Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

MULTUMIM TUTUROR PT VOTURI.....
VA PUPICIM DULCE !!!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!!!!
www.irinareisler.ro/wp-content/gallery/mincare/cafea.jpg" target="_blank">Cafea?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele help cu o parere.
Bebe Sebi a facut caca cu sangeS-a mai confruntat careva cu problema asta la bebelus?
Osa mergem la pediatra dupa 10,dar poate ma linisteste cineva pana atunci

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Azi va poftim iar la cafea si www.karena.ro/images/02_12/tort1.jpg" target="_blank">tort, caci implinim 5 lunite!!!

www.efelicitari.org/data/media/22/flori1.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!

Patricia Andreea de Crissy_C
Bianca Maria de lenabum
Eliza Alexia de aly_
Raluca de siminoc

Vivela, uite ce am gasit www.nichiduta.ro/cauta.php?s=tobogan" target="_blank">aici.
Edit: Cris, ai PM.

Va pupam si va dorim o zi buna si insorita!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

'Neatza,

Cristina, eu nu stiu ce sa-ti spun, dar precis pediatra te va linisti... Stiu doar ca se intampla sa si regurgiteze cu sange bebelusii si, daca nu se intampla decat izolat, nu e ceva alarmant... poate si cu scaunul e la fel. Succes!

La multe lunite, Stelios si celorlati sarbatoriti ai zilei!

Ioana, de cate ori povestesti cat de bine e in Canada imi vine sa ma apuc de impachetat... Din pacate sotul meu are motive personale pentru care n-ar emigra atat de departe si nu-l pot convinge sa treaca peste ele.

In alta ordine de idei, multumesc si eu pentru info de la inceputul capitolului... foarte utile mi-au fost! Noi tocmai "redecoram" pentru siguranta mazarichilor...

N-am mai apucat aseara sa va spunem meniul nostru de la cina... cat eu si tati am mancat, fetele ne-au tinut companie in scaunele, cu cate o coaja de paine intr-o mana si cate o tulpina de ceapa verde cruda in cealalta... Pana acum le-am tot facut cate un fir de ceapa aburit, langa restul legumelor si le-a placut enorm, iar aseara ne-au confirmat ca nici cu ceapa cruda n-au vreo problema... Au supt pe tulpinile alea fara oprire, ajutand cu paine... Aseara, la culcare, miroseau amandoua a ceapa de mi-au mutat nasul din loc (mie nu-mi place deloc ceapa!)...

Ruxi, succes la medic maine, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic complicat!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'NEATZA.....
multumesc de cafeluta.....eu deja am savurat un cappuccino....
de abia a adormit tony, offfffffffffff cat sa mai chinuit saracuta.....dar acum doarme, iar eu navighez pe forum

LA MULTE LUNITE MINUNATE......[/center

]

STELIOS de THEO

Patricia Andreea de Crissy_C

Bianca Maria de lenabum

Eliza Alexia de aly_

Raluca de siminoc

[center]

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

multumim theo
sa ne traiti bebelusilor la multe lunite

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

multumim maribell

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Fetele help cu o parere.
Bebe Sebi a facut caca cu sangeS-a mai confruntat careva cu problema asta la bebelus?
Osa mergem la pediatra dupa 10,dar poate ma linisteste cineva pana atunci

cris, daca e constipat, e posibil sa se fi scremut mai mult si sa aiba o mica fisura anala.
daca sangele e rosu (nu negru) inseamna ca e sange proaspat, iar originea lui e de la anus/rect, ceea ce nu e asa grav.
sper sa va linisteasca si pediatra .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata!

Multumim Theo, Maribell, Carla, Lena de urari , La Multe Lunite cu sanatate, bucurii si giumbuslucuri Stelios, Bianca Maria, Eliza Alexia si Raluca !

N-am mai apucat sa scriu de mult, pitica mea ma tine in priza toata ziua, dar vad ca de 2 zile doarme ceva mai bine in timpul zilei, doar ca nu mai mananca, offf! Dupa ce sapt trecuta a luat si ea 170 de grame, ceea ce e recordul ultimelor 2-3 luni, sapt asta n-a mai pus niciun gram, fir-ar sa fie!

Cris, e importanta culoarea pe care o are sangele din scaun. Daca e rosu aprins si sunt cateva firicele, poate fi o mica fisura anala, nimic grav, poate a fost constipat sau s-a scremut prea tare, nu-i pb, nici nu cred ca trebuie tratata daca nu persista. Dar daca e mai inchis la culoare sangele, poate fi o sangerare la nivelul intestinelor, si acolo ar trebui investigat. Sper sa fie bine!

Ruxi, multa sanatate lui Alexandru! Si noi avem un suflu sistolic, am fost la doua eco-cardiografii si ne-au spus ambii medici ca e 'suflu inocent', adica nu-i cauzat de nicio anormalitate a inimii si nu-i nicio pb. Sper si la voi sa fie la fel!

Mergi la inceput