PEPENASI de 2008 - bine ai venit VICTOR! (200)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
bobitamica spune:
TURTU....e un scump Victor!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti multa energie!!
Ce scumpa e si Mara....
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Didi81 spune:
Turtu, felicitari, sa va traiasca! Sunteti o familie minunata si va sta tare bine
Didi de Aida Maria
(03.07.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Turtu super pozele. Sa creasca mare si sanatos pisoiul!
Anka si ale mele au la fel geci de iarna si mereu ne intreaba lumea dacas gemene. Cu toate ca e clar una mai mare si una mai mica da na.
Si noi am vazut casutza de papusi faina de lemn nu mai iau plasticaraia si e resonable priced si are si multe accesorii si o poti extinde cu inca un nivel plus garaj cu masina. Asa ca asta e pe lista. Inca nu au zis ce isi doresc cel mai mult sau ceva, deci na luam asa pt amandoua mai la general.
Biri si ale mele is innebunite dupa rachete, masini, pirati,corabii si alte asemenea, sa le demonteze zboara cu rachetele in spatiu si tot felul. Papusile se joaca cu ele da nu se dau peste cap, casa de papusi o vreau ca au multi mutuneii de astia mici sau poneii pe care ii pun ele la somn si etc si asa macar o sa aiba casutza cu mobila si etc sa se joace cu ei acolo.
Biribu spune:
Turtuu ce frumusel si scump e!!! da cine a zgiriat baiatul???
...nu-mi mai aratati poze cu bebei ca ma apuca si pe mine ...
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
ankalaura spune:
TURTU - sa va traiasca, e un scump! Abia astept sa ne pove cum e programul in 4 (chiar 5, cu bunica).
JJ - la mine e balamuc mare, am o groaza de lucrari, dar pana acum e ok, si imi place. Din iarna incep si engleza de business, m-au bagat astia la nivelul 4 din 4, de fapt mai e si nivelul 5 dar e unul mai redus, mai de finete... Si apoi mai vad eu.
Tecky spune:
Ce-i cu linistea asta? Vreau
Eu am fost cu Ralu la dr pt ca e racita,tusea destul de rau dar m-am linistit ca tusea e din gat si nu din plamani.
Eu abia astept sa intram in spiritul sarbatorilor de iarna.Sunt curioasa cum va reactiona Ralu cand va vedea bradul impodobit,avand in vedere ca anul trecut a spart jumatate din globuri,credea ca sunt mingii si le spargea
Va pup
ElizaClara spune:
Hello!
Scuze pentru off topic, am o problema destul de stringenta.
Va trebui sa stam aprox 1 luna in Bucuresti si avem nevoie sa inchiriem un apartament, daca stiti pe cineva dispus sa inchirieze pe o perioada atat de scurta de timp, va rog sa imi spuneti. Multumesc mult si scuze inca o data ca am dat buzna cu problema mea!
Pupici la mamici si pepenasi
moni_or spune:
TURTU sa-ti traiasca Victoras, e tare dulce! Imi aminteste de Luca nou-nascut cand vad urmele de gherute pe fata, asa e si Luca in primele poze, tot zgariat de la propriile unghiute :)
Multumesc de raspunsuri si sugestii, fetelor!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
turtu, eu un dulce V
anka, merci de link, da am o pasiune pentru cele din lemn. foarte frumoase
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina11+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi