Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Valentina am scris in acelasi timp.ma bucur ca e bebe bine!

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Bravo, Valentina! Bafta maine la DT!
Honey, tu cand te duci sa vezi cum bate inimioara bebelului tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Joi si am asa emotii.

Presimt eu ca nu e bineee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Honeys, TREBUIE sa fie bine, e prea trist cand se intampla ceva iar noi vrem numai vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna fetelor

Valentina ma bucur ca bebe este bine,incearca sa stai linistita si Dumnezeu sa fie cu voi.

Eu joi merg la triplu test si abia astept sa il vad pe bebe dar mai ales sa vb cu dr Albu despre boala asta care am coptat-o si care ma tine inchisa in casa de 1 saptamana.Ma rog la bunul Dumnezeu sa nu il afecteze in nici un fel pe bebe.In rest noi suntem ok ,eu cu mici dureri in zona fetei acolo unde a declansat boala dar ce sa fac,suport .........:)

Va pup si va doresc sarcina usoara
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

Buna fetelor

Valentina ma bucur ca bebe este bine,incearca sa stai linistita si Dumnezeu sa fie cu voi.

Eu joi merg la triplu test si abia astept sa il vad pe bebe dar mai ales sa vb cu dr Albu despre boala asta care am coptat-o si care ma tine inchisa in casa de 1 saptamana.Ma rog la bunul Dumnezeu sa nu il afecteze in nici un fel pe bebe.In rest noi suntem ok ,eu cu mici dureri in zona fetei acolo unde a declansat boala dar ce sa fac,suport .........:)

+15

Daca imi aduc bine aminte la veche mea odisee a mai fost o graviduta care a luat zona zoster in timpul sarcinii si a dus sarcina cu bine la capat si are un baietel sanatos.Deci eu zic ca o sa fie bine.Si sunt sigura ca dr Albu te va linisti,am auzit de el ca e f bun.

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Multumesc tare mult de incurajari

Doctorul spune ca decolarea de placenta nu pune probleme, ca e mica si posterioara,eu, insa,am citit ca poate fi o mare problema

Daca scurgerea s-ar opri....m-as linisti tare mult

Si as vrea sa va spun si eu parerea mea referitor la ce a spus tzuna mai devreme. Daca vom da cautare pe google, pentru fiecare din medici vom gasi atat lucruri bune spuse, cat si lucruri mai putin placute si eu cred ca asta tine de asteptarile noastre. Daca medicul ti-a spus ce ai vrut tu sa auzi...daca l-ai nimerit in toane bune...daca pur si simplu s-a priceput sa vada ce altul nu a vazut imediat...atunci e cel mai laudat, insa nu inseamna ca e si cel mai competent.

Eu cred ca cei mai buni medici sunt cei in care aveam noi incredere

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Valentina, stiu prin ce treci; iti pot spune din proprie experienta ca stiu ce inseamna o decolare de placenta. Am avut si la prima sarcina si, din pacate, a aparut si acum, la a doua. Asa cum am scris intr-un mesaj anterior, eu am un hematom urias si-o decolare partiala de placenta, cu sangerari masive. Eu zic sa te linistesti si sa ai incredere in medic si-n tratamentul pe care ti l-a dat, stai mai mult prin pat, nu ridica nimic...Oricum atata vreme cat nu e scurgere abundenta si sange rosu, nu este un motiv prea mare de ingrijorare.
Sanatate si ai grija de tine si de bb!

Musette, Dudu face pusee de febra; am stat numai de el zi si noapte...cand ii scade febra se urca pe pereti, cand are febra e miorlait si marait. Nu vrea sa manance mai nimic...Sper sa se mai linisteasca ca altfel o iau si eu razna. Iti dai seama ca nu pot sta deloc sa ma odihnesc, asa cum aa avea nevoie.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

Buna fetelor

+15

Daca imi aduc bine aminte la veche mea odisee a mai fost o graviduta care a luat zona zoster in timpul sarcinii si a dus sarcina cu bine la capat si are un baietel sanatos.Deci eu zic ca o sa fie bine.Si sunt sigura ca dr Albu te va linisti,am auzit de el ca e f bun.

de Luca si 11+

Da Musettepink am vb cu 2 fete de pe forum care au avut asa ceva in sarcina si ziceau ca bebeii sunt sanatosi.
Am credinta in Dumnezeu ca si noi vom fii ok .
Va doresc la toate sa ajungem la capatul acestor 9 luni in aceasi formula si cu bebei sanatosi

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Dudu, la mine nu s-a vazut nici urma de hematom

Pe cand aveam 8 saptamani, doctorul mi-a zis ca am o mica decolare care nu pune probleme si o sa se retraga de la Arefam.
Se pare ca nu s-a retras si tot micuta e....chiar daca un pic mai mare ca la 8 saptamnai. Dupa hematom s-a uitat si el si a zis ca nu apare asa ca el prea mult nu s-a ingrijorat
Cat despre stat la pat, sa stii ca nu mi-a zis sa imi iau medical. A zis doar sa nu fac efort si sa stau linistita. La serviciu, stau la calculator, efort fizic nu fac
Scurgerea era galbena maronie, nici vorba de rosu...iar acum s-a oprit

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput