PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

OOKA, ce e plicul ala de fitness?? E baton din ala de cereale? Si la "niste vanilie" merge esenta de vanilie? Suna simplu doar ca ingredientele sunt complicate, maine as face tortul si pana atunci n-am drum prin oras, sa vad daca il pot convinge pe sot sa mearga desi ma indoiesc, ca si cu el am tras o cearta zdravana ieri...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Moni,www.nutline.ro/ro/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=6&Itemid=17" target="_blank">asta e fitness'ul. Iar ca vanilie, da, merge sa pui si esenta. Dar, cind n'ai ce face, daca o exista in urmatoarele luni asa moment, cata pe net si cumpara chestii naturele. Eu folosesc o vanilie pudra facuta din pastaie macinata organica, de exemplu. Sau de la dm, au chestii bio si sunt mai bune. Iar ovazul e foarte sanatos si merge la orice, eu pun si la sarmale, asa ca e bine sa il ai in casa. Sa fiti sanatosi!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hi, hi, deci si tu o shpionezi pe aldaesme? Si eu trag cu ochiul cand scrie de bucatarie.

Mona, f faine poze!!

Moni, eu am trecut prin faze din astea cu ai mei si reactionam si eu cu urlete si certuri. Acum am o alta atitudine ( cand is amandoi acasa cam la 5 minute trebuie sa fac pace.)

Deci cum spuneam, pt caviata ne-a lovit a trebuit sa ma adaptez si gasesc tot calmul de care sunt capabila ca sa rezolv conflictul fara conflict ... de fapt orice parinte trebuie sa incerce asta. Eu RESPIR si incerc sa vorbesc incet, daca o trage de par ( mai nou o trage destul de des cand trece pe langa el) il iau in brate si ii spun incet "uite, o doare pe ana, daca o tragi de par inseamna ca nu vrei sa stai cu ea in salon, atunci poti sa te duci sus si sa te joci singur in camera ta" si, in general, asta il convinge. Ideea e ca nu trebuie sa strigi, ci sa vorbesti pe un ton calm si sa il iei de acolo daca ii face rau celui mic. Luca e inca micut totusi, nu te astepta s ainteleaga chiar tot ... o vad pe Ana si imi dau seama ca la varsta asta curiozitatea e mare. Si cineva cred ca ti-a mai vorbit si de dat atentie: il iei pe Luca ed acolo si apoi il intrebi pe Alex daca totul e ok si daca nu-l doare ochiul etc ... adica mai multa atentie celui mic cand il deranjeaza Luca.

Bun, si eu am momente cand strig, atunci cand is obosita sau e prea mult si ma lasa nervii, dar ma cenzurez cat pot eu de mult la partea cu strigatul si termin propozitia pe un ton calm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

OOKA, mersi mult! cred ca totusi o sa fac tortul asta, incerc sa ajung in oras Biscuiti de ovaz ai ceva recomandari? Daca stii din dm, spune-mi, ca acolo ma duc. Acolo au si nutline de asta? Fac varianta cu biscuiti, ca dureaza mai putin.

SIB multumesc de sfaturi, stiu ca nu trebuie sa tip, am zis ca nu sunt mandra de reactia mea. Incerc din rasputeri sa ma controlez, dar seara e cel mai greu, ca atunci sunt amandoi maxim de agitati si eu maxim de obosita, de cel putin 2 luni n-am mai dormit 3 ore legate...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mona super pozele.Ai fost o mireasa superba si slaba!Iti doresc sa se rezolve problemele de la scoala!
moni nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti este cu 2 copii...eu de multe ori abia fac fata cu Ralu dar cu 2?Nu te mai invinovati pt ca fiecare om are momente cand nu mai poate si simte nevoia sa se descarce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,

MONA....Si pe mine ma napadesc amintiri cand ma uit la pozele de acum 10 ani...Si ce melancolie ma cuprinde...
Ma gandeam eu ca directorul o as iti faca figuri...avea dreptate ANKA....

ANKA...da..e scump pianul...dar mie imi place asa tare...m-as juca si eu. Poate il voi prinde si eu la reduceri...Bucataria e cam 150 sau 170. Dar cele de 170 se pot mufa la apa...Si au si o masina de spalat vase...iti dai seama ce tare trebuie sa fie.... Mi se pare super jucariile aseta,numa ca ai nostri copii nu se inghesuie la jucat cu ele...Dar eu cred ca voi opta pentru cea fara apa...ca cine stie ca baltoaca ar face prin casa.

MONI...te inteleg perfect! stiu ce simti...si eu am mai avut momente din astea in care imi venea sa imi iau campii. Are si Irina niste faze cateodata....si din sensin. Toate bune si frumoase pana cand urla.... sa n-o ating, sa nu pun mana pe ea.....si asta dupa ce ii fac baie sau cand trebuie sa o dezbrac sau s o imbrac...depinde. Dar la mine a inceput sa fie chiar rau, pentru ca atunci cand ea urla nervos eu am o durere oribila intr-un punct al stomacului. Somatizez ce nu se poate.Ma simt inutila si incapabila sa multumesc copilu'.Am senzatia ca nu stiu sa fac nimic bine si ca ea nu e multumita. Dar pana la urma imi dau seama ca e doar un copil si o las in pace. Dar imi ia ceva timp. Incearca sa nu te mai invinovatesti...pentru ca din astea tot vor mai fi de-alungul timpului. O sa mai facem si noi greseli ...suntem si noi oameni.

OOKA...noi am avut un pat matrimonial din lemn de brad,dar sa stii ca era greu..chiar foarte greu.Bine si cel pe care il avem acum e greu...si e din pal. Si mie imi placeau alea de la Ikea,dar mi s-au parut foarte scumpe...
Super reteta de tort...Poate ma incumet si fac si eu...

In weekend am gatit si eu...o minune de mancaruri.
Am facut o crema de legume cu crutoane si pui cu sos de lamaie si ciuperci. A fost o nebunie...Iar desert am avut inghetata de vanilie.

Ma duc si eu sa muncesc...sunt in zona..va citesc.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,Pica!!! Sa fii sanatoasa si fericita langa familia ta!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

I'am back.

Ieri am avut interventzia. Horror. Cica in sistem ambulatoriu, stai juma de zi. Aveam deja ecouri negative despre clinica asta, dar acum ufff. NU stiam ca doctorul asta al meu lucreaza cu ei, ca nu-l mai alegeam (de fapt ginecoloaga mea m-a trimis la el pentru colposcopie, nu ma gandeam atunci eu ca ajung la cutit). MErgeam din start la altu. CAnd am aflat era prea tarziu. MA duc acolo la 12, astept o ora, in sfarsit imi vine randu, ma trimite la vestiar, sa ma dezbrac si sa iau camasa de noapte. Buun, vestiarul deschis, iti lasai lucrurile acolo asa, nesupravegheate, ok, ma imbrac in camasa cu fundu gol, traversez un hol plin de oamneni, si ma baga in "camera". O cameroaie cu inca 7 paturi, fara pic de intimitate. VIne la unii de langa mine un doctor sa le faca nu stiu ce. Ala ne spune: aaa, acum cateva saptamani aici erau camere, acum au modernizat, ca cica asa e legea pentru ambulatoriu. Ce lege frate? O fi pentru spitalele de stat, dar la privat nu cred ca spune Sarko bagatzi 8 in camera. Si cum erau mandri de ceea ce facusera mai tot veneau bagatori de seama sa vada marele salon. OO si ce le-am mai zis vre-o 2 : ca au regresat, ca nu este intimitate, bref ca au facut un kk. Buun, vine randul meu, ma ia sa ma duca la sala : ma lasa pe un culoar, apoi pe altu, bref intru in sfarsit in sala. Sala ca in filemele de groaza, cred ca avea 30 de ani. Apare doctorul, ultra simpatic, singura figura radioasa din tablou. Stam la palavre, vine anestezista. Incearca sa imi puna un cateter, nu reuseste din 3 incercari la mana stanga, trece la dreapta, tot se chinuie, imi baga acul in nush ce, un nerv, ca mor de durere tip la ea sa mi-l scoata, il scoate, ma lasa nervii, ma panichez, intru in hiperventilatzie si ma calmeaza un doi cu masca magica. CAd intr-un somn duulce, da dulce de tot. Ma trezesc cu o senzatie nasoala, aveam tubul ala in gura primul gand, de ce am tub, nu trebuia sa ma intubeze, vreau sa vorbesc, ma vad alea, imi scot tubul, ce naiba sa vorbesc, adorm. MA uit la ceas 5h30 : ma gandeam cu groaza cum ajung acasa, mi se parea un efort supra omenesc sa ma scol, sa ma imbrac. Aia daca ça va. Mai deschideam cate un oki, eram moarta de oboseala. Dar o oboseala groaznica. Pe la 6 vine doctorul sa-mi explice ca totul e ok, bla, bla : da de ce ma trezesc greu, ca mi s-a mai intamplat? PAi la dracu daca m-au adormit si cu masca si pe vena?? Cum sa ma trezesc? Uff, la 9 ajung acasa si doorm si doorm. Acum sunt bine.
Dar horror experientza intr-o tzara civilizata in anul de gratzie 2010.

Azi dimineatza ma uit la mainile mele vinete, cate 5 intzepaturi la fiecare!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Vicky horror ce ai povestit dar totul e bine cand se termina cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pica, La Multi Ani fericiti!

Tecky, asa e. MErci.

Am reedidat un pic mesajul ca scrisesem ca un analfabet :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput