Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_o spune:

Felicitari Olga, Miruna& Joy!

Eu nu am timp deloc sa mai intru pe forum, e agitatie maxima pe aici. Azi am fost la pediatru, mi-a zis sa-i dau puiului san ori de cate ori cere. Si bebe e cam pofticios... ori s-a invatat cu sanul. Dar ma indoiesc, ca el chiar "trage" cand il mufez. La un san am rani, traiasca Garmastanul, lanolina de la Bioclin m-a dezamagit teribil. In rest, sper sa ma obisnuiesc cu noul program, de obicei David dormea noaptea si doar o data cerea laptic, insa azi noapte m-a zombilit, a papat de vreo 3-4 ori, nici nu mai stiu.
Am vazut pozele cu bebeii, sunt adorabili, am lasat comment-uri, dar nu am avut timp sa ma uit la toate, ca iar am fost solicitata. Mi-e teama sa nu dau in depresie, azi am fost pe punctul de a ceda nervos. Imi spun ca sunt iresponsabila, pentru ca nu stiu sa ma ocup mai bine de buricut, a facut crusta de sange si m-am speriat tare... doar pediatrul m-a calmat, spunandu-mi ca e totul bine, sa continui cu alcool de 70 de grade la fiecare scutec schimbat. Of, am multe intrebari sa pun, in special mamelor cu experienta. De exemplu, ce am voie sa mananc... ca ce n-am voie, stiu. Nu mai pot sta, am avut timp sa ma spal pe cap si sa ma aranjez pentru noapte, insa in curand puiul isi va cere dreptul si trebuie sa fiu gata. Dupa baita doarme dus... de la 9.30 e in lumea viselor. Sper sa am timp in curand. Va pup pe toate, fara exceptiune!

Si sa nu uit:

HAI, SUGUBINA! 

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm FELICITARI MIRUNA !!! FELICITARI JOY !!! Sashenka, am fost astazi la dr. si ne-a intrebat daca vrem legarea trompelor. A zis ca sa ne hotaram pana saptamana viitoare ca trebuie sa semnam daca suntem de acord si eu si sotul. Am intrebat-o daca e sigur ca apoi nu mai ramai insarcinata si mi-a spus ca nimic nu e sigur. Si atunci de ce o mai facem ?! Mie imi e frica pt ca am ramas de fiecare data f usor insarcinata si acum daca ma bazez pe asta si raman ?! Ce fac, imi leg si trompele si folosim si prezervativ ?! Credeam ca am scapat. Noi suntem de aproape 13 ani impreuna si nu am riscat niciodata, cat nu am vrut sa raman. O singura data, anul trecut, am zis ca sa facem si noi dupa calendar. Am facut o singura data in z8 sau z10 si am si ramas. Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+ ![]() |
daca ma crezi de 3 ore stau si citesc de legarea trompelor...ptr ca doctorul meu insista dar eu nu sunt convinsa deloc....si sincer nici nu cred ca o sa o fac. si eu am ramas la fel gravida cand am vrut..tot de aproape 13 ani suntem impreuna. adica m-am dus si m-a bagat in sperieti ca sa stau la pat ca mi se rupe uterul, sa nu fac nimic...
si de atunci a trecut o luna in care eu chiar nu am stat, smotru la greu, sat in picioare si 4-5 ore pe zi, mutat in casa noua, ridicat copii unul de 14 kg si altul de 24kg samd si ite ca sunt bine merci si cu sarcina dusa la termen. asa ca parca nu este dracul chiar asa negru...nu ca as mai vrea copii dar ma ingrozeste gandul la o asa metoda definitiva si sigur as regreta 
. problema este ca asta ar fii a 3 cezariana....tu cum ai nascut??Mami Andreea
37+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...10 zile
yarrina spune:
Felicitari noilor mamici!
Sugubina iti tin pumnii si asteptam vesti. Ai 2 puficele grasute asa ca stai linistita. Noi suntem abia la 2300 gr...ne-ai depasit cu succes.![]()
Daca ma poate ajuta cineva sa-mi aduca aminte de un site despre care s-a discutat acu ceva timp, din Italia, de unde v-ati comandat voi carucioare...scaune de masina. Unul era bimbomarket dar celalalt?
Vazusi un carut pt gemeni in 3 roti acolo si acu nu-l mai gasesc. Aveti dreptate ca ei trebuisc scosi afara fie iarna si sa car 2 cosulete nu-i comod...iar daca ii plimb doar in masina...nu vad rostul. O sa incercam sa iesim macar 10 minute in jurul blocului.
fericita!! 35+
si 
beatrice75 spune:
Felicitari Joy! Sa-ti traiasca bebelul !
Eu mi-am luat pompa tip seringa de la Chicco, nsh daca asa sunt toate pompele pt san, dar asta ma lasa fara respiratie, simt cum creierii imi ies prin acea tubulatura. Asta face sotul ca eu daca ar fi, nu as fi chiar asa de sado. Mi-am cumparat si acel SNS. Nsh cat va functiona, dar eu vreau cu orice pret sa alaptez si voi incerca tot ce se poate!Da, de masat, voi incepe de maine sa ma masez de 8 ori pe zi. Operatia de cezariana a fost un fleac pe langa acest alaptat![]()
de rasul-plansul. Daca stiam ca voi avea asa batiae de cap, mergeam si faceam niste cursuri de alaptat.
HAI SUGU!
Mami de printisor 
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Felicitari noilor mamici! ![]() Sugubina iti tin pumnii si asteptam vesti. Ai 2 puficele grasute asa ca stai linistita. Noi suntem abia la 2300 gr...ne-ai depasit cu succes. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi aduca aminte de un site despre care s-a discutat acu ceva timp, din Italia, de unde v-ati comandat voi carucioare...scaune de masina. Unul era bimbomarket dar celalalt? Vazusi un carut pt gemeni in 3 roti acolo si acu nu-l mai gasesc. Aveti dreptate ca ei trebuisc scosi afara fie iarna si sa car 2 cosulete nu-i comod...iar daca ii plimb doar in masina...nu vad rostul. O sa incercam sa iesim macar 10 minute in jurul blocului. fericita!! 35+ si ![]() |
Buna,
Eu eram cea care discuta cu fetele de cumparaturi din Italia! Au preturi destul de ok la carucioare, mai bune fata de la noi. Eu una am comandat de pe newbabyland.com, intr-o saptamana a venit comanda si am putut urmari in fiecare zi prin UPS unde este comanda mea! Am vazut ca pt Brevi au preturi ft ok, de aceea am si ales marca asta...Bafta la cautari si sper sa-ti fie de folos!
Eu am insomnii din nou...sper sa reusesc sa adorm curand!

Va las dragele mele, sa aveti o noapte linistita, cu somn placut si profund!Pup cu drag pe toate!

Si sa nu plec inainte sa fac un pic de galerie SUGUBINEI!!!

HAI SUGUBINA!!!

Madalina
36+
yarrina spune:
M-ai salvat!! 
Caut de 2 ore capitolul unde s-a discutat. Saru"mana! Stiu ca avea un pret foarte fain si cu scaune auto incluse deci si mai bine. Si eu am insomnii...deja am renuntat sa mai sting lumina in speranta ca voi adormi. Stau asa pana simt ca parca parca as dormi....desi stiu ca somnul ma va lua pe la ora 9...dupa ce pap laptele de dimineata. Asta-i treaba...ne calim.![]()
fericita!! 35+
si 
yarrina spune:
Mda...o noapte superba. Cred ca am dormit vreo ora...maxim.
Mi-am pus laptele de dimineata...stau sa-mi fac injectia cu dexa la 8.30 si apoi poate mai dorm.
fericita!! 35+
si 
kamik spune:
neata fetele!!!!
Felicitari proaspetelor mamici!!!

Hai shugubina!!!

Fetelor dezghetati-ma si pe mine, ce sunt injectiile astea cu dexta?am vazut ca multe dintre voi faceti...
33+
![]()
yarrina spune:
Kamik sunt pentru maturarea plamanilor in cazul in care bebe se naste inainte de termen si plamanii nu au reusit sa se dezvolte pe deplin.
fericita!! 35+
si 

Ioanna ,
Georgios si