Mamici inimoase de Constanta ***130***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia
[In schimb nu mai crede nici unul in Zana Maseluta, ca tot a venit la Stefan de curand. Mi-au spus amandoi ca ei stiu ca eu sunt sus numita zana .

La noi tocmai e in voga Zana maseluta!
Alexiei i-au cazut dintii in ritm scazut, din vara 2009 pana acum a schimbat doar 3 dinti. Sapt trecuta, cand va spuneam ca si-a scapat bobitele homeopate printre dinti, era vb despre al 4-lea, primul de pe maxilarul superior.
In afara de primul cazut la chiuveta, si-a colectionat dintii ceilalti, iar de 2 zile tine cutiuta sub perna si o asteapta pe Zana. Aseara a incercat tati sa-i spuna ca e vremea sa inteleaga ca nu exista Zana, Mos, dar ea l-a contrazis si am aflat ce legenda stie ea: Zana maseluta ia fiecare dinte de la fiecare copil si il analizeaza cu atentie sa vada daca e curat, daca copilul se spala pe dinti. Ea are un castel construit din cei mai curati dinti. Azi suntem la a 3-a zi de asteptari. Aseara si-a amintit ca atunci cand a venit zana i-a pus sub perna de alaturi cadoul, asa ca de ieri si-a adaugat inca o perna sub care sta cutia cu podoabele....si asteapta mica domnisoara!

Dar eu ce sa-i cumpar?? Nu vreau sa-i pun bani.

Adinutza, bun-venit lui Miki!!!
Mihaela, drum bun! Curaj, te vei descurca!
Ghiulten, daca tot am vb de retete, nu pui si tu reteta cu dovleac? Am niste dovleac in frigider si nu stiu ce sa fac cu el, in afara de placinta cu foi. Ce pofta de aerisire mi-ai facut cu Stana!
Nastasie sper sa-ti foloseasca schema, si eu am inceput diversificarea la Ana diferit de Alexia....se schimbase dupa 6 ani.
Batmanita io nu te pot ajuta ...poate inimoasele celelalte gasesc solutia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ia sa vedeti iepurii la plaja
Ana - nu iti aduci aminte deloc data in care ai luat laptop-ul...??? ca stiu ca fetele de acolo is destul de serviabile. imi pare rau dar nu te pot ajuta..
la noi Pat a crezut cu tarie in Mos. anul trecut a observat in poze ca Mosul era tatal meu. i-a si spus. am balmajit ceva cum ca Mosul mai si deleaga pe altii... nu stiu ce mai zice anul asta. il astept la cotitura cand o sa faca scrisoare zilele astea :)
Adriana, eu la mandra am inceput diversificarea cu legume, ca si la Patrick la 6 luni. cu pastarnac intai, apoi morcov. leguma fiarta in apa si pasata cu putin apa de la fiert. peste vreo 2 saptamani fructe, apoi peste o luna carne. pe la 8 luni iaurt si branza proaspata, la 9 peste, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna dimineata.
Fiquelle,David s-a infipt intr-o masa in Carrefour..Si nu a vazut-o ca era prea mare cred..

Adina felicitari pt noul membru al familiei.

Mihaela,drum bun si sa va intoarceti cu bine acasa.

Lulu,super Luca..vezi ce inteligenti is copii?:)

Cris,eu stiam ca se pune banut..acum tu poti sa-i pui ce vrei..o ciocolata micuta,ce vrei tu si ii dai:)
la noi zana maseluta,ne aduce dintii,momentan:))

nastasie,eu am inceput diversificarea pe la 5 luni,ca David a papat lapte praf..si am inceput cu legume(morcov).Tot auzeam eu,ca daca ii dau fructe si se invata cu dulcele nu-mi mai mananca legume..Am luat-o incet..cu legume,fructe,iaurt..O mare perioada de timp nu a mancat decat 3 legume,ca daca simtea altceva nu voia..a fost un chin sa accepte carnea si taman atunci era si anemic rau..Nu i-am dat suculete cum am mai vazut..i-am dat piureuri si am mizat mult pe fructe,legume(in general o alimentatie cat mai sanatoasa)..banana i-am dat tarziu parca,ca-mi zisese drita lui(pe atunci mergeam la dna Dumbrava)ca nu se da asa devreme..branzica calcica,apoi am trecut la cea din magazin ca nu o manca..
Fug sa hranesc galusca..
Voiam sa-mi vopsesc si eu cele 5 fire albe descoperite saptamana trecuta(ce oroare!!!!),dar m-am pocnit aseara cu capul de masa si mi-e c-o sa ma usture ca naiba:)
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.
Aaa..fii-miu nu stie de Mos Craciun..abia stie de mama si tata..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc de raspunsuri.deci fara suculete, fara cereale nu?intai supele, piure legume, apoi fructe.eu ma gandisem undeva la 5 luni ca nu mai suntem la san.suntem pe formula.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ledi, pup ochiul vanat, si lasa firele albe...nu le mai numara, ca io am pierdut sirul la un moment dat

Rox, am admirat pe Pat, Pupu si parinti frumosi
si daca tot suntem la admirat ...

poze week-end

nastasie
, si eu zic sa incepi cu legume (supica, piure) nu sucuri, etc.

Crixia, pune sub pernuta ce isi doreste domnisoara, ceva mai mult simbolic, eu stiu....

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lulu,f faine pozele..distractie mare,ce sa mai:)(totusi,saracu om,cum cara el in spate 3 pitici..)

nastasie,eu i-am dat cereale lui David,fara gluten evident,pana pe la 8luni,dupa care am trecut pe cele cu gluten.Insa i-am dat,pt ca el de la 5 la 7 luni mi-a luat 300 gr in greutate..ma rog,problema survenea de la fibroza chistica,ca nu asimila nimic,dar i-am dat si cereale la sfatul pediatrei.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Lulu,f faine pozele..distractie mare,ce sa mai:)(totusi,saracu om,cum cara el in spate 3 pitici..)

POZE CU NOI
de David Christian

Tataie are puteri supranaturale

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am aparut de la logopedie...eu rupta-n doua ciutanii plini de viata
-am dat drumul masinei de spalat sa-si faca numarul...iar eu trebuie sa-i hranesc si sa culc macar huna mica...iar pe Donu' sa stea macar putin intins apoi la ceva liniutze
-Ledi sa treaca repede vineteala de la ochiutz

...revin...

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ola Constantencelor

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
M-am gandit, si ca sa fie si oana(mygirl) cu noi ce ziceti de VINERI, 17 DECEMBRIE, incepand cu ora 17.00 pana rezistam?

suna minunat... confirmarile, atunci mai aproape, nu? Eu "trec la agenda" si sper sa fiu prezenta. Ma pun pe recuperat ca am o groaza...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Ola Constantencelor

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
M-am gandit, si ca sa fie si oana(mygirl) cu noi ce ziceti de VINERI, 17 DECEMBRIE, incepand cu ora 17.00 pana rezistam?

suna minunat... confirmarile, atunci mai aproape, nu? Eu "trec la agenda" si sper sa fiu prezenta. Ma pun pe recuperat ca am o groaza...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

georgi, bine ai venit si clar ai de citit din urma, s-a schimbat agenda de lucru, ptr 20 decembrie.

bazar umanitar

Mergi la inceput