Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
nu e nimeni....
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!
vise pufoase
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
ale1212xa spune:
am revenit si eu...am dormit o ora ca picam de somn..nu stiu de ce...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
ma gandeam eu ca ati fost pe afara la joaca, foarte bine...acum cat mai e timp frumos
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
adina_bulina spune:
multumim de urari!!! dragute ca intotdeauna. nu-mi vine sa cred... 9 luni. cum au trecut.
azi maria mea a dormit de la 2-5 dupa-amiaza si putin de dimineata. sper ca noaptea asta sa doarma si ea bine ca maine e o zi grea. mergem la Buc. pt cardiolog si taaare am emotii. e un dr. nou, nicolescu alin de la fundeni. inainte eram la dr. dumbrava de la marie curie dar nu mai e de gasit. asta e! poate asa e mai bine, nu le asaza Dumnezeu degeaba asa. sper sa fie bine inimioara fetei. mergem la un control si la o pediatra, tot la medlife favorit, dr. maria spataru. sa vedem cum e si dansa, ca inainte cand mergeam la dr. dumbrava o gaseam pe dr. carmen navrea de la iomc. care ... imi placea si nu-mi placea. m-a secat cu faza...lasa ca a supt 4 luni, e suficient. ma rog... doctorii astia. eu, sincera sa fiu, as vrea sa mergem odata si la culcer, ca de stanciu nu am fost f incantata. prea rapid, pe banda chiar. si ciudata si reclama la borcansele bio, poate d-aia nici nu vrea maria sa manance prea bine, ca am inceput diversificarea cu alea.
la multe lunite bebelusilor ce isi sarbatoresc ziua astazi
si in avans... la multi ani! celor care isi serbeaza maine ziua numelui.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
Am si eu o intrebare. Ce parere aveti despre scaunul auto first class plus de la britax? pt noi evolva e prea mult, maria are prea putin in greutate si pana la 14 kg... ohohohooo mai e, nu gluma. parca am citit mai demult ceva comentarii la adresa acestui model, ma ref la first.
multumesc anticipat
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
danyelana spune:
Salutare
Intram si noi sa dam de baut o sampanie alaturi de o felie de tort inainte sa se faca miezul noptii.
Asa ca dar nu prea tare sa nu trezim pufii iar pt cei mari
Fiecare ce doreste.
Am facut si noi 10 luni. Nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede. Deja avem doua cifre la varsta Devin melancolica. Uneori prefer sa nu observ ca s-a schimbat din nou-nascut in bebe si apoi in copilas. Nu mai e puiul mic care nu stia doar sa planga pt tot, acum interactioneaza cu noi, misuna peste tot... cand trece timpul. As vrea sa pot sa-l opresc in loc si sa ma mai bucur de el micut.
la pufi si mamici.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex apropo de cadouri... recenta fost ziua unei prietene..ea fiind fan de cand o stiu a Angelinei Jolie...intr-o zi am vazut intr-o librarie o carte despre ea.Am cumparat-o fara sa stau pe ganduri si i-am trimis-o prin posta! S-a bucurat atat de mult! I-am facut o mare bucurie...cu doar 10 lei!!! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ce frumos.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui miremia Din amintiri... BF nu vrei sa ne spui si noua cand exact este ziua ta, sa putem sa te felicitam? MP stiu ca nu sunt toti speedy gonzales dar am zis sa nu ma fac de ras ca ma bucur la un ridicat in picioare. Cat despre placintica si melcu crudu' (care nu e chiar asa de crud cum il ilustreaza gazela) sunt atat de simpatici! Si oricum cum mai spunea cineva pe aici, n-o sa conteze ca au mers la 7 luni sau la 1 an jumate. si sa aveti un weekend super! Dece sa ai un drum linistit si o sedere relaxanta mami! Te admir sincer, nu stiu cum reusesti sa conduci atat cu jiji in spate. Eu merg pana in Baneasa si ma stresez. Ale1212xa ce mamica harnicuta! Am observat ca in weekend esti f activa pe forum. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Felicitari Marei
Sunteti pe drumul cel bun. De acum va trebui sa nu prea mai lasi lucruri in raza ei de actiune ca altfel.... noi avem deja o lampa sparta (a lasat-o frate-sau in priza si el a tras de fir ), un pahar (tras de pe masa cu fata de masa ) si azi un vas de lut rasturnat si sparta o coada. Deci promitem.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui rox_y Neatza Multu de cafelutza, Ale1212xa Livia eu iau no-spa si pt dureri de la rusi si pentru dureri de stomac ce le am mai mereu Ieri mi-a fact netul fite si-apai n-am avut cum sa intru..asa ca LML Lucas si Maria. Pentru azi LML Arthur si Ioana Cristina 31.12.2009 Roxi de Diana |
Multumim mult de urari
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui rox_y Eu mi-am propus pe luna asta sa o fac pe matza mea sa doarma la ea in patut si sa doarma toata noaptea. Deocamdata tot asa se trezeste..dar totusi lapte de la san in timpul noptii nu mai primeste doar suzi.Eu seara ii dau un bibe de lapte indoit cu apa si un pic de tzitzi si ne mai obosim si adoarme si ii mai dau doar dimineata lapte (cam pe la 6) Intrebare ..voi cum ii adormiti pe bebei? ca la mine nici nu vrea sa se desparta de "un elefant se legana..." "sau de melc melc codobelc" si in brate taica... Adoarme si singura dar fff rar..pot sa numar pe degetele de la o mana cand a facut asta. 31.12.2009 Roxi de Diana |
Arthur adoarme numai la san
Cand suntem afara adoarme in carut sau in masina dar acasa numai la san. Si noaptea daca se trezeste si de 10 ori trebuie sa-l pun de fiecare data la
Charles Baudelaire