Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
ale1212xa spune:
m-am plictisit...am fost cu bebe afara, dupa ce a mancat pufuletii unui baietel, a inspectat toti copii prezenti in parc si a batut la picior tot locul de joaca a obosit si a adormit...am venit cu el acasa...si tati dormea...asa ca acum dorm amandoi si eu nu am ce face
ma duc sa fac o placinta cu mere
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
pe unde umblati mai fetelor...sunteti pe afara la caldurica?
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
dastefa spune:
LML Arthur
ale in general in w/e e miscare slaba pe forum dar mai ales in zilele astea asa frumoase
miremia spune:
LML Arthur!
LML Cristina!
Ce vreme frumoasa a fost azi, sper sa mai tina si saptamana viitoare.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
rox_y spune:
Chiar a fost vreme super azi...am fost la munte la un gratarel si Diana a tot umblat pe acolo..a inspectat tot si sper la noapte sa doarma dusa.
31.12.2009 Roxi de Diana
dastefa spune:
am reusit azi sa mancam cu totii odata
cu Miruna am facut cam asa-ii dadeam o lingurita de papa si apoi ofirimitura de paine.Pana pescuia ea de pe masuta bucatica luam si eu cate o lingura.Si uite asa imi pastrez eu silueta ca am mancat tare incet desi imi era foame de as fi inghitit totul odata
Beatrice1982 spune:
La multe lunite pufilor ce i-am ratat!
sa cresteti mari sa voiosi si sanatosi!!!!!!!!!!!!
si la noi fu frumos
am stat afara mult timpppppppppppppppppppppppppppp
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
is dusa cu pluat, dar eu abia astept sa ninga, cred ca si anul trecut v-am facut cu capul cu ninsoarea..............
sa merg cu ivan la sanius.........
apropo.......
voi aveti sanii la copii?
eu m-am uitat dar is tare scumpe..............
si is kk maka plastic.....
apoi eu unde ma pun??????????????
sim imi trebe de ala cu brasuport in spate.....
am gasit sania noastra veche, dar e vraiste
a zis tati ca il repara sa vedem........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!
LA MULTI ANI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL!