Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fiquelle Mobilizarea de acum de pe forum imi aduce aminte de vremuri de acum 4-5 ani si ma face sa ma simt cu tot atat (sau mai mult) mai tanara... |
asta inca o dovada a faptului ca prietenia si faptele bune ne unesc intotdeauna
simonapro spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Am intrat sa va spun ca m-am simtit tare bine aseara cu voi, parca va cunosteam de o viata, eram ca intr-o familie, ma bucur mult ca v-am cunoscut
Miha: sa stapaneasca sanatos tranbulina Mihaita si sa-i fie de folos!
lulu:pentru noi e tocmai bine perioada, ca saptamana cealalta pe 21 mai avem o serbare, cu fetele si copilasii din Bucuresti.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Roxana: multumim pentru retete , chiar vroiam una pentru biscuiti,caci copilul meu cel mic e innebunit dupa ei, sper sa ajung si la Metro sa iau forme. Din briosa n-am apucat de cat o gura, ca una i-am dus-o sotului meu, pe care i-am servit-o drept cina , pana am ajuns acasa,ca am mai avut un popas de facut.
Miha: mi-a placut tare mult tortul, il mai asteptam si cu alte ocazii
Nu va spun ce drag a prins copilul meu de ratusca de aseara, cum a spus o fata, a fost dragoste la prima vedere , cel mai tare e cand n-a vrut sa mi-o dea mie la soacra-mea pe scara si a scapat-o din mana, de a sculat toata scara pana am recuperat-o
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Simona bine ai aparut caci te-am cautat pe net si nu te vedeam...si eu cum am o imaginatie bogata...
ma bucur ca te-am cunoscut face to face
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
simona, asa te vreau draga mea..alaturi de noi pup ratoiul indragostit !
io va pup....iau o pauza....de cateva ore( ce credeati voi ), plek in deplasare, dar sunt cu ochii pe voi de acolo ..adik ma conectez mai pe seara.
M-am gandit, si ca sa fie si oana(mygirl) cu noi ce ziceti de VINERI, 17 DECEMBRIE, incepand cu ora 17.00 pana rezistam?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
lulu77 spune:
Citat: |
...si eu cum am o imaginatie bogata...ma bucur ca te-am cunoscut dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
mdaaaaa...ce iti este si cu imaginatia la femeia asta!!!!Nu vreau sa stiu....
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Leditia spune:
pfff..Alina m-ai omorat cu 17 decembrie..In cazul asta,poate(dar nu promit nimic) reusesc doar sa trec in fuga,15min pe la voi,ca pe 18 e ziua lu fii-miu si am de pregatit una alta..Si anu' asta vreau sa fie fain,fara fete triste,mami plangand si prostii..anul trecut a fost cam aiurea..nu m-am putut bucura,eram sub soc,de aia nu i-am facut nici motul,nici nimic..nu am avut starea necesara pt nimeni si nimic..asa ca ma revansez anul asta fata de copil...Nu va zic ca nici cadou nu i-am luat anu trecut..nush ce naiba a fost in capul meu..
pupam trupa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
CRIXIA spune:
Mai supunem la vot si miercuri 16 decembrie. Vorbim, vedem noi cum o nimerim cumva! Tinem cont cat putem, daca nu, ne multumim si cu o vizita scurta, va imbratisam in avans cu o zi...sa fim primii!
Ar fi ceva pana diseara sa inchidem capitolul asta! La ce viteza avem...si stele pe masura, va rog votati capitolul, este cel mai tare in acest moment, a fost cap de lista astazi! Super inimoaselor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
Dodo-pui spune:
Alina iti razi de batranetele mele ai...
...cat despre serbarea de Craciun eu teoretic pot veni oricand ...
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ADINUTZA spune:
Roxana, pozele puse de tine mi-au trezit amintiri...mosul meu mai tanar cu ceva anisori, Tatiana si Sanzi in tara si nu in ultimul rand Patrick numai bun de reclame