Mamici inimoase de Constanta ***130***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare dragele mele inimoase!

Adinutza eu cred ca si majoritatea fetelor de altfel, ca varianta decesului la veterinar este cea mai usor de digerat pt Bodi si Ada. Sper sa primeaca bine vestea si sa nu sufere prea tare.

Dodo & 007 sa stapaneasca sanatosi micutzii noile achizitii si sa le fie de ajutor.

In legatura cu ingredientele pentru aparatul de facut paine, stiu ca la magazinele Fresh dobrogea se comercializeaza premixuri speciale pentru aparate. Faina de secara (si nu numai)gasesti la magazinele naturiste.

va doresc o duminica placuta si fumoasa!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neatza,inimoaselor....va dau o cu clatite cu ciocolata...
se pare ca si azi va fi o zi frumoasa,asa ca va doresc plimbari placute,sunt sigura ca asta veti face,nu?

Batmanita(ana-maria),curaj mama,bine ai venit si la scris;primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mai traziu decat ora la care scrii,asa ca scrie repede 10 mesaje,sa fi in tandem cu noi!

Angi,mersi pt urarile in avans! si tie disractie placuta!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua si de la noi!

Cornelia, m-a impresionat povestea bietului papagal...saracul, auzi la el, gatul rupt...

Mai, zici ca s-a intors primavara si cica si saptamana urmatoare va fi la fel de frumos,miercuri va fi cea mai calda zi

Noi am fost la piata si am cumprat printre altele mancare gata preparata, chiar nu am chef azi sa stau in bucatarie...e prea frumos afara...

O zi buna in continuare va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

hello, dragele mele, acum ne-am adunat si noi din plimbare(prima tura), urmeaza dupa somnul de pranza si plimbarea de dupa amiaza.profitam la maxim de vremea frumoasa.

ontica, super misto ca se gasesc mixuri ptr painica, incerc la magazinele Dobrogea. acum se coace una cu lapte si miez de seminte de dovleac, din faina integrala.

miha, eu nu iti zic nimik in avans...maine de trezesc la prima ora!(sau poate la mizeul noptii)

ana(Batmanita noastra) bine ai venit alaturi de noi...scrie repede, sa scapi de moderare.

pe seara am si program de gatit(o supa de cocos casa cu galusti, ostropel si putin pilaf), dar dupa ce se innopteaza, pe soare vom sta in plimbari, probabil prin Mamaia, pe plaja.

ema...multumim ca esti alaturi de noi.

pup toate inimoasele, si va doresc o duminica plakuta) din ce a mai ramas)

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna! Fetelor pe unde umblati, haideti la raport

Eu mai stau putin pe aici si apoi trec la pregatiri pentru scoala, ce bine a fost in vacanta fara griji.

Alina: gata e papita, mi-a ramas gandul la ciorba ta de cocos , ce pacat ca nu avem si noi de unde sa procuram pasari de tara.

Nici eu azi nu am avut chef de gatit, am mancat ce ne-a dat ieri soacra-mea la pachet , dar maine trebuie sa fac de dimineata, pana se trezeste copilul cel mic,ca sa ajungem si la biserica, este hramul bisericii nostre de aici din Valu si canta si nepoata mea in cor, deci nu putem lipsi.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

Buna dragelor.
N-am mai facut prajituri in casa de ceva vreme si citind retetele voastre mi s-a facut o pofta nebuna de fursecuri.Trebuie sa ma intorc la vechile mele obiceiuri.
M-am bucurat sa citesc despre voi. Roxi, Mada,Crix, ce dor mi-e voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Simona,
pui de tara gasesti la curtea brancoveneasca.au de toate,de la cosmetice pana la medicamente naturiste,rontaieli sanatoase si cate si mai cate.nu-s toate f convenabile,dar testezi si tu piata si iei ce-ti convine.noi,laptele il cumparam numai de acolo.
Adinutza,
cum au primit copii vestea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara! Am ajuns si noi acasa! E tare bine acasa, dar mi-as fi dorit sa mai putem sta vreo 3-4 zile .
Dodo si Miha, sa stapineasca sanatosi micutii lucrurile achizionate!
Reteta asta de prajitura o vreau si eu, cea cu gris, dar sunt prea obosita sa o mai scriu acum, sigur o sa ma trezesc ca o vreau si eu peste citeva zile.
Tatiana, hai sa te rascolesc si pe tine cu niste amintiri... http://family.webshots.com/album/548016179EaWIGg?start=0
Noapte buna va doresc! Si o saptamina usoara, atit pentru mamici, cit si pentru pici!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc frumos de urari de ziua lui razvan si a mea.imi cer mii de scuze ca nu am putut participa, dar am avut botezul si pe sora mea din germania venita cu toata trupa si au plecat pe 5.inca o data mii si mii de scuze.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata Constanta....
Adrina

la multi ani celor mici si mari ce-si serbeaza azi onomastica!

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput