Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
neata !
alexxutza, primesti urari intarziate si de la mine?
sorry dar nu am intrat zilele astea, si te-am uitat complet!
asa ca.......incerc sa ma revansez fata de tine...
La Multi Ani!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce e mai bun in lumea asta, si sa te bucuri pe deplin de feciorul tau frumos si de sotz.....
Ai grija de tine si te pupam dulce
uite si niste cadouri..........
http://i523.photobucket.com/albums/w357/sweetamy_02/happy.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_JnfwCALOmPk/TJqThhrbLSI/AAAAAAAADvE/QIrsQPuyAsA/s1600/11551.jpg
http://www.gift-basket-arizona.com/happy%20birthday%20champagne%20&%20chocolate.jpg
http://img607.imageshack.us/img607/6950/tulipsaspidistramain.jpg
sorry ca nu le-am pus asa link.................:((((
Felicitari pentru dintisor!!!!!!!!!!!!!!!!!
frumos cadou
P.S. sper ca ai petrecut bine cu sotul...........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
lorex spune:
salut fetelor!
multumesc de urarile cu distractie placuta! n-am avut nici un chef de nunta, abia asteptam sa ma intorc la bobitza! stiam ca va plange la culcare fara mine
enyway, cand ne-am intors pe la 12 dormea dusa lg bunica-sa asa ca am lasat-o acolo in ideea ca daca va plange o aud si ma duc s-o iau!
dar a avut o noapte linistita asa ca am dormit pt prima data de cand am nascut-o fara ea!
Si am dormit nu gluma!
acum ne pregatim sa plecam la tzara!
e vreme frumoasa!
all!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel LUCAS si MARIA DALIA SIMPLICITY eu imi pun problema ca nu le ofer destula libertate,timp de joaca si independentza.nici eu, nici societatea.limite sunt destule si sooner or later le gasesc ele.in rest, tot pe alternative mergem si noi...desi ana e consecventa cand ceva ii place:vrea mereu sa repete un loc anume de concediu,doar cateva haine care-i plac, aceeasi mancare comandata,etc Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
seamana cu barbata'miu
Beatrice1982 spune:
fetele revin mai incolo cu nominalizari, ce imi mai aduc aminte, ca acu tre sa strang prin casa, am fost ocupata ca am facut curatenie de toamne pe langa casa, si am primit lemne si a trebuit sa le taiem, si sa le punem la loc, si am fost ocupata cu tortul lui sister, ca a fost ziua ei.....si Ivan are ceva urticarie super nasoala intre picioare, am primit aerius si advantan de la dr......nu prea da semne sa treaca si e adoua zi de trat.........nu stiu ce o fi
sa aveti o duminica frumoasa!
http://img827.imageshack.us/img827/8753/sunday.gif
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Lillo spune:
Neatza!
Dastefa o ptr Daria. Nu cred ca familia in cauza s-a simtit jenata. E un copil inocent, care vede in jurul ei familii care au copii. Deci pentru ea asta e normalitatea. Poate ca, pe langa asta, ii place pe prietenii vostrii si si-ar dori ca atunci cand mai vin la voi sa vina si cu un partener de joaca ptr ea.
Livia stiu ca paracetamolul este ok in timpul alaptarii. Cred ca si Nurofenul e safe dar acela simplu de 200mg.
Rox_Y eu il adorm in carucior(dam ture prin casa)sau in scoica (leganat), in liniste si in semiintuneric apoi il transfer in patutul lui.
Nikole felicitari ptr rezultatele analizelor. Eu zic sa te bucuri si sa lasi copilul in pace. Asta e felul ei. Stiu ca nu poti sa nu iti faci probleme, dar crede-ma ca nu ajuta la nimic, tot in ritmul ei va creste. Mi-am chinuit copilul cu tot felul de analize, toate bune si frumoase si ea tot sub greutate ramanea, cand a recuperat greutatea a inceput sa fie in urma cu inaltimea . Din fericire piticul s-a nascut mare si e in grafic, ca nici el nu creste ca la carte.
mamidepuiuti spune:
nikole,bine ca nu-i alergie pe cine sa semene grasutza?(ca doar nu-i a mea,sa-mi semene mie)
despre adormitul lui bb,eu sunt la exemplul cu "asa nu" ; pana nu demult dormea la el in patut,adormea acolo frumos si cuminte,mergeam eu sa-i tot dau suzeta cand o scotea,dar...adormea singur in camera in patutul lui de o luna jum face naveta intre patut si patul mare,iar de cateva nopti doarme in dormitor direct ... nici nu ma mai stresez prea tare,ca anul viitor il plasez cu radu in camera,ca nici el nu mai vrea sa doarma singur(dupa ce in ultimii 4 ani a dormit singur in camera lui ,fara cea mai mica problema) faza tare e ca acum eu dorm in dormitor cu baietii,iar tati in cealalta camera;anul viitor (dupa ce nu mai asta mic) vor dormi ei in dormitor si noi dincolo,ca eu m-am saturat de naveta intre camere,ca fiecare vrea sa fie adormit de mami
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 fetele revin mai incolo cu nominalizari, ce imi mai aduc aminte, ca acu tre sa strang prin casa, am fost ocupata ca am facut curatenie de toamne pe langa casa, si am primit lemne si a trebuit sa le taiem, si sa le punem la loc, si am fost ocupata cu tortul lui sister, ca a fost ziua ei.....si Ivan are ceva urticarie super nasoala intre picioare, am primit aerius si advantan de la dr......nu prea da semne sa treaca si e adoua zi de trat.........nu stiu ce o fi sa aveti o duminica frumoasa! http://img827.imageshack.us/img827/8753/sunday.gif Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
multa sanatate lui ivan
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex salut fetelor! multumesc de urarile cu distractie placuta! n-am avut nici un chef de nunta, abia asteptam sa ma intorc la bobitza! stiam ca va plange la culcare fara mine enyway, cand ne-am intors pe la 12 dormea dusa lg bunica-sa asa ca am lasat-o acolo in ideea ca daca va plange o aud si ma duc s-o iau! dar a avut o noapte linistita asa ca am dormit pt prima data de cand am nascut-o fara ea! Si am dormit nu gluma! acum ne pregatim sa plecam la tzara! e vreme frumoasa! all! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
cuscra,si eu ca tine amandoi au cate 2 nume,unul de "sfant"andrei cel mare,gabriel cel mic
mami de Alex si Radu