Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Sunset Nu-ti face probleme, e normal ca in sarcina fibrinogenul sa fie marit.Chiar azi mi-am luat si eu rezultatul, si tot peste 500 am. Mie de luni intregi imi iese marit, si dr mea spune ca e ceva intalnit in sarcina! Arata si medicului, dar chiar nu e cazul sa te ingrijorezi! De asemenea si valorile trigliceridelor, colesterolului se intampla ca in sarcina sa fie mai mari! Pt linistea ta, vb si cu dr tau!

Madalina36+

m-am mai linistit deja ma gandeam la cheaguri de sange care nu hranesc placenta cum trebui si implicit pe bebe paranoia incepea sa infloreasca celelalte valori de la coagulare erau bune in limite normale...inafara de asta si eram terminata oricum ma duc la medic luni sau marti

Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eva, l-am pus sa desfunde canalele. la sfatul fetelor de la Alaptatul Helpline, l-am pus pe sot sa traga laptic din san. A fost f dureros, mai ales ca nu reusea, ca e o tehnica si apoi s-au desfundat canalele si gata. am cu succes printesa.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

[quote]citat din mesajul lui sunset_zuzi

Cred ca e normal sa iasa mai marit. Unei prietene la 37s i-a iesit 806 si dr nu s-a panicat. Restul valorilor sunt ok?

Ana 39+ cu Gabriel

saru`mana de sfat ce m-as face eu fara voi restul valorilor erau normale inafara de asta care ma ingrijora

Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna seara mamici si burtici

Am fost si eu la doctor, nu am mai facut eco s-a uitat doar pe cea de trim III. Nu se stie daca voi naste prin cezariana sau natural. In principiu, daca bebele este in prezentatie craniana (acum este in prezentati epelviana, dupa ce a fost in prezentatie craniana la 27 de sapt), daca secretia de col este ok si soldul meu nu va avea de suferit in urma nasterii: nasterea naturala este solutia. In caz contrar, cezariana.

Ce mi se pare debusolant este faptul ca initial mi s-a spus ca cezariana ar fi solutia pt problema mea cu piciorul, insa azi: surpriza! Raspunsul este altul: luam in primul rand in calcul nasterea naturala, neluand in seama problema pt ca seful de sectie trebuie sa aprobe... ma rog

Beatrice, iti urez succes si sa te ajute Dumnezeu sa iti poti alapta copilul! Nici eu nu am mameloanele formate si sunt cam micute

Va pe toate

33+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

HAI SUGUBINA!!
HAI PUFICELE!!

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

http://www.medelabreastfeedingus.com/products/breastfeeding-devices/51/supplemental-nursing-system-sns

asa ceva mi-a fost recomandat, descarcati pdf-ul

Mami de printisor

Draga mea, ma declar complet depasita. Mi se pare f complicat acest mecanism, dar Medela sunt o firma f serioasa, nr 1 mondial. Cat e reclama si cat adevar habar n-am, in privinta efectelor. Eu zic nici sa nu te arunci cu banii la orice inventie, asta daca ti-a fost recomandata de ce nu, in fond. Poate sunt fete care au incercat si au avut rezultate sa te sfatuiasca.

Corina, de ce te-a tras sotzul? Dezvolta...eu mai greu cu neuronul

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

eu am incercat metoda dar fara device. Adica aveam o seringa si un tub de gavaj, tubuletzul intra in coltul guritzei la bebe si tati impingea cu seringa usurel ca sa creada bebe ca vine de la tzatzica.
A mers foarte bine cat nu am avut lapte, apoi nu am mai avut nevoie de ea. Dar e bataie de cap asa rudimentar, nu stiu cum fac cei de la Medela, dar banuiesc ca au un dispozitiv de reglat cat lapte sa treaca pe acolo.
Ideea e insa aceeasi, ii dai sa pape supliment ca sa nu devina frustrat ca nu ia nimic de la san. Si incet incet se rezolva si lactatia.

Protectii de silicon am folosit o vreme indelungata, tot de la Medela. Foarte bune pentru cele cu sanii super sensibilisau care nu fac sfarc.
Se pun pe san inainte de masa, eu umezeam usor protectia si apoi o lipeam de san. Cand incepea bebe sa suga tragea sfarcul in mamelonul de silicon. Ofera protectie pentu piele si se formeaza si sfarcul.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 40
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 4 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele....eu nu inteleg.....voi atatea analize ati facut in timpul sarcinii!.....eu mi-am facut doar cele de baza....sumar urina,glicemie si hemograma....niciodata nu mi-a facut control intern.....a....mint! doar atunci cand am mers de urgenta la spital din cauza chistului

Kitty

35+
echografic 36+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Stai lnistita ca o sa le faci si tu pe astea prin saptamana 37, coagulograma e o analiza uzuala si se da de facut mai aproape de nastere.

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Uraaaaaaa a nascut Miruna!!! Felicitari mami si la grasunul ursuletz Iustin!

Felicitari Joy, bine ai venit ursuletz Leon !!!

Scoatem motatele la inaintare pentru:

Sugubina si Puficeleeeeee
Hai fetelor curaj!!!

Madalina
mami de Isabella Andreea si 40
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 4 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

crisuletzul nici eu nu am facut foarte multe analize, decat cele de baza la inceput si la 30 de spatamani am facut fier si calciu ca eram putin anemica. si de abaia acum 2 saptamani mi-a facut control jos sa imi ia secretie pentru analize care au iesit bune. Asa ca nu te panica, o sa ti se faca si tie secretie vaginala pentru cultura la vreo 37 saptamani.

38+ Razvan Vasile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Felicitari Miruna & Joy!!!
Bun venit ursuleti!!!

pupici pe burtici :*:*:* 33+

Mergi la inceput