Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 17
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b vroiam sa va zic ca bubu inca este in top 3 la concurs deci multumim de voturi un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
CAnd se termina concursul?
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
CAnd se termina concursul? mami de Vlad (29.10.2009) |
la sfarsitul lunii, dar conteaza ce voteaza juriul
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
ralu_seby spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarzierea urarii: LA MULTI ANI Dragos Andrei!! Sa ai cat mai multe realizari de-a lungul vietii!!
siiii
LA MULTI ANI BUBU REMUS!! Sa te bucuri de fiecare clipa a vietii, sa ai putera sa zambesti si sa treci peste toate incercarile!!
Revin..
LA MULTI ANI SARBATORITILOR cu ocazia Sf. Mihail&Gavril!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
dana n. spune:
Buna seara!
Am fost astazi la pediatru. Se pare ca este vorba despre o viroza. Nu are nevoie de antibiotic.
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b acum un an pe vremea asta |
M-a apucat nostalgia
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
Remus alias Bubu alias ReNus!!!
tuturor sarbatoritilor de astazi
si va las de noapte buna o www.youtube.com/watch?v=O6mZvsWHs4M" target="_blank">dedicatie speciala (Krelia partea cu Bon Jovi e de exceptie )
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
floricik spune:
LA MULTI ANI REMUS aka BUBU aka RENUS
Sa-ti traiasca minunea mami Raluci, si sa se intample totul asa cum vrei tu: adica mai faci un fratior pt Bubu, si apoi o surioara. Parca asa era, nu?
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF MIHAIL SI GAVRIL!
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
Ramonika spune:
am facut biscutiii respectivi. mi-a iesit o panarama sunt prea tari, nu-s pufosi deloc, desi am respectat cantitatile. nici dulci nu sunt... doar daca ii mancam cu dulceata mai merg...
nu stiu de ce nu mi-au iesit cum trebuie...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
floricik spune:
Salutare fete.
Va multumim ca va ganditi si la noi. Am mai rezolvat-o cu diareea in sensul ca nu mai are asa multe scaune pe zi si parca nu-s chiar asa apoase. A avut dreptate Lauriciu, se pare ca de la dinti i se trage...eu m-am gandit ca daca are 8 la numar mai face si ea o pauza...ei bine nu ies 2 maselute...eu asa vad. Gingia e tare umflata, iar ea are momente cand e super maraita. Imi e tare mila de ea, musca din masa, scaune, covor Ii dau cu calgel. Vad ca acum e mai bine. Vad ca la maselute e mult mai nasoala treaba decat la incisivi...aia nici nu stiu cand au aparut.
Ieri am fost la bunici la Galati. Zburly super de gasca, a mers de mana cu matusile mele, radea la toata lumea. Nici prin cap nu mi-a trecut ca apar maselute asa vesela era. Pana azi...
Licurici, super tunsoarea rechinasei. Am ramas masca, cum ai avut curaj sa renunti la frumoasele plete.
Angi,i-am dat si eu orez cu morcov dar nu mi-a dat prin cap sa-i pun si lapte praf. Merci de info.
Broscutzo, la multi ani fericiti alaturi de minunea ta. Imi e dor de postarile tale dar te cred ca nu mai ai timp de mare lucru daca vii tarziu de la lucru.
Dozz, felicitari pt progresele printesei.
Mitzi, bucatar pe o hidrobicicleta zici, ha?
Alexa, eu am folosit pe Ema ulei de masline fiert in care puneam cateva picaturi de vitamina A. Asa m-a sfatuit pediatrul. Pupici .
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
Ancutza_Bro spune:
buna seara, eu tot pe fuga...vreau sa urez asa:
La multi ani REMUS!!! sa cresti mare si frumos si sanatos si tot ce-ti vei dori in viata sa ti se implineasca
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza azi onomastica
un pup apasat pt Cuscri si multa sanatate lui Iustin
am vazut si pozicile cu Raluci si cu Dana de acum un an, emotionate dupa nastere
si cam atat , nu's recuperata, dar promit sa nu mai vin cu temele nefacute
pupici la toata lumea
aaaa, si sa va las pozicile de la aniversarea Sabinei
1 anisor
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)