Licurici de ianuarie - februarie 2009 (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si Marius a inceput sa vorbeasca mai greu decat unii dintre copilasii de aici dar acum si-a dat drumul si repeta dupa noi cuvinte. Ca pe unele apoi nu vrea sa le mai zica o perioada e alta poveste.

Baie ii facem zilnic, rar cand nu ii facem. El e inebunit dupa apa. E drept ca nu umplem cada deoarece e prea mare...si oricum el sus, jos prin ea...deci nu e nevoie sa o umplem.

Eu am pastrat pentru bebe 2 tot ce a avut el, chiar daca o fi sa fie fata. Oricum el a avut haine de toate culorile, cred ca doar roz nu a prea avut...acum are si body cu roz.

In week-end am avut in vizita pe nasa lui Marius. S-a jucat tare frumos cu ea, a acceptat-o din prima, am fost tare fericita. Zic asta pentru ca distanta dintre ea si noi e mare, ne vedem de maxim 2 ori pe an si atunci destul de putin. Am fost si in parc cu el si l-am lasat sa se joace cu o pisica. Pana acum nu l-am lasat sa puna mana pe animalele din parc deoarece nu stiu ce e cu ele si prefer sa nu ma risc. Dar acum era asa fericit ca nu m-a lasat inima sa nu il las. Sper sa nu avem probleme.

Cristi felicitari pentru sarcina.Sa dea Dumnezeu sa fie una usoara si sa aveti un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR VA MULTUMESC F.F.F MULT PENTRU INCURAJARI SI SUPORTChiar ma simteam super vinovata ca n-am ce sa-i cumpar celei mici pentru ca in afara faptului ca am f.f.f multe de la Clara, mai am si de la baietzelul unor prieteni de familie o groaza de haine si jucarii.

In rest, astept azi rezultatele de la ultimile analize de sange si cultura de col, ca apoi sa-l sun pe anestezist.Sper sa fie totul Ok.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Anuc eu am avut strep B si am nascut natural.O doza puternica de antibiotice in timpul travaliului si fata nu a avut nici o problema.
Micola ne bucuram ca operatia a decurs bine, multa sanatate puiului acum

Mergi la inceput

CRISS, noi facem baita o zi da-una nu, umpland cada pe jumate iar Clara sta in picioare, ca in fund nu vreasi se joaca cu jucariile; pe cap facem baie o data pe sapt ca plangem.La funduletz o spal aproape de fiecare data cand face caca pe parcursul zilei.

Apropo de caca, fetelor, de cate ori fac ai vostrii pe zi?Dsoara mea face de multe ori de 3 ori pe zi.O fi Ok????

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare si de la noi,

eu is cam obosita azi noapte nu prea am dormit, si nici nu ma simt tare bine, ma simt grea de abia respir...ma simt mareeee...de la ce oare? dar lasa mai bine stea la caldurica in burtica..( ce de rime fac)

Cadia si Stefan face caca de cate 2-3 ori pe zi ..

A si nici eu nu i-am cumparat bebelinei hainute, am de la Stefan si de la nasica ei( care are fetita de un anisor); nu ma gandesc decat ca banii care ii dau pe hainute si pe care nu stiu cat apuca sa le poarte ii folosesc in alte scopuri tot pentru ea si Stefan.
Trebuie sa merg si eu sa iau un cadou pentru Stefan..

Noi baie facem in fiecare seara( cu cada pe jumatate) , la par 1-2 ori pe saptamana...depinde de ce face Nazdravanel.. spre ex saptamana trecuta mama i-a facut baie joi seara, vineri seara mama infasura sarmale.. si avea varza intr-un lighean pe un scaun... Nazdravanel a venit, a vazut ligheanul, a bagat mana in apa+ zeama de la varza si a inceput se spele pe cap, pe la nas pe corp....nu va pot spune cum era( imi zicea mama ca fruntea lui era rosie toata-de la zeama de varza..) normal ca a facut iar baie...de data asta in cada.., duminica si-a pus lapte in par... iar baie..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cadia si al meu face de 2-3 ori pe zi. I-am mai zis si pediatrei la un moment dat deoarece in jur am auzit la alti copii ca doar o data pe zi si n-a parut ingrijorata. O sa ii mai zic la urmatorul control din decembrie.

Din ciclul cu ce se mai ocupa copilul meu sa va povestesc si eu o patanie:
- duminica stand de vorba cu mama si nana lui Marius nu am observat cand a sterpelit de pe masa sticla de lapte, de 1 l din care consumasem maxim 100 ml. Am observat ca e cam liniste prin casa si cand m-am dus el desfacuse dopul si turnase tot laptele pe masa, pat si covor. Nici n-am avut timp sa ma supar pe el ca am avut de strans rapid, plus ca na, vina mea ca l-am lasat la indemana.
Si acum cand il intreb de lapte zice..."apte, patu" si imi arata patul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ma bucur ca ati intrebat chestia cu caca pentru ca si eu vroiam sa intreb. Eu eram obisnuita cu Vlad sa faca o data pe zi si tare ca betonul, de cateva zile face mai moale si de 3-4 ori pe zi. Nu face apa ca la diaree, dar face imprastiat rau.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

PAULA, CARMEN

PATRICIA si Clara face cam imprastiat.Ma gandesc sa nu fie de la lapte, pentru ca de vreo cateva zile eu ii dau doar lapte de vaca de tara, care e mult mai gras decat cel din comert.In plus a si mancat mancarica facuta din gaina de tara (supa, pilaf, carnitza) care si ea este mai grasa.in schimb ii mai dau banana, ii fac ceai de menta, ii dau paine prajita.Pentru ca nu e diaree ci pur si simplu mai imprastiat.

Acum ma pregatesc sa merg la un ultim control.Va pup si va tin la curent.

CEZARIANA 16 NOV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Micola,ce bine ca ai scris.Nu ai lasat nici un nr pe aici sa te sunam dupa operatie,sa te incurajam..ma bucur ca totul a decurs bine.Va pupam si va dorim multa sanatate.

Noi facem baie in fiecare seara,de vorbit vorbeste silabe..uneori imi fac griji,alteori nu,avand in vedere ca multi copii vorbesc mai tarziu si nu au absolut nici o problema.El stie multe,reactioneaza,insa nu zice cuvintele intregi..

Ritualul de nani e asa..baita,imbracat,spus noapte buna la maimutoaiele de pe pereti-asta ins ca il tii in brate si el le atinge cu manuta si le zice pa.,apoi laptic,pus in pat,spus rugaciunea si nani.Nu stau langa el sa-l adorm,pt k nu ar dormi,ar zice ca e rost de joaca:)Uneori pica rupt,alteori mai vorbeste un pic si se culca.:)

Cadia,ce putin mai ai si tu..Sunt curioasa daca o sa-i placa Clarei piticutul.

O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily[/]
Micola ne bucuram ca operatia a decurs bine, multa sanatate puiului acum

Papusa mea Arianna Timea creste...

poze cu Timea nu ne mai arati si noua?
eu tocmai ce am pus cu Alexutu, de la nunta unui verisor de-al meu

Mergi la inceput