PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce discutii interesante
Va citesc cu mare interes.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor, imi recomandati o cofetarie in Bucuresti unde au torturi bune-bune? In centru sau in Militari preferabil. Dam o petrecere de ziua mea si nu m-am hotarat inca la tort...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

DIDI...ai PM cu cofetaria...nu vreau sa fac publicitate...Nu stiu cum se procedeaza si am ales varianta asta...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKA - deci de-aia era si dormitorul nostru pe site, acum cateva luni. Nu stiu ce sa zic, nu cred ca sunt "furate", ci sunt sigura ca nu produc ei, au insa acelasi furnizor ca aia din US. Cumva la South Shore ai vazut?
Mie imi plac foarte mult produsele www.pifu.be/" target="_blank">PIFU. Le-am vazut la o expozitie in Bucuresti. Aveau un reprezentant in Romania, avea showroom (din pacate, nu in Bucuresti pe vremea aia, acum nu mai stiu), si preturi absolut rezonabile, calitate misto, modele ingenioase.

BOBITA - sunt multi oftalmo care se ocupa de copii. Eu am fost cu Eliza la o clinica pe Socului, am un lapsus acum, nu mai stiu cum se numea. Eu as mai recomanda Ochetdent, cabinet in Militar la Virtutii, e super tare dr Voinea (au program pana pe la 9 seara, eu m-am dus dupa job), sau spitalul de la Lahovari, dr Monica Pop, tot langa spital are si cabinet privat, avea program si sambata.

Pentru dentist, am fost super multumita de german dentist - pentru copii ma refer - sunt printre putinii care au cabinet special pentru copii,
www.germandentist.ro/stomatologie-copii/" target="_blank">UITATI

DIDI - stiu ca povestise Iriss experienta ei super cu cofetaria de la Howard Johnson, fostul hotel Dorobanti, la parterul hotelului. Poti sa cauti si cu google, o sa gasesti numai comentarii la superlativ.

Ma duc acuma sa mai si muncesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bobita, Anka, merci pt raspuns

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau fetele,

Am intrat sa va propun o intalneala .

Care vreti, care puteti, va invit cu copiii din dotare la
Targul de carte Gaudeamus, sambata la ora 11, la Standul editurii Aramis.
Edit: Targul este la Romexpo, pavilion central
Eu cu siguranta voi fi acolo cu copiii, asa ca, pentru cine doreste sa ne intalnim, este o ocazie minunata.
Sa va spun si de ce voi fi acolo: particip la lansarea primelor doua carticele cu trenuletul TT, scrise si ilustrate cu multa dragoste de o buna prietena din copilarie, mamica a doi copii superbi.
Mai multe despre lansare si carticele gasiti pe blogul meu:
http://manutetalentate.blogspot.com/2010/11/invitatie-la-gaudeamus-lansare-carti.html

Incercati sa veniti, pentru ca se anunta surprize pentru copii si preturi reduse la carti. Sper sa fie fain si distractie maxima . Si apoi, chiar nu ne-am mai intalnit de muuulta vreme cu pepenasii...

Trebe sa fug -nu ma mai lasa Ilinca sa scriu .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

didi si mie imi plac torturile celor de la Howard Johnson si de la Piticot am tot avut de zilele Ralucai,de zilele din familie.
Caprioara ce rau imi pare ca nu pot ajunge pt ca sambata am meditatii.
Am fost prin Kiabi si i-am luat Ralucai o sacosa cu haine,au preturi foarte bune,recunosc ca nu prea eram atrasa de magazin dar acum chiar m-au cucerit
O noapte placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hai sa va arat ce le-am luat eu deocamdata, pentru Craciun. Poate mai inspira pe cineva. Si mai astept sugestii.
www.toysrus.ca/product/largerImage.jsp?productId=4193356&largeImageURL=http%3a%2f%2fTRUSCA.imageg.net%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUCA1-7830244_alternate1_dt.jpg&imageIndex=0" target="_blank">COVOR PIAN
Uitati ce face:
Le tapis-piano fait 1,80 m sur 60 cm. 24 touches géantes sur lesquelles on peut marcher. 8 sons d'instruments de musique différents - piano, flûte à bec, guitare, harpe, violon, trompette, xylophone et banjo. Sélection de rythmes pour ajouter des battements amusants de danse. Effets de sons - special, vibrato et soutenu. 25 chansons de démonstration incorporées. Enregistrer, arrêter et accessoire playback. Contrôle du tempo et du volume
ROCHITE de Alba ca Zapada Rochite am luat amandurora la fel.

Mergi la inceput

ANKA....merci mult de pont. Chiar as vrea sa o duc la Monica Pop. Am auzit ca este foarte buna si imi este foarte usor,eu lucrand chiar in Piata Romana.

Pianul e super,super...L-am vazut si eu la Imaginarium si eram tentata sa il cumpar,dar mi s-a parut destul de scumput atunci...vreo 200 lei parca.As vrea sa ii iau de Craciun o bucatarie din aia mare... E cam 150 de lei parca...si cred ca ii va placea....toata ziua afce cafele si ne serveste.

Acceasi cofetarie i-am recomandat si eu. Torturile sunt excelente.

TECKY....mie imi place Kiabi,dar in special cel din Franta. La noi sunt de calitate putin mai indoielnica. Pentru francezi se folosesc materiale un pic mai bune. Eu am avut ceva hainute de acolo si comparativ cu ce am luat de la noi ,au fost mai bune...
Dar sa nu-ti inchipui ca nu cumpar de aici. Avem blugi de la ei cu 24 de lei,am avut bluziete de vara cu 5 lei/bucata. Raman mici si chiar e pacat sa dau 20-30 lei pe o bluzita.Avem pijamalute de la ei ,dresuri numai de la ei....si multe altele.

Vroiam sa mai spun ceva dar am uitat...
revin

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

CAPRIOARA....unde se tine targul? poate ajungem si noi....
Carticelele pentru noi sunt oricand bine venite. Irinei ii plac mult...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput