Fluturasi de martie-aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

buna fetelor

ma bucur sa vad ca nu aveti si alte prietene dragi pe lista

am venit doar sa va spun ca am o liniuta roz, pala, dar rooooz

Asta da veste buna! Felicitari! Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos!
Te asteptam cu mai multe detalii

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 24+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karisma1972

buna sunt noua pe forum si as vrea sa ma bagati si pe mine pe pagina de inceput.Datele mele sunt UM 16.07.2010 DPN 21.04.2011.Va multumesc si sper sa va pot ajuta cu raspunsuri la intrebarile voastre, tinand cont ca voi avea un al treilea bebe si sunt si moasa de profesie.

[gravi 16+]

Bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos. Primele 10 - 12 mesaje iti vor fi moderate, deci vor aparea mai greu, iar multe fete nu le vor vedea. scrie repede cateva mesaje ca sa scapi de moderare, scrie orice, poate chiar ceva despre tine si copilasii tai ca sa te cunoastem.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

La multi ani, Miki!
La multi ani, anemi b!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

pisucmic ma bucur ca ai inceput sa-l simti pe bebe din ce in ce mai tare chiar ca este ciudat cu urocultura asta. tie ti-a zis doctorul sa faci vaccinul ala la 28 de saptamani?? mie mi-a zis sa nu-l fac ca nu este nevoie.

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Roxy, , si tu esti Rh negativ cu sotul Rh pozitiv? La prima sarcina?
Mie doctorita mi-a zis (si am citit apoi si pe internet) ca daca nu ai dezvoltat anticorpi antieritrocitele bebeului (in caz ca acesta ar fi Rh pozitiv ceea ce nu putem sti deocamdata evident), e bine sa fac aceasta imunizare (sunt niste imunoglobuline Rh care impiedica aparitia anticorpilor). Se fac o data in saptamana 28, a doua oara dupa nastere.
Parca si Miki a facut la prima sarcina, nu?

Pupici, ma imbrac si eu sa ma pregatesc de mers la masa la mama si apoi la teatru - zi frumoasa in Bucuresti!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 17+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Pisuc, si eu am rh neg si sotul pozitiv. La prima sarcina am facut doar analiza anticoprilor, dar vaccinul l-am facut doar dupa nastere. Acum o sa fac la fel, chiar daca nu intentionez sa mai fac si bb3, nu se stie niciodata.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Neata fetelor!

In primul rand felicitari lui sdcristian, sa ai sarcina usoara si un la termen. Felicitari inca odata!!

La multi ani Miki, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti

Fetelor ca veni vb de simtit azi pot sa confirm cu certitudine ca am simtit si eu bebelina din plin M-am indragostit pe loc de ea si a simtit-o chiar si taticul. Doamne ce senzatie. Am mai simtit si ieri dar numai odata si nu eram sigura asa ca a tacut chitic si am asteptat sa fie mai activa.
pe toate fara numar si ies ca ma bag la curatenie.
Sa aveti un weekend super

_
fericita cu o minune de in burtica 18+

Mergi la inceput

anamira, felicitari pentru bebelina dansatoare!

Si eu am treaba azi, dar nu m-am trezit bine deloc. ma simt ff greoaie, parca m-am trezit si cu picioarele umflate..cred ca am amanat cam mult curatenia. se vede ca mai am putin si intru in trim III, ma misc mai greu si ma simt mare

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

madutza te cred ca te simti greoaie ca eu la cele 18s abia urc scarile (stau la et 3) ce sa mai zic la 24 ale tale!
Dar toate se fac cu calm, muuuulta rabdare si in ritmul nostru.Ca doar nu vine nimeni sa ne faca curatenie, mai ales mie

Am uitat sa spun ca am pus si eu o poza cu burticutza Sunt tare mandra de ea si abia astept sa creasca si mai mare.
Acum chiar ca va las

_
fericita cu o minune de in burtica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy...deja am fost in oras..Mie imi place sa ma plimb cand nu este asa aglomerat,

Fetelor care vorbiti de RH, mie nu mi-a recomandat sa fac RH si sotului.Eu il am pozitiv,este vreo posibilitate ca el sa il aibe negativ??Eu am crezut ca doar mamele fac RH...sper sa nu ma fac de ras.Daca ati facut si sotului il duc si eu la analize..:P

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Roxy...deja am fost in oras..Mie imi place sa ma plimb cand nu este asa aglomerat,

Fetelor care vorbiti de RH, mie nu mi-a recomandat sa fac RH si sotului.Eu il am pozitiv,este vreo posibilitate ca el sa il aibe negativ??Eu am crezut ca doar mamele fac RH...sper sa nu ma fac de ras.Daca ati facut si sotului il duc si eu la analize..:P

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Rh-ul este o caracteristica a sangelui, deci toata lumea are rh . Daca tu ai pozitiv, nu conteaza ce rh are sotul. Nu e nici o pb. Singura combinatie riscanta este cea in care mama are neg si tatal pozitiv.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput