASE e strada asta, acu nush unde e nr asta, da' nimeriti voi..)

- de cadouri in Cismigiu

ieri am fost la targul de la sala dalles, cam saracacios in nr de expozanti, cei mai misto erau cei de la Active Center (specializati in bebei - au si produse pt ei de la waleda) - ma duc marti la 7 la sediul lor din grivita sa discut cu o moasa;
mai erau cu recolatare celule stem vreo 2 standuri, protectia copilului, carti pt bebei, dulciuri fara zahar...

o zi minunata sa aveti

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu tot cu stodal am scapat de tuse si durerile in gat. si p langa asta e super bun la gust

Monica te asteptam in fiecare zi p la noi sa ne mai ridici moralu.
eu nu pot sa zic k sunt cu moralu la pamant. doar k si ieri si azi m-am trezit cu o stare de zici k sunt batuta. nu am chef de nimic. dar pe parcursul zile, mi-am revenit. in rest, sunt ok, ma bucur de burtica, de buburuza ce misca incontinuu, ma simt frumoasa, imi place perioada sarcinii, chiar dc mai sunt momente cand ma dor oasele, nu dorm, sau alte nebunii. dar fac parte din sarcina si mergem mai departe.
si ai dreptate. suntem BINECUVANTATE ca dam viata unui prunc, simtim miscarile si traim aceste clipe minunate.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

neatza o cafea si pt mine va roggggg...doar ce m am trezit in socuri...auzeam un fosnait de punga in casa in conditiile in care eu stiam ca sunt singura....sa nu am lungesc am sarit din pat si ce sa vad...aveam geamu deschis si se auzea grindina care batea in gretarul de pe terasa care era acoperit cu o punga.......ufffff si acum imi bate inima de zici ca am vazut extraterestrii

27 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

neatza o cafea si pt mine va roggggg...doar ce m am trezit in socuri...auzeam un fosnait de punga in casa in conditiile in care eu stiam ca sunt singura....sa nu am lungesc am sarit din pat si ce sa vad...aveam geamu deschis si se auzea grindina care batea in gretarul de pe terasa care era acoperit cu o punga.......ufffff si acum imi bate inima de zici ca am vazut extraterestrii

27 + Kevin Claudiu Daniel

incearca sa te linistesti. stiu k e o senzatie tare urata sa auzi diverse zgomote si sa fi singura in casa.
si o sa treaca

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput