Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Musette, TT a fost 250 lei, iar eco la 15s la iosup = 250lei. Urmatoarea eco, la 21s va fi 400lei
Dudu e putin mai bine. Are o viroza sezoniera...nu i-a pus un diagnostic clar; dar are si gatul rosu. Avem tratament la greu; siropuri, anitermice, aerosoli... Joi seara tre sa mergem iar la control.
Parca incep sa se mai duca si greturile...
Astept sa ma sune cei de la genetic sa-mi iau rezultatele.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Scuze, am gresit. TT e 95 lei, iar eco, e ce-am scris anterior. ma intelegi...sunt gravida!

Mami de Dudu si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

ce matinale sunteti

Eu si azi noapte am vazut ca am mai avut scurgerea cu pricina, insa nu este semnificativa cantitativ...doar imi murdareste putin tamponul. De aseara am inceput sa pun iar arefam 2 a cate 200 mg si ma rog la Dumnezeu sa se opreasca si sa fie bine.
Doctorul nu mi-a zis sa stau in pat, acasa, dar eu m-am gandit ca nu ar strica, asa ca mi-am sunat doctorita de familie si imi voi lua medical de azi. Ar trebui sa se opreasca...cel putin asa sper
Stiu ca fac bine, asa-i?
O saptamana, doua...inca nu stiu cat imi va da, dar vreau sa stiu ca fac tot ce pot ca sa fie bine

Azi merg la dublu test...si am sa va tin la curent. Sper ca bebe sa fie bine si zglobiu, cum a fost pana acum

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimineata burtici!

Speram ca toate vestile de azi vor fi excelente.
Valentina, bafta la DT!
dia_hubby, eu te inteleg perfect, la fel sunt si eu: greata, greata si iar greata, si nu numai, dar e si cu "finalizare". Nici apa nu sta in mine . La serviciu e mai greu, si m-am cam saturat de starea asta, dar, presupun ca va trece intr-o buna zi, asa ca sa fim optimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neata, burtici!
Aseara mi-a fost f rau, azi noapte n-am dormit iar acum mi-e la fel de rau. Sper ca voi sunteti mai bine!
Valentina, sa te intorci cu vesti bune!
Pup burticile!

Maine ma duc la doctor si ma programez la DT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daii

Neata, burtici!
Aseara mi-a fost f rau, azi noapte n-am dormit iar acum mi-e la fel de rau. Sper ca voi sunteti mai bine!
Valentina, sa te intorci cu vesti bune!
Pup burticile!

Maine ma duc la doctor si ma programez la DT.

daii, ce fel de rau?

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina11+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Musette, TT a fost 250 lei, iar eco la 15s la iosup = 250lei. Urmatoarea eco, la 21s va fi 400lei
Dudu e putin mai bine. Are o viroza sezoniera...nu i-a pus un diagnostic clar; dar are si gatul rosu. Avem tratament la greu; siropuri, anitermice, aerosoli... Joi seara tre sa mergem iar la control.
Parca incep sa se mai duca si greturile...
Astept sa ma sune cei de la genetic sa-mi iau rezultatele.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu
si 15+

ma speriasem,socotisem repede 5 milioane si ramasesem fara grai

Ai un PM
de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

M-am intors de la eco pentru DT, sa dea Dumnezeu ca si rezultatele sa fie bune, ies cam in 10 zile lucratoare. Eu am sa sun mai devreme, nu am rabdare sa astept
Sa va spun, bebe e bine, si s-a vazut decolarea de placenta. Doctorita a zis ca e mica, dar ca poate fi sursa scurgerii mele.
Translucenta nucala la 13 saptamani cat am azi este de 1.3 mm, os nazal vizibil. E ok? Voi ce ziceti de 1.3? Stiu ca nu trebuie sa fie mai mare de 2.8-3mm.

In fisa am vazut ca scrie peste tot normal, mai putin mica decolare de care va spuneam.Oricum, de azi si pana pe 18 inclusiv sunt in medical, vom sta cumintei in pat...ne uitam la televizor, citim...

Si, BCF 167bpm si se pare ca este baietel. Doctorita a fost foarte sigura, chiar nu ma asteptam sa imi spuna sexul asa devreme, la 13 saptamani.

Acum astep cu nerabdare rezultatele si sa speram ca va fi bine, ma rog la Dumnezeu

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Valentina daca dr e priceput la 13 saptamni se vede f bine sexul...deci una bucata baietel pt tine.Iti pun carucior pe prima pagina?

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Valentina, ne bucuram pentru vestile bune! La ce doctorita ai facut eco?

Mergi la inceput