Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)
Raspunsuri - Pagina 13
crisuletzul spune:
EVA , noi avem aceasi constructie la corp!!! ai mai spus tu o data! hai ca imi pun si eu poze cu burta de 35 sapt!
Kitty
35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!
AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
Siuta spune:
Felicitari Miruna !
Ukume, si eu am intrat in 35 de sapt si nu am nimic, dar absolut nimic pregatit. Nu am spalat nimic pt bebe, nu am decat patutul si scaunul de masina . Si uite asa iar intru in depresie....
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
sugubina spune:
fetele eu zic sa le scuateti.Astepta rezultate la analize luate asta seara; dar e cam decis.
va tiu la curent
sugubina 35+ cu Puficele
sunset_zuzi spune:
fetele intrebare: la analizele de sange la coagulare mi-a iesit fibrinogenul marit adica 506 si valorile normale sunt 181-384..am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru ma poate ajuta cineva cu info? e grav?
Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia
crisuletzul spune:
mi-au venit tampoanele de la natracare!!! arata a fi foarte sigure....
SIUTA, ai timp de acum sa te ocupi de toate....usurel fara emotii!!! lasa depresia pt altii!!!
Eu am cumparat prea multe hainute....am ajuns sa iau cateva si de 6 luni....sunt atat de frumoaseeeee incat nu ma pot opri
Kitty
35+
echografic 36+
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele intrebare: la analizele de sange la coagulare mi-a iesit fibrinogenul marit adica 506 si valorile normale sunt 181-384..am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru ma poate ajuta cineva cu info? e grav? Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia |
Cred ca e normal sa iasa mai marit. Unei prietene la 37s i-a iesit 806 si dr nu s-a panicat. Restul valorilor sunt ok?
Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
crisuletzul spune:
SUGUBINA
Fetele....eu nu inteleg.....voi atatea analize ati facut in timpul sarcinii!.....eu mi-am facut doar cele de baza....sumar urina,glicemie si hemograma....niciodata nu mi-a facut control intern.....a....mint! doar atunci cand am mers de urgenta la spital din cauza chistului
Kitty
35+
echografic 36+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele intrebare: la analizele de sange la coagulare mi-a iesit fibrinogenul marit adica 506 si valorile normale sunt 181-384..am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru ma poate ajuta cineva cu info? e grav? Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia |
Sunset Nu-ti face probleme, e normal ca in sarcina fibrinogenul sa fie marit.Chiar azi mi-am luat si eu rezultatul, si tot peste 500 am. Mie de luni intregi imi iese marit, si dr mea spune ca e ceva intalnit in sarcina! Arata si medicului, dar chiar nu e cazul sa te ingrijorezi! De asemenea si valorile trigliceridelor, colesterolului se intampla ca in sarcina sa fie mai mari! Pt linistea ta, vb si cu dr tau!
Madalina36+