Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

O sa fie bine, Valentina! TREBUIE sa ai incredere ca bebe e bine! Bafta, si sa auzim de la tine numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Valentina, nu te speria! Ai grija si tine-ne la curent!
Pup si ne gandim la tine!

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Valentina, asa cum tu mi-ai tinut moralul sus, sunt si eu aici pentru tine: TREBUIE sa fie bine.

Iti tin pumnii din toata inima.

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Io tare suparata sunt.
La 14.20 fug la doctor, secretia a devenit scurgere maronie...si parca si ca un mucus...nu stiu ce poate fi, dar ma rog la Dumnezeu ca bebe sa fie bine

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

iti tin pumnii! Sa vii cu vesti bune!

Lilly M-am tot gandit la tine in we..Ai grija de tine!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

valentina, o sa fie bine si sa te intorci cu vesti bune. ma rog pentru tine si bebe tau. iti suntem alaturi

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

la multi ani si sanatate multa de "Mihail si Gavril". sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ma bag si eu in seama acum si sigur mi-o voi lua dar imi permit sa dau un sfat mamicilor aflate la prima sarcina: ecografia morfologica trebuie facuta la un medic f bun si serios si nu neaparat (sau chiar nu e bine sa o faceti) la cei f cunoscuti, faimosi, super ocupati si deveniti in mare parte superficiali. Stiu deja 2 cazuri ale dr Iosup (nu cunosc toate detaliile, nu stiu cat a fost vina dumnealui) in care nu s-au observat malformatii grave ale copilului. Unul este a unei fetite cu o malformatie grava la inima, operata in strainatate cand era de 2-3 luni si unul e din pacate al unei prietene care urmarita fiind de dl dr a nascut o fetita perfect sanatoasa, la termen dar fara un brat. Nu a fost nimic specificat pe nici o ecografie. Deci mare grija.

Eu ecografia de 12 sapt o voi face la Filantropia si cea morfologica probabil tot acolo dc sunt aceeasi medici ca acum 4 ani. Eu am fost f multumita de dl dr. Varlas, nu e f cunoscut dar isi face f bine meseria, si mi-a observat si urmarit ecografic din timp o problema la primul meu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Am venit

Bebe e ok,misca frumusel la mami in burtica, deci in privinta asta e bine.
Doctorul mi-a spus ca nu am nici un hematom, dar ca sa reiau Arfeam-ul 2/zi a 200 mg ca decolarea de placenta, desi e mica ..de vreo 2 mm tot apare, plus un antibiotic, preventiv, pentru ca inainte de a ramane insarcinata aveam rezultatul echivoc la chlamydia.Fara contact sexual, probabil toata sarcina

Mi-a mai spus ca asta e tot ce putem face si ma rog la bunul Dumnezeu sa ma ajute sa am un copil sanatos.

Intre timp, secretia s-a mai domolit,e tot galbuie ...nu maro cum a fost mai devreme

Ce sa zic fetelor, as vrea sa stiu de unde naiba a aparut scurgerea asta, sa stiu cauza, dar doctorul nu a zis..probabil nu stie de unde s-a ivit

Sa speram ca va fi bine si va multumesc de incurajari

Poate maine, la echo de dublu test se va vedea ceva ...asta in cazul in care este ceva grav

12+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna ziua burtici!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Dudu eu trebuie sa merg marti la dr dar nu stiu daca pot ajunge,poate miercuri,joi sper sa nu fie f aglomerat:D
Imi pare rau ca Dudu iar e bolnav,off,stiu cum e
Tu cum te mai simti?mai simti acea presiune in col?

Valentina cred ca la ora asta esti deja la dr si sper ca te-a linistit.Te asteptam cu vesti bune.

Va pup pe toate!

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Bravo, Valentina, vezi ca e bine?

Felicitari.

Mergi la inceput