Licurici de ianuarie - februarie 2009 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Super Miere, ce baiat destept ai! Si mi-e mi-e ciuda ca face asa urat la periat, ma gandeam sa nu-l traumatizez in asa hal incat sa nu suporte sa mai vada periuta aia. Dar alternativa..adica mersul la dentist e mai rea. Asa ca o sa-l chinui in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

micola ma bucur ca a mers bine operatia

noi nespalam pe dinti cu placere - ma tolereaza sa il spal eu daca dupa ii las peria sa se spele si singur

ieria avut febra mare, peste 39, a stat ca lesinat toata ziua. cica are rosu in gat si otita. acuma a cerut apa si vrea la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Micola, ce bine ca a trecut si ati ajuns la acasa! Pupici!

Si Carla se cam joaca cu periuta, o sa incerc sa fac si eu ca Miere, sa vad daca reusesc.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

micola,refacere rapida si bine ati revenit acasa

noi ne spalam asa: avem 2 periute identice,una o tine Ana si se joaca de-a spalatul si una o tin eu. Odata ea,odata eu.ea isi freaca dintii din fata si eu...zice aaa si deschide gurita. acum ne face placere sa ne spala.

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

intrebare pt americance: cand se schimba si la noi ora,noaptea asta??? sau sapt viitoare?

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Am reusit sa citesc din urma, multumesc muult tutoror pt incurajari si pt gandurile frumoase, nu va nominalizez, ca ar fi mai bine sa dau copy-paste la lista de mamici de pe prima pagina
laptopul nu l-am luat ca se fura si mancarea din frigider...si nu m-am riscat..
Nr meu de tel il avea Aalina, care nu a mai intrat de mult timp, si careia alexu i-a tot trimis poze cu el si mesaje goale, saraca...I-am inregistrat un pic din Mickey Mouse ca sa mai stea si el locului, dar el in timp ce se uita mai si butona la telefon, si, pana sa ma prind eu deja trimisese mesaje..
si il mai avea si IrinaC, dar cred ca a uitat, ca am vazut ca si ea a intrebat de nr meu..
Crisspy, ti-l trimit tie acum pe PM si il treci tu in lista, te rog? ca eu nu stiu..multumesc

sunt fericita ca acum vrea si tibi bebe 2..pt noi a fost un hop operatia asta..M-a surprins cand l-am auzit aseara: "cand i-l facem pe frate-sau?" Eu i-am tot zis, dar ii era gandul la operatie, plus ca in curand vom ramane doar cu soacra in casa si alexu va avea camera lui..Imi pare rau ca nu am hotarat mai devreme, ca eu din ianuarie sunt descoperita cu serviciul..nu mai e nimic la pitesti din firma unde lucram si jur ca nu-mi convine sa plec prin tara si sa-mi vad copilul in weekend...
Si mai am o retinere: sora-mea, mai mare cu 3 ani decat mine, tot incearca de vreo 5 ani sa ramana si nimic...a fost un soc pt fam mea anuntarea vestii ca sunt gravi cu Alexutu, dar cu al doilea...nu zic ca nu s-au bucurat, dar asteptau vestea de la ea, nu de la mine..
Altfel, eu imi doresc din suflet cel putin 2 copii
Lisa, felicitari, acum am citit si de tine! sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel! Si bebe 2 sa nu se mai lase asteptat ca Ana, 3 capitole, parca, nu?
Cine stie ce mai face Bee? o fi dat examenul de care se temea atata? Alexiuta frumoasa ce-o mai face?

Mara...ca sa nu te mai invinovatesti, uite cateva exemple din ce am intalnit in spital:
un baietel de 5 ani fusese lovit, din greseala de fratele lui de 6 ani, cu clanta usii...avea 6 copci pe nasuc..
altul, de 3 ani, fugise prin casa si alunecase pe un covoras, cu piciorul sub el, si acum il operasera de ruptura de femur si ceva pe la sold, era, mititelul, cu amandoua picioarele in ghips si plangea noaptea:"auuu. ma doale pacioluluul";..abia i-au bagat tija, va sta cu ghipsul o luna, apoi va fi reoperat sa-i scoata tija si apoi inca vreo 2 sapt in ghips, imobilizat la pat..
altul, de 7 lunite, venise de ugenta cu fractura de clavicula, nu se stie cum..ramasese cu fratele de 10 ani in camera care a inceput si el sa planga si a vrut sa suna ce s-a intamplat, s-a panicat..
altul, de 17 ani, isi rupsese bratul in curtea scolii, la fotbal..
asa ca..eu cred ca e vorba de ceasul rau..oricat ai sta cu ochii pe ei ti se intampla daca asa e sa se intample...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata!

Cristi, multe multe multe felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos la anu' Tare ma bucur pentru voi!

Micola, ce bine ca ati ajuns acasa cu totii si sunteti OK. Recuperare usoara si multa sanatate

Bebelusi, cezariana mea e o liniuta subtire de tot si alba, abia se vede. Sanatate multa si tie, si lui Vlad, si lui Mircea, sa se vindece piciorul.

Ledi, tare dulce e David Multa sanatate la tati sa i se vindece si lui taietura

Miere, lui Mister ii place mult sa se spele pe dinti, ar face-o din ora in ora daca ar putea. Are periuta lui mica. Mai mult se joaca, e adevarat, dar cu ajutorul lui mami si al lui tati se descurca el cumva. Noi am fost la dentist in septembrie la contrl si a fost OK.

Eu week-endul asta tot pe fuga mi-s ... si nitel agitata. Socrii (adica soacra si sotul ei) sunt la noi, ieri am fost la Ikea sa alegem niste dulapioare de baie, rafturi etc, nu ne-am putut hotara, azi mergem iar totusi sa cumparam ceva, inca nu am nici o stire referitoare daca aia de la servici imi aproba concediul sau nu iar preturile la biletele de avion urca, urca, jobul pare pe zi ce trece tot mai aiurea. Una mi-au zis la interviu, alta e in realitate. Adica la interviu mi-au spus ca orele sunt flexibile, de fapt nu-s Tot la interviu am intrebat si mi s-a confirmat ca atata timp cat ii anunt ca am nevoie de concediu cam cu 2 saptamani inainte, ar fi OK... ei bine, nu e asa Un coleg a avut o programare la spital (facuta de luni de zile si anuntata la angajare), l-au anuntat ca va trebui sa recupereze orele, targeturile aparent posibil de facut au fost schimbate (ma rog, asta in ultima saptamana, deci nu puteau sa stie la interviu)deci nici bonusuri nu vor mai fi...uuuffff!

Am o intrebare pentru voi. Mister va face 2 ani in curand, si as dori sa-l intarc. El mai bea laptic de la mine dimineata si seara. Mamicile cu copilasi mai mari, cum ati facut sa-i intarcati?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola bine ca a fost ok

cristi felicitari pt liniuta ; la noi se lasa asteptata!

cu spalatulpe dinti lui robert ii place f mult; la inceput ii dadeam si lui sa tina o periuta; acum tine pasta inmana
deschide gura zicand AAAAA ca sa il spal ; apoi ii zic sa inchida sa faca IIIIII ca s auneasca dintii si sa dau sus jos cu peria
la gradinita se spala singur dupa masa de pranz acasa insa vrea sa il spal eu

dark eu intai i-am scos masa de seara; distras atentie, impins un pic mai incolo ora de somn ca sa fie obosit;
apoi dupa cateva sapt si pe cea de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

MICOLA, multumesc mult. bine ca ati ajuns cu bine si v-ati eliberat de stres si griji!

dark, la andru intarcarea a fost brusca, deoarece era alaptat la cerere , deci total aiurea, asa ca la noi nu ar fi mers scosul meselor.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu nu l-am spalat pe dinti pana acum cateva luni pentru ca nu puteam, am reusit atunci cand i-am cumpaat o periuta de dinti identica cu a lui Mircea, altfel nu se spala, nu vrea una mica ptr copii, o vrea pe a lui Mircea, asa ca am luat 2 la fel. El sta la spalatul pe dinti ca ii place gustul de pasta, apoi se joaca singur cu ea. Apropo de asta, e ceva daca inghite pasta?nu stie sa o scuipe

Iulia cred ca tu m-ai intrebat daca nu ma ajuta sora mea, nu ma ajuta ca e si ea insarcinata, vine de la serv la 7 seara si il are si ea pe Stefan

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput