Ursuleti de Nov-dec2010 - BV MIRUNA!! BV JOY(152)
Raspunsuri - Pagina 13
crisuletzul spune:
EVA , noi avem aceasi constructie la corp!!! ai mai spus tu o data! hai ca imi pun si eu poze cu burta de 35 sapt!![]()
Kitty
35+
Mami si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de Eva Maria !!!
AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
Siuta spune:
Felicitari Miruna !
Ukume, si eu am intrat in 35 de sapt si nu am nimic, dar absolut nimic pregatit. Nu am spalat nimic pt bebe, nu am decat patutul si scaunul de masina
. Si uite asa iar intru in depresie....
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
sugubina spune:
fetele eu zic sa le scuateti.Astepta rezultate la analize luate asta seara; dar e cam decis.
va tiu la curent
sugubina
35+
cu Puficele
sunset_zuzi spune:
fetele intrebare: la analizele de sange la coagulare mi-a iesit fibrinogenul marit adica 506 si valorile normale sunt 181-384..am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru
ma poate ajuta cineva cu info? 
e grav? 
Doamne ai grija si de noi
37+
Alexia
crisuletzul spune:
mi-au venit tampoanele de la natracare!!! arata a fi foarte sigure....
SIUTA, ai timp de acum sa te ocupi de toate
....usurel fara emotii!!! lasa depresia pt altii!!!
Eu am cumparat prea multe hainute
....am ajuns sa iau cateva si de 6 luni
....sunt atat de frumoaseeeee incat nu ma pot opri
Kitty
35+
echografic 36+
pentru ca au o
anya2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele intrebare: la analizele de sange la coagulare mi-a iesit fibrinogenul marit adica 506 si valorile normale sunt 181-384..am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru ma poate ajuta cineva cu info? ![]() e grav? ![]() Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia |
Cred ca e normal sa iasa mai marit. Unei prietene la 37s i-a iesit 806 si dr nu s-a panicat. Restul valorilor sunt ok?
Ana
39+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
crisuletzul spune:

SUGUBINA 

Fetele....eu nu inteleg.....voi atatea analize ati facut in timpul sarcinii!.....eu mi-am facut doar cele de baza....sumar urina,glicemie si hemograma
....niciodata nu mi-a facut control intern.....a....mint! doar atunci cand am mers de urgenta la spital din cauza chistului
Kitty
35+
echografic 36+
pentru ca au o
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele intrebare: la analizele de sange la coagulare mi-a iesit fibrinogenul marit adica 506 si valorile normale sunt 181-384..am cautat pe net dar nu prea am gasit mare lucru ma poate ajuta cineva cu info? ![]() e grav? ![]() Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia |
Sunset Nu-ti face probleme, e normal ca in sarcina fibrinogenul sa fie marit.Chiar azi mi-am luat si eu rezultatul, si tot peste 500 am. Mie de luni intregi imi iese marit, si dr mea spune ca e ceva intalnit in sarcina! Arata si medicului, dar chiar nu e cazul sa te ingrijorezi! De asemenea si valorile trigliceridelor, colesterolului se intampla ca in sarcina sa fie mai mari! Pt linistea ta, vb si cu dr tau!

Madalina
36+