Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele inca nu e sigur ca ma baga maine/da va tiu la curent.

Crisuletu poate in cazul tau nu fuse nevoie de atatea investigatii. Pe de alta parte conteaza si medicul-cat de suflator in iaurt e. Adica unii sunt mai predispusi spre asumare de risc, altii prefera sa prescrie analize pt ca sa fie siguri ca e ok, si daca nu e ok ceva sa trateze din timp.

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Eu inca astept un semn de la incapatanatul meu .
Pana acuma am raspuns la o gramada de intrebari: "Inca nimic?". Iar azi de dimineatza cand am lasat-o pe Isabella la daycare, educatoarea imi zice: "Tot nu ati nascut? Ca mama lui cutare a nascut ieri si trebuia sa nasca prin decembrie.".
I-am promis ca o sa inghit un "eviction notice" ca sa stie locatarul ca a expirat timpul regulamentar si sa iasa. Noroc ca s-a obisnuit cu umorul meu.

Mai e cineva in afara de Sugubina care se baga la nascut?

Madalina
mami de Isabella Andreea si 40
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ana_vio pe unde umbli? esti la doctor? sa ne dai de veste!
hai ca trebuie sa mai rezisti putin , nu e momentul sa nasti!
dc nasti si tu cine imi face si mie galerie frumoasa? :(

36+

am umblat azi la spital... ne'am intalnit acolo cu doctora care m'a consultat si mi'a dat tratament cu ovule arefam, sau ceva de genul, si mi'a zis ca nu prea maia m voie sa ma ridic din pat, ca trbuie sa ma mare grija ce e prea mica titiri mica ca sa vina la noi... Asa ca de zi o sa fie fooooarte greu... Bine macar ca nu e ceva mai rau, ca la pat putem sta, oricum in ultimul timp dorm mai mult... doar ca parca cand stau in pat ma dor mai rau toate alea... am descoperit ca in camera lui mami e o saltea mai moale si dorm mai bine acolo, si dpa ce dorm la ea nu mai am nici picioarele asa umflate. so o sa'mi schimb resedinta...
Vad ca am ratat azi agleria pt miruna si joy, dar se pare ca prind ceva din cea pt sugubina... ma pun acum pe antrenat agitatele si dupa ma bag in pat again...

pupici pe burtici :*:*:* 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Crisuletul, de exemplu aici nici macar ecografii nu iti fac cate se fac in Romania. Ce sa mai vorbim de analize, eu de exemplu nu am facut nici recoltare de secretii vaginale. Se face doar daca te plangi de ceva. La fel cu urina, mie mi-au luat sange la inceputul sarcinii si atat. Se face o verificare la fiecare control a proteinelor si glucozei in urina, dar il faci singura cu un bat din ala de control bagat in specimenul de urina.
Controale la col, in nici un caz, pot de exmplu sa refuz sa-mi faca si acum la final (asta pentru ca am vazut ca cineva s-a plans de sangerare dupa control).
La control masoara burtica, asculta pulsul fetal cu doplerul si se uita sa vada cum esti in grafic cu greutatea. Analizele, e doar un set de baza.
Eu nu m-as stresa in locul tau, daca nu ai simptome analizele sunt chiar inutile.

Madalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

I-am promis ca o sa inghit un "eviction notice" ca sa stie locatarul ca a expirat timpul regulamentar si sa iasa. Noroc ca s-a obisnuit cu umorul meu.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ana_Vio ovulele AREFAM sunt cu progesteron , ajuta la mentinerea sarcinii.

33+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ma retrag la TV langa sot.

tuturor.

Cred ca recuperez maine ce mai scrieti. Sa aveti o noapte linistita si fara insomnii

33+ viitoare mami de

Mergi la inceput

*.........................................................
*......................................................................
*....................................................
*................................................................
*....................................................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Ana_Vio ovulele AREFAM sunt cu progesteron , ajuta la mentinerea sarcinii.

33+ viitoare mami de

pai asa sa faca... ca eu stau cuminte...
eva ... ce mic urias ai in burtica... mie mi se parea mare titiri mica cu aproape 2,400kg la 32 s, dar se pare ca e mica spre deosebire de ursuletul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana_vio e greu si de stat la pat dar ce nu facem noi pt bebei . trebuie sa mai rezisti cel putin 4 sapt!

madanic hi hi hi. f amuzant cu eviction notice! trebuie retinuta!

eu majoritatea analizelor le-am facut din proprie initiativa, asa m-am simtit eu cu psihicul mai bine, plus ca o intrebam pe doctora de fiecare data dc mai exista si altele de care nu stiu.
dar pt cine naste natural , am inteles ca sunt f importante acele analize din col , in caz de o infectie, ceva, se poate transmite la fat in timpul expulziei etc. deci chiar nu inteleg de ce nu se fac la toata lumea.

cu controlul pe masa e horror, mai ales acum cand suntem f sensibile, si marti dupa control am sangerat si eu putin; ma asteptam dar eu am cerut ca sa vada cum stam cu colul si bine am facut ca la eco nu se vedea , si asa ne-am dat seama ca e deschis si permite indexarea.

eu am mers mereu pe principiul sa nu astept de la doctori sa ii doara sufletul de mine, cel mai bine sa te duci pregatit la ei si bombardati cu intrebari. in caz de vreo problema pt tine e o tragedie, care te marcheaza pe viata, dar pt doctori doar un caz nereusit si uitat.

36+

Mergi la inceput