Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 18
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
Nu am primit inca . Azi nu gatesc, decat pt Kiti. Si pe sot il duc la McDonald's. Ca noi 1/luna mergem la kfc sau mcdonald's. Luna asta e la McDo. De primit stiu ca o sa primesc flori si inca ceva ce nu am cautat . Am rabdat ca nimeni alta, sa nu dau peste. Ca eu asa am bafta. Dau peste ce nu trebuie cand nu trebuie. Abia astept. Cica ma scoate in oras (asa mi-a zis la tel). Vedem . Si peste o luna are iar de luat cadou. Ca fac si eu 34 anisori! Unde mai pui os Nicolae, Craciunul...Si uite asa fac eu "wish list" de prin sept . Kiti de Miki |
Mai ai putina rabdare si vine tati si o sa primesti cadoul. Ce frumos
Distractie placuta la resto si sa fie Kiti cuminte.
Cu atatea sarbatori cred ca lista de dorinte e lunga. Acum sa fie si bani sa le poti primi pe toate.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Eu zic ca pana la un an. Sambata seara Teo mi-a ridicat bluza si s-a servit singur cu lapte. Asa ca devine periculos alaptatul asta. Daca incepe sa faca asa si pe strada? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Hotarat baiatu'nu gluma. Stie ce vrea.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity multumesc de raspuns mamicutze Eu ma gandeam ,ca daca e de unde si pufulina doreste ,sa continui alaptatul pana la 2 ani....dar din cate observ acest lucru,cred ca imi diminueaza mult sansele de a ramane insarcinata....cum ne dorim fff mult inca un copil(sa fie diferenta mica intre ei) cred ca voi intrerupe mai repede,undeva pe la un an si jumatate,asta daca nu raman intre timp insarcinata...pt mine e o decize foarte grea,pt ca nu as vrea sa o privez pe Ariana....nu stiu ,deocamdata las sa decida timpul,poate ca mai incolo voi putea alege,poate ca voi simti ce am de facut.... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. " Stiati ca: ...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris |
Simply, sunt cazuri unde se poate ramane insarcinata chiar daca alaptezi. Joia trecuta am fost la o activitate cu Arthur si era si o mamica de fetita de 15.5 luni care o alapta inca si era gravida in 4.5 luni. Am vorbit cu ea si zicea ca nu o sa intrerupa alaptatul celei mari si ii va da chiar si dupa ce naste, daca va mai dori.
Bafta sa vi se realizeze dorinta de bebe 2
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
aaa, si LA MULTI ANI, LOREX,TOMACA,PLATEEA, XELA si cine mai e "under cover"
btw, care e legatura intre durerea de dinti/aparitia lor si febra?Yasmine? stie cineva "iexplicatziune" stiintifica?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
lucia2000 spune:
De ieri Teo are un obicei nou
Eu dimineatza la 7 il iau langa mine in pat cand se trezeste si ii dau sa pape.
nu-l mai mut in patut.
Asa ca at cand se trezeste se uita la mine, eu ma fac ca dorm si el vine si ma pupa pe obraz
Frumos mod de a ma trezii
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui xela_07 Am zis eu ca ma las de facut torturi dar daca tot m-a chinuit talentul in wk va poftesc la ceva dulce |
OMG, cu tema de toamna si de toate. ai un talent, chinuitor pentru noi.
danyelana spune:
citat din mesajul lui xela_07 Am zis eu ca ma las de facut torturi dar daca tot m-a chinuit talentul in wk va poftesc la ceva dulce |
Merci mult
Ce frumos e, parca e un desen de toamna
Charles Baudelaire
simplicity spune:
citat din mesajul lui danyelana
Simply, sunt cazuri unde se poate ramane insarcinata chiar daca alaptezi. Joia trecuta am fost la o activitate cu Arthur si era si o mamica de fetita de 15.5 luni care o alapta inca si era gravida in 4.5 luni. Am vorbit cu ea si zicea ca nu o sa intrerupa alaptatul celei mari si ii va da chiar si dupa ce naste, daca va mai dori. Bafta sa vi se realizeze dorinta de bebe 2 Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel
OMG, cu tema de toamna si de toate. ai un talent, chinuitor pentru noi. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Cuscra, gand la gand
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui danyelana
Simply, sunt cazuri unde se poate ramane insarcinata chiar daca alaptezi. Joia trecuta am fost la o activitate cu Arthur si era si o mamica de fetita de 15.5 luni care o alapta inca si era gravida in 4.5 luni. Am vorbit cu ea si zicea ca nu o sa intrerupa alaptatul celei mari si ii va da chiar si dupa ce naste, daca va mai dori. Bafta sa vi se realizeze dorinta de bebe 2 Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
mooamma, asta e culmea alaptatului: 2 copii, dar nu gemeni, ci frati de diferenta un an-doi. hhhm, deci ana nu e departe cu dorinta ei de a "incerca" laptele lu ema sa vada "daca mai e dulce". inca o mai "amenintza" cu "ia tzatzica, ca altfel sug eu, k si mie imi place"