Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Buna dimineata la toate fetele. Eu sunt la TI, am nascut azi noapte 2200 si 2700, apgar 9, cez, dr Radulescu botica, medlife. Suntem bine toate 3. Felicitari celor careau nascut. Revin mai tarziu cand incarc tel

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carm3nutza

Sugubina, iti tinem pumnii pentru maine
Eu am luat in greutate numa 8-9kg. Doctorul meu m-a intrebat ca tin ceva regim? mananc orice la orice ora din zi si din noapte. Nu m-am umflat deloc.
Mamicile care scot deja ursuletii la aer, a venit preotul sa va faca iesirea din casa? Ca pe mine sigur nu o sa ma lase socrii si poate si parintii sa ies pana nu imi face preotul iesirea sau pana la botez, ca de cica nu e bine.
Nici noi nu am cumparat carucior. Am zis ca il luam dupa ce nasc ca nu avem nevoie de el imediat (poate primim de la cumnatu unu nou. Am luat numa cateva hainute si patutul care e esential cand vi din spital. Hainute nu prea multe, ca de superstitile socrilor. Au zis ca cumpara ei de toate pana ajung eu acasa :)

38+ Razvan Vasile

Eu o sa chem preotul la 40 de zile sau chiar ma duc eu la Biserica.Inca nu stiu cum se procedeaza.Azi vreau sa ies din casa ca nu mai pot.
Partea cu socrii e cam nasoala...ar trebui sa le pui in vedere ca trebuie si spalate si calcate lucrurile lui bebe.Si eu eram cam superstitioasa dar imi era teama ca daca las totul in grija sotului.
Si socrul meu avea ieri o treaba urgenta cu sotul si il chema la tara...cand am auzit imi venea sa tampesc.
Socrii astia
Ma cheama datoria

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Lore felicitari!! Sa fie sanatoase printesele! Asteptam detalii cand vei putea.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Felicitari!!! Sa fiti sanatoase..!!!Wow..dar ce se mai naste la noi...asa imi place...
yarrina Multumesc pentru raspuns!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Eu cand am fost internata a fost un preot prin saloane care le intreba pe mamicile proaspete daca vor sa le faca molifta ca sa poata iesi cu bebeii din casa. Asta e molifta de 9 zile dar in general se face si mai devreme ca nu sunt multe mamici care pot sta numai in casa.Poti sa le zici socrilor ca sa scapi de gura lor ca ti-ai facut molifta la maternitate si ca poti iesi....Urasc treaba asta cu babisme..asa nu e bine..asa nu e bine...tu stii ce e cel mai bine pentru tine si bebelusul tau!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Buna dimineata la toate fetele. Eu sunt la TI, am nascut azi noapte 2200 si 2700, apgar 9, cez, dr Radulescu botica, medlife. Suntem bine toate 3. Felicitari celor careau nascut. Revin mai tarziu cand incarc tel

Lore 33 + &

FELICITARI!!! SA TRAIASCA FETELE SI TU SA TE REFACI REPEDE!!! TE PUPAM SI SA AI GRIJA DE TINE!!!!

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...10 zile

Mergi la inceput

dam de baut astazi , schimbam semnatura

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Lore 33 + &

Buna dimineata si de la mine !

Felicitari Lore ! Sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa va bucure multi ani!

Hai Sugubina!

Sashenka, felicitari pentru semnatura! Mai ai si tu putin .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

FELICITARI MIRUNA!!!

FELICITARI JOY!!!

FELICITARI LORE!!!

36+

Mergi la inceput

HAI SUGUBINA!!!! HAI PUFICELE!!!

Mami Andreea 38+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...9 zile

Mergi la inceput