Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimineata,

ce atmosfera de sarbatoare e aici

mamicutze care inca alaptati ,v-ati gandit cat timp o sa oferiti lm puiutilor?sau mamici cu bebe la puterea a 2 a sau mai multi....cat timp ati alaptat?

petrecere frumoasa tuturor

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "

Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris

Da, m-am gandit...ori pana in mai ori pana in septembrie. Am inteles ca nu este bine sa ii intarci vara, explicatia pe care am gasit-o eu este ca au nevoie de mai multa hidratare. Tu cum ti-ai propus?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Ce mamica organizata. Sa fie cum doresti si s nu sufere delfinita.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Buna dimineata,

mamicutze care inca alaptati ,v-ati gandit cat timp o sa oferiti lm puiutilor?sau mamici cu bebe la puterea a 2 a sau mai multi....cat timp ati alaptat?

Motto-ul de azi:

Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris

pe ana am alaptt pana la 9 luni, dar ii mai dadeam ceai/apa cu bibe/cana. s-a intarcat singura si am trecut pe lapte de vaca dupa 2 sapt de incercat lp.asa era atunci.nici lapte de vaca nu era yummy.asa ca a papat iaurturi, branza, smantana, dar lapte nu.apa. la fel si azi.
ema....well, ea pare ca nu se va intarca ever singura, inca e fooooarte des alaptatul (la ana era doar seara, dimi, uneori noaptea), as vrea pana in primavara la anul,daca merge. sunt insa zile cand zic gata, de maine incepem intarcarea.mai e si problema somnului care e doar l tzatza,a alergiei la lactate, care inca se pare ca e, se inrosheshte rau pe fatza daca ii dau, etc.
tu?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Mesaju' de ieri, pe care n-am apucat sa-l trimit:

cris.d, dastefa, lillo, MP, va multumesc pentru incurajari! MP, ce dulce esti! dastefa, ce-i drept, Irina are cu cine sa semene, cred ca asta este pretul pe care trebuie sa-l platesc pentru toate dulciurile pe care o sa le poata manca ea oricand si oricat, fara sa se ingrase (prea tare )! Asta desigur, cand o fi la casa ei, ca io-s stresata sa-mi hranesc copiii
sanatos si nici aia mare nu prea se scalda-n dulciuri. Desi cu cat creste, e din ce in ce mai greu sa-i limitez accesul la ele...

Pentru azi:

LA MULTI ANI cuscra, dastefa, myky, decenuela, lorex (si sotului, socrului si nepotului), ayanna, plateea si tomaca! (sper ca n-am uitat pe nimeni)

LA MULTI ANI Alex, Lucas, David, Sebi, Darius!

LML Dragos!

adina, bafta la dr, sa vii cu vesti bune!

cris.d, poate o fi febra de la dinti? Sper sa-i treaca Emei repede!

simply, eu pe Isa am alaptat-o pana aproape de 2 ani (am intarcat-o de voie, de nevoie cand am ramas gravida iar), cu Irina inca n-am planuri de intarcare, mai am cel putin un an sa ma gandesc la asta.

Edit ca uitasem sa salut.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

modeluta si pt tine sa nu te mai stresezi cu greutatea Irinei.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Buna dimineata,

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Da, m-am gandit...ori pana in mai ori pana in septembrie. Am inteles ca nu este bine sa ii intarci vara, explicatia pe care am gasit-o eu este ca au nevoie de mai multa hidratare. Tu cum ti-ai propus?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Ce mamica organizata. Sa fie cum doresti si s nu sufere delfinita.

Charles Baudelaire

si eu si eu subscriu....mi se pare si logica afirmatia ei....mamica organizata...

apropo Dany,ce comunicare e la voicum sa nu te iubi Arthu?!

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili intru repede sa va pup.....sa urez tuturor pufuletilor sarbatoriti LML...mamicilor...sa fie sanatoase , frumoase si siecsoase....

multumesc mult de urari....si evident vin si io cu tratatia made in moldova....cozonac+branzoaiece...fripturi si alte bunataturi la care fac greu fata....

io m-am carat cu multa tehnologie pe aici...si am ajuns sa plec de acasa jde km..sa gasim semnalu'...pt ca n0-am semnal neam pe nicio retea....asa ca sunt pe marginea soselei..trafic mare...pe un deal...stam amandoi cu laptopurile ca nebunii....doamne rau am ajuns..

va pup...masine ma intorc..asa ca miercuri va fac cafelutza....jiji e ok....sa bat in lem aseara a dormit 3 ore legate...iar io la fel cu telecomanda in mana... tv deschis

pup la toata lumea si distractie placuta...aveti grija la papa....multa apa plata cu lamaie

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

vaaai, esti de komasa va pozati acolo cu laptopurile pe coama dealului, da?

Mergi la inceput

simpli,
acu am vazut si rasp tau. ai vazut ca la nikole asa a mers si a intrerupt la sarcina. eu nu as "programa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de nume! Multa sanatate si tot ce va doriti!

Danyelana, multumesc . Ai o memorie tare buna .

Intarcat - nu imi fac planuri inca, vazand si facand. Pe A am alaptat-o pana la 7 luni pt ca a trebuit sa plec o perioada din tara si aia a fost ...

Nikole - felicitari ptr analizele bune ale Irinei. Asta chiar e o veste buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili intru repede sa va pup.....sa urez tuturor pufuletilor sarbatoriti LML...mamicilor...sa fie sanatoase , frumoase si siecsoase....

multumesc mult de urari....si evident vin si io cu tratatia made in moldova....cozonac+branzoaiece...fripturi si alte bunataturi la care fac greu fata....

io m-am carat cu multa tehnologie pe aici...si am ajuns sa plec de acasa jde km..sa gasim semnalu'...pt ca n0-am semnal neam pe nicio retea....asa ca sunt pe marginea soselei..trafic mare...pe un deal...stam amandoi cu laptopurile ca nebunii....doamne rau am ajuns..

va pup...masine ma intorc..asa ca miercuri va fac cafelutza....jiji e ok....sa bat in lem aseara a dormit 3 ore legate...iar io la fel cu telecomanda in mana... tv deschis

pup la toata lumea si distractie placuta...aveti grija la papa....multa apa plata cu lamaie

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

la cat mai multe ore legate de somn pt amandoi...si laptopul are nevoie de o gura de aer tare de munte,nu numai voi....sa vezi ce bine o sa iti mearga apoi si netul....nu stiu daca ti-am mai spus,dar imi plac fff mult botoseii lui jiji....arata super

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Am zis eu ca ma las de facut torturi dar daca tot m-a chinuit talentul in wk va poftesc la ceva dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

Buna dimineata,

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Eu zic ca pana la un an.
Sambata seara Teo mi-a ridicat bluza si s-a servit singur cu lapte.
Asa ca devine periculos alaptatul asta.
Daca incepe sa faca asa si pe strada?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Cand sunt acasa si am pullover in V imi baga mana pe la gat sa ma mangaie iar seara cand ma schimb in pijamale sa-i dau sa suga, daca ma apropii de pat se ridica in picioare pe mine si se mufeaza singur. Imi e asa drag de el si nu am sa opresc alaptatul pt asta. Oricum afara nu a facut niciodata asa.

lui Teo si mamici lui

Charles Baudelaire

Mergi la inceput