Fluturasi de martie-aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata burticilor
si ma duc sa imi fac un ceiut,ca abia ne-am trezit

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Neatza :)

Am baut un ceai la restaurantul din apropiere si mi-am zis sa iau si cainele, sa impusc 2 iepuri (adica sa-l si plimb cu ocazia asta)
A fost foarte fain si bietul meu caine s-a indragostit iremediabil de bucatarese.

Cred ca existenta unei camere asa mari plina de mancare din care se itzeau doua capete care-i trimiteau bezele a fost coplesitoare pentru el.

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

miki1979

Î#355;i doresc tot binele din lume!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Miki..la multi ani si tot xce iti doresti!Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor...Pupici..

Ca tot vorbeati de imbracaminte nici pe mine nu ma mai incape nimic din ce aveam,dar mi-am cumparat vreo 3 rochite si cu ele ma simt ok.Pe sub rochite iau colanti la serviciu sau stramp foarte gros, si se vede si burtica asa dragutz...M-am uitat si la haine de gravidutza..inca nu ma bag sa arat asa mare...mai incolo sa creasca bebe mai mult....

Azi este asa frumos afara...am fost si eu putin prin oras.....

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

bb_yasmi eu n-as tine cont ca si ea i-a pus numele care-l vrei tu. ce daca ii cheama pe amandoi la fel. daca asta iti place nu-ti interzice nimeni sa-l pui distractie placuta la nunta si te asteptam cu pozici.

madutza sa porti sanatoasa rochita. ce bine ca la voi sunt de toate, multe magazine, preturi bune. la noi nu sunt chiar asa multe si au niste preturi.....

alina.n multumesc ca ai scris inca o data reteta de pateu. o sa-l fac, sper sa-mi iasa bun.

toate burticile

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

dcristian si karisma bine ati venit la noi. va doresc sarcini usoare, frumoase si bebei la termen

Mergi la inceput

pisucmic ma bucur ca ai inceput sa-l simti pe bebe din ce in ce mai tare chiar ca este ciudat cu urocultura asta. tie ti-a zis doctorul sa faci vaccinul ala la 28 de saptamani?? mie mi-a zis sa nu-l fac ca nu este nevoie.

miki LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si fericita si sa te bucuri alaturi de cei dragi de cele dsoua comori

simona spor la treaba. si eu am pus o masina la spalat si am zis sa iau o pauza ca am facut prea multe

Mergi la inceput

djlaura

ina ce catel ai, ce rasa? asa mult imi plac cateii.

Mergi la inceput

catank pai cum am putut sa uit sa te pe tine.

Mergi la inceput

lalely deja ai si fost in oras?? noi am mers doar la piata apoi pana am mancat, acum stam cu burtile-n sus

stiti ce mi-am luat azi?? drajeuri din alea cu arahide cum erau cand eram mici. ce bune mai sunt, n-am mai mancat de 20 ani cred.

Mergi la inceput