Mamici inimoase de Constanta ***130***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata Ct,
in primul rand vreau sa va rog sa nu va suparati ca nu enumar pe toata lume la raspuns...va citesc...dar de multe ori trebuie sa fac si alte trebuiri in timp ce raspund la subiect(deh...hunii din dotare).
- ma bucur ca ma "revazut" fete pe care le stiam de cand am intrat pe Dc
-ma bucur ca fete noi care activau doar la bazar apar si aici...le astept mai des
-007 sa dea DD sa va intoarceti repede cu diagnostic corect si cat mai favorabilDrum bun.
-Batmanita vezi in stanga la mesaje private...iti las cum sa-ti activezi PM
-Hunii mei inca dorm...am intrat pe repede inaite...caci duca ce-i trezesc plecam la terapii.

all

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,

Miha drum bun si sa faceti treaba buna la Bucuresti!

Adina, felicitari ptr noul membru al familiei.

Mada(fiquelle), in Kaufland, la raionul de mezeluri, in stanga..deci spre partea cu carne, dar oricum le intrebi pe doamne de mezelurile Aurora(eu am vazut duminica muschi file, kaiser, pastrama, muschiulet afumat, toba si slanina cu usturoi).
Apoi, in REAL, sunt mezeluri facute de ei acolo, adik doar uscate/afumate,fara pic de conservant, ca cele de la Aurora, nu la raionul de mezeluri, ci la cel de carne(muschi file, kaiser,pastrama pui, muschiulet, etc).Pe cele de la REAL le-am descoperit datorita lui ROX

Azi merg cu Rox sa vedem o sala(asa ne-am propus), daca ne place, daca e mare si incapem cu toti, daca ne accepta conditiile noastre, o rezervam ptr 20 Decembrie incepand cu ora 17.00.

Dodolino, fi barbata...ca asa trebuie!

Pup toate inimoasele, fara nici o exceptie.....

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.am si eu nevoie de o schema de diversificare sau niste sfaturi.inca nu l-am diversificat dar vreau sa ma pun la curent pana atunci ca de acum 6 ani de la razvan s-or mai fi schimbat si am si uitat.am eu ceva in cap dar poate voi ma ajutati si mai mult.multumesc mult.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

adriana, eu am inceput cu Luca la 5 luni si 3 saptamani diversificarea(alimentat mixt-si san si lapte praf), am inceput cu morcovi, apoi am adaugat cate o leguma noua la 3-4 zile, dupa vreo 2 saptamani am inceput cu fructele, cu para am inceput, apoi cu pepene galben, cu mere,etc..ii dadeam masa de legume la pranz, in rest laptic la toate mesele, si uneori seara cereale Burtica Sanatoasa- Nestle, apoi i-am inlocuit si masa de la ora 10 cu o masa de fructe- simple fara fainoase-decat fff rar adaugam la pere(erau f zemoase)adaugam putine cereale Nestle.
Banana i-am introdus-o tarziu, spre 10 luni.
Tot pe la 10 luni am inceput sa ii dau ciorbita cu putin bors.
Carne de vita si curcan ii dadeam fiarta f bine si taiata cubulete mici in ciorbita.
Ficateii ii faceam la steamer, cu piure cartofi.
Ii faceam f mult mancarica la cuptor/steamer.

Acum cam asta imi adug aminte...ciudat...si nu au trecut decat 2 ani si ceva de la inceperea diversificarii, te inteleg ca ai uitat dupa 6 ani

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata...
nu m-a lasat sufletul sa beau singura ,asa ca va invit la o cafea si apoi ma apuc de treburi,intai oalele cu mancare,ca trebuie sa le las si Andreei si lui Paul mancare gatita,macar pt vreo 2 zile,dupa se descurca ei...am in program ardei umplutti si ciorbica de porc,se fac repede....dupa,pregatit o geanta cu cateva lucruri,de luat la noi....trebuie sa ajung si pana la miniprix,a primit Mihai o gecuta,dar ii este cam fixa si as vrea sa o schimb,sper sa ajung,daca nu...asta este.....
va pupacesc si va doresc o zi buna!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

buna dimineata fetele
multumesc dodo-pui ,
drum bun mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Diversificare bebe
5 luni - ora 12-13supa +piure de legume (morcov+dovlecel)
dupa trei zile - albitura
si apoi in fiecare zzi se adauga cate o leguma in ordinea : ardei, ceapa, cartof
In ultima zi - ulei de masline

5 luni+1 sapt - orta 9-10 - mar
dupa 3 zile - faina de orez (fara lapte)
5 luni jumatate - branza calcica (250 ml lapte +2 tablete Ca lactic) in fructe
dupa 3 zile - para sau portocala

6 luni - carne (pasare, vita) in legume
6 luni +1 sapt - ora 16-17 iaurt
dupa 3 zile iaurt +cereale cu gluten fara lapte (5 sau 7 xcereale)
6 luni si jumatate - galbenus (de 2 ori pe sapt)

7 luni - banana, spanac, ficat/.....la 3 zile

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
Ghiulten, ma inscriu si eu Pat la cursurile de desen! el e mare fan. ce frumos la stana regala.... mi-am facut dor de vacanta
Miha drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune!
ma intorc la trebi ca azi am avut aventuri cu soacra-mea de dimineata si am intarziat.
revin! sa aveti o zi usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata si de la noi!

E bine si 20 decembrie pt. mos.

Adinutza, integrare rapida celui mai nou membru al familiei !

Mada, am avut si pisica si sigur a avut muuulte vieti. Era motan si fugea de acasa. Venea ca vai de el, tavalit d ecaini. L-am castrat, dar tot degeaba, era setat sa fuga in lume . La un moemtn dat nu s-a mai intors. L-am cautat saptamani intregi, cu cainele, dar degeaba. Stefan crede ca l-a gasit cineva si l-a luat acasa.

Despre Mos Craciun, nici nu stiu ce sa cred. Pan aanul trecut Maria punea o serie de intrebari, acum nu mai spune nimic. Stefan, in schimb are o groaza de necunoscute si de asta vara tot intreaba cum intra Mosul pe horn, ca la noi e infundat . Daca Mos Craciun s-a nascut magic si daca are si el o mama si cireasa de pe tort: ca el ar vrea sa se faca Mos Craciun cand imbatraneste .

In schimb nu mai crede nici unul in Zana Maseluta, ca tot a venit la Stefan de curand. Mi-au spus amandoi ca ei stiu ca eu sunt sus numita zana .

Mergi la inceput

Cornelia, si eu am avut parte de intrebari aseara, cu privire la Mosu'.
L-am pus pe Luca sa se culce, si avea chef de joaca.I-am spus ca Mosul se uita la el pe geam, si daca vede ca inca nu s-a culcat la o ora asa tarzie, nu mai ii aduce cadouri.

"Dar mami, cum se uita Mosul la mine, ca nu vede de perdea?
Vede Luca, ca Mosul are puteri multe.
Dar mami, cum ajunge el sus la etaj? Ca are nevoie de o scara, si daca este bratran cine il ajuta?"

bazar umanitar

Mergi la inceput