Fluturasi de martie-aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici!

Nu va invit nici la caffe nici cei nici lapic. Dupa o zi de simbata insorita plina de petreceri la majoritatea va las sa dormiti. Nimic nu este mai bun decit somnul.
Daca ieri am dormit la prinz 4 ore cine sa mai doarma acum de dimineata? ei las ca-mi iau revansa iar astazi la 12 pina al 16
Maine iar plec la bucuresti pina miercuri seara...si joi si vineri din nou proram incarcat aici la servici...asa ca..recuperez.

miki inteleg ca ai burtica rece, dar imi spui ca esti si infrihurata de fel... eu intrebam strict in zona unde il simt/localizez pe bebe. Astept si parerea fetelor, sa vad ce si cum...
Cum te-ai distrat ieri? Foto nimic nimic?
Acum m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca si anemi_beste sarbatorita...LA MULTI ANI! cu intirziere, ... sa treci mai des pe la noi, ... sa mai stim ce faci?cum te simti?si mai ales...cui uram LA MULTI ANI! Sanatoasa sa fii si tot ce iti doresti sa se implineasca!

stefy aposttu unde ai disparut?ce faci?cum te simti?

Burtici astept sa va treziti si poate vad si eu astazi ceva foto de la petreceri cu voi, ca de maine..."stop net"

tuturor!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Miki si Roxy, gravidute Rh negative , uite ce scrie aici:

Rh immune globulin contains antibodies to the Rh factor in blood. The antibodies come from donors who have become sensitized to the Rh factor. Giving these Rh antibodies to an Rh-negative pregnant woman prevents her immune system from producing its own Rh antibodies, which would attack her Rh-positive fetus's red blood cells.

When introduced into an Rh-negative mother's bloodstream, Rh immune globulin antibodies locate any Rh-positive fetal red blood cells that are present. The antibodies attach to the Rh-positive red blood cells, masking their presence from the mother's immune system. Although the Rh immune globulin antibodies destroy fetal red blood cells, not enough are destroyed to harm the fetus.

Rh immune globulin is given by injection into a muscle (intramuscular, or IM).

Why It Is Used
Rh immune globulin is given to all Rh-negative women who may be carrying an Rh-positive fetus. While it prevents Rh sensitization, Rh immune globulin cannot prevent damage to an Rh-positive fetus if the mother is already sensitized to the Rh factor.
Rh immune globulin should be given to an Rh-negative woman to prevent sensitization:
-After amniocentesis, fetal blood sampling, or chorionic villus sampling.
-When bleeding occurs in the second or third trimester of pregnancy.
-At 28 weeks of pregnancy.
-After an external cephalic version of a breech fetus.
-After abdominal trauma during pregnancy.
-Within 72 hours after delivery of an Rh-positive infant.
-After a threatened or complete miscarriage, or an induced abortion.
-Before or immediately after treatment for ectopic pregnancy or a partial molar pregnancy.

Rh immune globulin is highly successful at preventing sensitization in a current pregnancy. When given at 28 weeks and within 72 hours of delivery of an Rh-positive child, it has a success rate of greater than 99%

Si asa scrie in mai multe locuri.
Deci dragele mele, eu vorbeam de injectia de la 28 de saptamani de sarcina, fiindca in ultimul trimestru riscul de trecere de celule de la fat la mama creste, si o data cu el riscul de anemie hemolitica a fatului daca mama formeaza anticorpi.
Asa ca, imediat inainte iti verifici din nou anticorpii (fiindca daca s-au format n-are rost sa mai faci) si apoi daca nu sunt faci vaccinul.

Stiu ca e scump, dar asta e... Ca veni vorba, Miki - tu l-ai cumparat deja?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata.
Am petrecut noi aseara, dar la 5.30 tot eram in picioare pt toaleta & Co ..si cine a mai dormit dupa aia???

Catank, ti-am citit nelinistea, dar eu cred ca nu e nici o problema...si burtica mea e rece, mai ales dc nu e acoperita intr-un anumit loc.Poate pur si simplu a fost o coincidenta sa ti se para rece tocmai locul unde e bb...oricum, nu cred ca tb sa te ingrijorezi
Anamira, ti-am vazut burtica,ff frumoasa si tu arati tare bine
Anaxena, felicitari pt pierdere, e un progres, eu nu reusesc sa scad, cel mult sa incerc sa ma mentin. E adevarat ca nici eforturi mari nu prea fac..asa ca...rusinica mie
Eu ma duc sa pun ciorbitza la facut

Ah, ieri m-am tuns, cam scurt, dar merge...si asa de acum cine stie cind mai ajung la tuns
Pup fetele

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

siomonacip vrem poze! vrem poze!!vrem poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Catanka, matinala ca si mine (eu insa pt ca ma culc seara tare devreme - pe la 9.30-10 - ca gainusele )
Eu nu am burtica rece, dar nu cred oricum sa insemne nimic special, nu are de ce, teoretic...
Si mie mi-era dor de teatru, am fost acum de 2 ori intr-o saptamana si ne-am propus sa ne culturalizam mai mult pana nastem () ca apoi... cine stie cand mai ajungem...
Asa ca ne luam bilete la concertele Chopin si speram la cat mai mult piese de teatru!
Azi poate ajung si eu la Kiabi la rochite!
Pupici

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

catank
buna dimineata fetelor si eu m-am trezit devreme si presimt ca pe la 10 ma ia somnul

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

djlaura Buna dimineata!
pisumic Frumos la teatru, ...mie imi place foarte mult in ciuda faptului ca ultima data am luat o mare teapa din partea sotului. Aveam luate biletele de o luna la piesa "straini in noapte " cu florin piersic si emilia popescu si ... in ziua uc pricina ue eram in Bucuresti, urmind ca el sa vina din urma mai pe seara, si nu a mai reusit din cauza unor probleme, ... si uite asa am ramas cu biletele pe post de suvenir. Am mai dat si 1 mil juma daca nu ma insel, ...mi-am sunat o parte din prietene cu o ora inainte fiecare era prinsa in alta activitate, ...nu mi-a trecut prin cap sa le dau cadou unui cumplu ce-mi iesea in cale... Oricum, trista zi am mai avut... Poate ajung si eu saptaminile astea, ... ca finuta la care stau este si ea o mare amatoare de teatru....si poate poate

Mergi la inceput

Legat de rochitele de la kiabi merita vazute. Nu sunt cine stie ce dar asortate si cu ceva accesorii vin foarte bine. Am vazut in magazin atunci si o graviduta cu o burtica destul de avansata, foarte bine ii venea. Eu ma simt super in ea. Am fost cu finuta mea, si-a luat 2 rochite, apoi am duc colegile de la serviciu din bucuresti si-au luat si ele... sunt simpa! mie imi plac, la 27 lei....merita.

Mergi la inceput

simonacip nu mi se pare rece, chiar este cind nu sunt sub pilota. Cum stau eu prin caza imbracata (tricou +o bluza) nu ar trebui sa fie. Sotul a observat prima data, ...eu nu. Apoi am urmarit mereu si asa este, ... Nu stiu ce si cum. Sper sa nu fie vreo problema. Va spuneam, de activa este foarte...o simt si cind merg...si cind robotesc...

Mergi la inceput

Ce vorbareata sunt!

Gata va las, ... m-a invitat sotul in tirg. Este un tirg aici in zona cu ocazia Sf. Mihail si Gavril. Pastrama, brinzeturi, ceapa rosie, gogosi, etc. Merg sa facem un tur. Revin mai tarziu

tuturor burticilor somnoroase!

Mergi la inceput