Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 12
lulu77 spune:
LA MULTI ANI!
GABI(dodo), MIHAITA si minunata lui Mama, MIHAI-Pupicu, Gabriel -(ina78),Razvan Mihai(nastasie)si restul
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
roxanaz spune:
buna dimineata dragutelor!
lma Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel!! sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti, plini de noroc!!!
Ghiulten, o maaare imbratisare pentru tine. las ca mai avem ocazii.
heheh nu gresesti, Patrick avea 2 ani.... bestiale pozele!! ce tare Ayli care "smulge" vaca
Sanzilescule
Angelique imi pare tare bine ca au avut succes si la voi briosele. la noi sunt piesa de rezistenta. mai am o reteta speciala, v-o prezint data viitoare (preferata lui Patrick )
Ledi hihihi ce il iubeste David pe animalut!
Tatiana, si noua ne e dora tare tare de voi!
Crix, pe vremea cand nu aveam tava de briose puneam formele de hartie direct pe tava mare de cuptor, eventual cate doua ca sa nu se lase. merge fara probleme.
Adi, poate le explicit acum ca Ronti a avut o problema si a murit? cica cea mai buna terapie e sa iei rapid altul...
Vladi, precis se inscrie prajitura cu gris in trend! cu un sirop mai dulce... merge la fix!
tre sa inchei dar revin!
pup iu
lulu77 spune:
Happy, bine ati revenit acasa!
Simona, cand nu am sursa de oaratanii de tara, apelez si eu la curtea Brancoveneasca, mai ales ptr pui/gaini si oua.
Ieri am luat pastrama, muschi file, toba si slanina fiarta cu mujdei de usturoi din Kaufland facute de cei de la Aurora..o minunatie, naturale, fara pic de conservant, isi merita toti bani.
nastasie, nu-i bai...vor mai fi intalniri, sa fi sigura.
Si ca tot am adus vb, m-am tot gandit, razgandit, timpul trece, trebuie sa ne organizam, gradinitele/scolile au programat serbarile in ultima saptamana de cursuri, asa ca propun sa facem intalnirea pe 10 decembrie, dupa amiaza? e Ok?
Surprizele se vor tine lant, va fi frumossss tare!
dandusa, pup fata
Adinule, cum sunteti? Cum sunt copii?
Pup toate inimoasele.
Revin, fug la cafeluta
Am produse la bazar umanitar [/b]
nastasie spune:
urez si eu la multi ani sarbatoritilor.
lulu, data viitoare chiar daca nu pot participa personal ma voi mobiliza mai repede.imi cer inca o data scuze fata de fete ca nu am reusit sa le ajut.
ma bucur ca fetele vechi au revenit pe aici.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
batmanita spune:
buna mamici inimoase
la multi ani tuturor care i-si serbeaza azi ziua de nume, multa sanatate si zile senine.
ati laudat asa de mult painica ca-mi doresc si eu o masina de facut paine, i-mi place ca poti pune ce-ti place .
asteptam si noi cu nerabdare urmatoarea intalnire, noi suntem liberi.
lulu77 spune:
Citat: |
imi cer inca o data scuze fata de fete ca nu am reusit sa le ajut. adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010 varsta lui razvan |
adriana, stai linistita, este de inteles....
Am produse la bazar umanitar
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela!
Mada, da sarmanul papagal... inca am mustrari de constiinta. Oricum a fost ultimul animalut din casa noastra pana va face Stefan 18 ani .
Lulu, eu sunt pentru 10 decembrie, chiar daca e mai degraba un Mos Nicolae .
Week-end-ul viitor imi programez si eu niste briose sau fursecuri , ca zilele astea am fost tot pe drumuri si nu am avut timp de bucatareala.
roxanaz spune:
tot io
dar daca facem noi pe 20-21 decembrie?? ca nu mai sunt scoli si gradinite atunci....
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz tot io dar daca facem noi pe 20-21 decembrie?? ca nu mai sunt scoli si gradinite atunci.... |
Rox, ai perfecta dreptate, si e ffffff bine pe 20 Decembrie.De ce...ptr ca avem timp in week-end sa pregatitm totul (pachetele ptr venirea Mosului, cocaturile, muraturile, gemurile, hainutzele si ce avem de oferit/donat), plus ca in saptamana asta sigur nu mai sunt serbari, si este luni 20, si de marti ne putem ocupa de pregatirile ptr acasa.
Gata, rezervam sala pe 20 Decembrie incepand cu ora 17.00....pana cand rezistam(adik vreo 3 ore )
bazar umanitar