Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Anka,fiica-mea are rezultate remarcabile la concursuri,cu un sistem de invatare relaxare.Eu o suspectez ca invata deja din clasa o parte insemnata a materiei.Si merge bine la toate fie ca e vorba de romana,de matematica,engleza ,cunoasterea mediului sau religie().Doar la muzica nu avem ce face,daca nu este talent n-ai ce face ,probabil va face ca mine in copilarie,va invata amanunte despre compozitori pentru a-si justifica nota.
Pana la urma,Arhimede nu a fost chiar simplu,judecand dupa rezultatele afisate,asa i s-a parut copilului meu,dar trebuie sa ma obisnuiesc ca aprecierile ei nu trebuie sa fie extrapolate si pentru altii.A avut subiecte care presupuneau mai multe solutii-si trebuiau scrise toate,subiecte care necesitau atentie pentru ca puteai gresi usor,aflarea termenului necunoscut dintr-un sir de ecuatii in cascada,jocul caracatitei-cu descompunerea numerelor dupa anumite criterii date,completarea unor adunari/scaderi cu termeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Si noi din pacate acest week-end l-am petrecut facand teme. Am ramas cu temele de la cursul de engleza, iar ptr scoala de invatat la limba italiana saptamana viitoare dau test.

Sorana, desi avem copiii la aceeasi scoala, noi nu participam la concursurile de care tu aminteai intr-unul din mesaje...nici winners, nici micul matematician...nu stiu motivul doamnei de a nu merge cu elevii ei la asemenea concursuri.

Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La winners nu stiu de ce nu mergeti. Stiu ca e concurs pentru care sunt ei centru, concursul se da in scoala, in timpul orelor de curs ....
La micul matematician au primit oferta de curand, la sedinta de vineri ne-a aratat doamna cartile, ne-a zis ca a inceput deja sa lucreze din ele.

In mod evident azi a fost o lipsa de chef totala. A facut foarte putin la mate (10min) si a zis ca n-are chef. Si la engleza si-a facut partial.
Saptamana care vine e destul de grea. Marti are si engleza si badminon, are test la romana (nu stiu in ce zi), vineri winners ... Asta e, se mai intampla si asa adunatura ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

doamna noastra a inceput sa faca pregatire vinerea cu elevii care merg la concursuri. probabil nu se astepta sa participe asa multi si sa ia si punctaj bunicel.

scolarelul meu a luat 35 de puncte la Arhimede. e tare fericit.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Madyrizi, felicitari flacaului!
Noi am inceput usor relaxat saptamana cu cele mai usoare ore, gen pictura, abilitati...Abia de maine incepe greul. Sper sa avem cu totii o saptamana usoara si cu note de FB cat mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

La romana:inainte de lectia cu iarna,la matematica sunt de ceva timp chiar inainte de nr 100-1000 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La romana incepem Amintiri din copilarie. La mate adunari si scaderi cu trecere peste ordin. La cunostinte - cerealele. Astazi - Smart la romana.

Mergi la inceput

As indrazni sa va intreb, in special pe mamele de baieti, cum face/faceti fata " batausului" din clasa?...cum abordati problema?
(in cazul in care exista).

Eu tot ii spun copilului sa ignore rautatile celorlati si sa nu le mai bage in seama...sa nu lase sa fie afectat...dar mi-a dat replica asta: "cat sa ignor, am si eu sentimente si ma simt jignit...ca doar nu sunt robot".

Va pup! Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Lalya, nu poate ignora la nesfarsit. Si eu am invatat-o pe fiica mea sa fie toleranta si prietenoasa. Totusi, daca un copil o supara, stie ca trebuie sa ii atraga intai lui atentia, ceva de genul:"Nu e frumos ce faci, te rog sa incetezi", iar a doua oara ii spune doamnei invatatoare. Eu desi lucrez in scoala nu merg sa ma cert nici cu copiii si nici cu parintii, asa ca o invat sa se descurce singurica. Daca insa ar fi cazul de ceva mai grav, as interveni prin invatatoare.
Noi am dat evaluare la mate si la romana ieri, la mate are deja rezultatul(FB), la romana inca nu si am ceva emotii, pentru ca acolo e un picut mai greu sa faca perfect. Oricum, eu sunt super incantata de cum se descurca ea la scoala, unde scrie foarte mult, apoi acasa teme, uneori si suplimentar, apoi dans de 3 ori in cursul saptamanii de scoala...Si merge foarte bine , slava Domnului, la toate. La romana au trecut si ei la "Amintiri...", la mate adunari/scaderi 0-100.Maine e sedinta, asa incat atunci cred ca vom afla mai multe, inclusiv despre serbare, daca va fi asa ceva.

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns happiness.
Tot asa l-am invatat si eu, sa le atraga atentia...numai ca au ras de el. Cand un coleg i-a umblat prin ghiozdan si prin penar, baiatul meu i-a spus sa inceteze ca nu este frumos sa-i umble prin lucruri....reactia colegului: s-a facut ca nu aude si i-a aruncat pe jos penarul.
Avem un baietel in clasa care deranjeaza in mod frecvent orele de curs. Cand s-a sunat de pauza, baiatul meu s-a dus si i-a spus acelui copil sa inceteze cu deranjatul orelor ....concluzia: baiatul meu a incasat cateva picioare...
As putea continua cu multe alte exemple, dar fara folos, rezultatul este acelasi: tot copilul meu "pierde".

Mergi la inceput