Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 18
DianaR spune:
La multi ani Bubu! Remus-Renus scump sa ne traiesti fericit, sanatos, cuminte, norocos, frumos si cum mai vrea mami pe care o pup cu mult drag!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si din weekend!!! (si scuze de intarziere)
Noi in weekend am fost la ai mei si ne-am intors cu febra. Nu stiu de la ce i se trage. Maine mergem sa vedem ce zice dr.
Nu am citit din urma si nici axum cand a adormit Andra nu pot ca tre sa prind si eu un somn mic acu cat e cu febra mai mica.
Va pup pe toate
Mami fericita de strumfita
ionelamaria spune:
seara buna
Remus
Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela
Noi lasam ceva pe bancuta pentru sarbatorirea lui Mihnea ( Mihnea fiind forma veche a numelui Mihai il sarbatorim putin) Asa incat... poftim serviti ceva de baut, o maslina un fursec. Masa cea mare pe 14
noi suntem prin Durau , ne bucuram de aer de munte, am fost pe la borsec si pe aici prin zona. Lipsim deci motivat. Mihnea e bine, se bucura de tot, e vesel si activ.
Va pup pe toate
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
dap floricik asa e calculul acum cum o vrea barbosul, ma bucur ca zburlita e bine
fetele, las un ibric de vin fiert, bere cu si fara alcool, bailys ofcors si neste rosmarini
ancutz frumoasa sabinutza
strumfy sa veniti cu vesti bune sa nu fie nimik serios/grav
lyly - bine alex?
monis - cum stati cu bubele, s-au uscat si au cazut sau se tin bine de tati de santi?
ione - cum e mihnea?
culcat copil de 1 An, ma duc si eu ca am mai multi ca el pe care trebe sa-i culc intelegeti
MULTUMESC din suflet inca odata de urari mi-au mers acolo la sufletel
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b ione - cum e mihnea? |
Cum sa fie?! Incantat de munte, de aer, de soare, de mers pe jos ( cu sprijin, nu singur) , de masina, de raurile de munte... si , nu in ultimul rand, de formula in 3
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
simina_kin spune:
Cum as putea sa-mi refac o unghie(de la mana dr)????? Stiti vreo crema, ceva?? Din neatentie i-am afectat radacina si "creste "(ca nu prea mai creste) creata si ff subtire , si fiind asa se rupe mereu
Mai am sanse sa o repar???
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ali762000 spune:
LA MULTI ANI REMUS !
sa cresti mare sanatos si frumos
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE SFINTI: MIHAIL SI GAVRIL
miany75 spune:
seara buna,gagix!!
acu ca sunt ghiftuita bine:am papat niste papanasi deliciosi facuti de mine(ma laud eu ca nu are cine sa o faca )..am intrat sa va salut de noapte buna!!
inainte de a ma retrage cu burta plina spre dormitor musai sa ma mai laud putin :azi am avut o semi-premiera:dupa ce a papat de cina (branzica+morcov+iaurt+juma de rondea de orez),puiul meu a inceput sa-si cante de somn si..a adormit in scaunul de masa!! a fost total!! am reusit sa imortalizam momentul ptr.eternitate (sper ca intr-o buna zi sa reusesc sa postez si ptr. voi filmuletzul,pe noi ne-a dat gata)..credeam ca se va trezi la un moment dat ,dar n-a facut-o...asa ca l-am mutat in patut si doarme dus de atunci de la 8 (n-a mai baut nici laptic); dragul de el era terminat,azi n-a dormit decat vreo 40 min peste zi si era treaz de la 8 dimineata..
floricick asa credeam si eu ca luam pauza la dintisori ,dar si la noi se intrevede aparitia unor maselutze;parca povesteai de David cu muscatul si toate cele!! Zburly sa-i iasa cat mai usor maselutzele!!!
Ancutza domnisoara in toata puterea cuvantului Saby!! sa va traiasca si sa va innsenineze mereu viata!!
Ionela sa va fie de bine "ieseala de munte in 3"; ce fain ca Mihnea e de gaska!! sa aveti parte de vreme buna!!
MONIS cum mai sunteti?
shtephy,dana n.,laura_andreea sanatate maxima puilor !! si celorlalti fulgusori bolnaviori,daca mai sunt..
noi la capitolul asta suntem ceva mai bine;David a tusit mai putin azi fata de ieri,iar mie pare sa imi treaca "gadilitura" din gat (adorm mestecand propolis ,nu va spun cum imi arata dintii dimineata)
hai ca va las..ca ma cheama un mos spre pat
DORIS_71 spune:
NICHOLAS JAMES
Multumim lui monis, lylyana, stephy, ptr. felicitari.
Si acum fug la nani ca ieri am facut noapte alba, si-mi cad ochii in gura de somn.
mihamora spune:
La multi ani Many! Sa fii sanatoasa si fericita!
Multi ani fericiti impreuna!
La multi ani Rares Mihai!
La multi ani Maria!
La multi ani Dragos !
La multi ani Emil!
La multi ani Tudor!
La multi ani Dragos Andrei !
La multi ani Remus !
Coque - ce lucruri interesante i-ati pus voi pe tava :)
Multumesc foarte mult de urari!Lavinia - multa rabdare iti doresc, sa stea bebe cumintel in burtica! Te cred ca ti-e f greu.
Dozz- felicitari Anei pentru progrese!
Mitzi - foarte tare concluzia dupa alesul de pe tava
Strumphy- multa sanatate Andrei!
Ionela - La multi ani lui Mihnea! Plimbare si petrecere frumoasa!
Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori!
Noi din nou cu muci si tuse, deocamdata fara febra..
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007