Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Valentina, Doamne ajuta! Inseamna ca esti chiar ok. Sa stii ca oricum o poti duce asa pana la capat si cu bb perfect sanatos! Eu am dovada!
Fetelor, nu a mai aflat nimeni ce bebelusi ascund burticile voastre?
Dati-ne vesti bune!

si sanatate maxima!

Mami de Dudu (3 ani) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Dudu imi pare rau ca aveti febra.e mare?scade la antitermice?ai fost la dr,are rosu in gat ceva?:(fix ce iti trebuia acum cand trebuie sa stai mai linistita.

Mmimi cum mai esti?citisem parca ca ai niste scurgeri nu?esti ok acum,au trecut?cand te mai duci la dr?

Prettysunshine bafta multa azi la test,desi banuiesc ca pana la ora asta l-ai facut deja.Acum abia mi-am amintit,am avut o zi groaznica azi.Astept sa intri cu vesti bune.

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Dudu, eu am aflat ca burtica ascunde un bebel de 9 saptamani si 4-5 zile, care da din manute si din picioruse, are 188 batai/min ritm cardiac si se dezvolta bine pana acum. La sfarsitul lunii suntem programati la bitest.

Mergi la inceput

Dudu ma tot tin sa te intreb cat a costat eco la Iosup si TT la Genetic?m-am programat si eu azi,pe 30 noiembrie dar am uitat sa intreb la tel.si cat aveai tu BCF-urile?la noi la ultima eco erau 185....dar asa erau si la Luca,ba chiar au fost si mai mari la el si uite ca nu e fetita

Anna_i bravo pt bebe activ si sanatos!

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare burtici!
uau, valentina, ca ma bucur ca e totul bine. azi am fost plecata toata ziua si m-am gandit numai la tine, de-abia asteptam sa ajung acasa sa deschid calcu. sa fii optimista si cu Dumnezeu inainte.
noi azi am iesit la plimbare dupa vreo 3 zile de stat in casa. nu pot sa zic ca ma simt mai bine, tot cu greturi non stop, dar macar am luat o gurita de aer.
fetelor, voi mai aveti momente in care izbucniti in plans, dupa o zi groaznica cu stari de rau si dureri de cap insuportabile?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna fetelor,
Ma bucur mult ca esti bine si tu si bebele Valentina, va tin bafta in continuare tuturor.
Felicitari celor care v-ati vazut bebeii cu bine la eco.
Incepe sa ma sperie si pe mine mai rau decat atunci cand am aflat ca am decolarea asta de placenta.
Ma ingrijorez si abia astept sa merg la eco morfologica pe 16. Sper sa se fi retras.

Noroc cu fetele ca Dudu care ne imbarbateaza si ne dau explicatii optimiste.
Multa sanatate copiilor raciti

Eu ma lupt in continuare cu somnolenta si cu constipatia.
Sa scrieti numai vesti bune in continuare

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna seara,burtici!
Am incercat sa citesc repede repede ce ati scris azi,eu nu am putut sta la calculator dupa test.
Valentina,ma bucur ca tu si bebe sunteti bine!
Musettepink,multumesc ca ti-ai adus aminte.
Eu sunt tare ingrijorata,sper ca bebe e tot bine,eu nu ma simt deloc bine,am dureri ca la menstruatie si o scurgere maronie,mi-au zis ca asa va fi,dar mie tot mi-e frica.Inainte de test l-am vazut pe bebe pentru prima oara,pentru ca la prima ecografie era doar un punctulet si acum arata ca un bebe si i-am auzit bataile inimii pentru prima oara,mi-au dat lacrimile.Sper sa fie bine si acum,dupa test.Testul a fost foarte dureros,a fost greu de ajuns la placenta din cauza fibroamelor,unul fiind situat chiar la intrarea in uter,in mod normal nu doare,dar pe mine m-a durut si inca foarte tare.Sper sa fie totul bine,dar pana nu-l vad pe bebe la ecografie iarasi si nu-i aud inimioara nu ma linistesc.Si nu stiu cand va fi asta,aici e mai dificil sa obtin o programare foarte repede.

11+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Musette, multam pentru intrebare. Scriam acum citeva pagini ca am in continuare scurgeri. Nu mult, dar destul cit sa ma ingrijoreze. De o saptamina jumate am incercat sa nu fac efort, dar se pare ca dr. meu are dreptate, nu prea conteaza asta. Miercuri am eco (prima data). O sa am 7 saptamini, asa ca sper sa vad o inimioara. In cazul asta nu o sa ma mai ingrijorez asa de tare de scurgeri.

Valentina, imi pare rau ca si tu ai griji din astea. Dar, daca dr nu s-a ingrijorat, eu zic ca la virsta asta a sarcinii nu ar trebui sa se intimple nimic.

Pupici la toata lumea! Va zic miercuri ce am facut la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Musette cand ai timp...um 14 sept 2010, DPN 21 iunie 2010. Multumesc!

Eu abia astept sa ma duc vineri sa-mi vad samburelul, sa stiu ca e bine. Mai ales ca in iulie am pierdut o sarcina la 9s+
Fetele care au scurgeri, cat de putine, sa stati la pat si sa nu faceti efort. Eu nu am ascultat de dr meu si nu a fost bine. In schimb prietena mea cea mai buna a avut scurgeri 4 sapt si a stat acasa (in medical) si acum are o frumusete de fetita de acceasi varsta cu Bubulina mea.
Desi sunt sigura ca totul va fi bine, nu va asumati niciun risc. Serviciul sau treburile casei pot astepta.
Si inca ceva, daca scurgerile nu sunt acompaniate de crampe dureroase (eu ma simteam ff rau) nu va faceti probleme. Poate fi niste sange vechi care se elimina pur si simplu ceea ce e f comun in sarcina. Mie dr mi-a spus ca 1 din 4 femei sangereaza fara o cauza anumita.
Pupici

Mamica de Sarah-Aimée & 7+

Mergi la inceput

Angie esti in listuta!

Prettysunshine stai cumintica in pat ca sa treaca durerea.Tin pumnii pt rezultat si sa nu mai doara.

Mmimi stiu ca afara nu se practica dar totusi dr nu ti-a dat nimic de sustinere a sarcinii,progesteron ceva?Incerca totusi sa stai mai linistita.Te asteptam miercuri cu o inimioara.Bafta multa!

Fug sa mai dorm putin,parca m-am trezit prea devreme......dar imi era foame

de Luca si 11+

Mergi la inceput